Ekana tulee vaan mieleen Mallorcasta turismi ja Mr. Mallorca, sehän on ihan let’s go! Meitä lähti kyllä sellainen porukka lomailemaan, että ei reissusta voi tulla muuta kuin koomista hauska. Voi loma, sinua ollaan niin odotettu, ja minusta tuntuu, että me tarvittiin niin kovasti sinua. Pitkään oli auki Samuelin sairastamisen takia, että päästäänkö me ollenkaan lähtemään, kun lääkäri sitten näyttikin vihreää valoa reissulle niin kylläpä täällä tuuleteltiin. Kaiken tänä syksynä koetun jälkeen on ihana laittaa aivot off-asentoon, nautiskella lämmöstä ja parhaiden ystävien seurasta.

Ennen reissua paitsi pakkasin (kuten kuvista näkyy), niin myös ajastin teille lukemista tänne. Joka päivä pitäisi tupsahtaa uusi postaus Magicpoksiin, tosin kommentteihin vastaan vähän jälkijunassa.

Se pakkaaminen on muuten ihan maailman ärsyttävintä puuhastelua, eikä se sitten helpotu yhtään, vaikka siitä on jo vähän kokemustakin. Ihan sama lähdenkö päiväksi vai viikoksi, yksin tai lasten kanssa niin aina ahdistun pakkaamisesta, se ei vaan ole mun pala kakkua.

pakkaus1Heittelen muutamia päiviä ennen lopullista pakkaamista kaikenlaista tarvittavaa jemmapaikkoihin, jonka jälkeen lisään vielä puuttuvat ja saatan karsia jotain pois. ”Jemmapaikat” on hyväksi todettu konsti selvitä urakasta.

 

pakkaus2 pakkaus3 pakkaus4 pakkaus5Jokaiselle  jotakin kaikkea, apua! Haluaisin pärjätä mahdollisimman vähällä, mutta noup,  meikä ei ikinä matkusta kevyesti. Pitää varmaan tsekata vielä joku ”10 Tips For Packing Light” -juttu… Tosin Miikan vaatteet onneksi mahtuivat suunnilleen yhteen muovipussiin, siitä saa kuulemma vielä kätevästi pyykkipussin likapyykille kotimatkaa ajatellen.

Mitäs tähän muuta sitten lisäilemään, buenostardesta vaan kaikille! :D

-Maj

0 Comments

 1. elissabett 9.10.2014

  Ihanaa lomaa teille! Nauttikaa<3

  Vastaa
 2. Liina 9.10.2014

  Heippa Maj!

  Olen etsinyt pojallemme kivoja collegehousuja (ei niitä HM:n harmaita, you know ;) mutta mistään ei tahdo löytyä. Muistin kuitenkin että esittelit täällä blogissasi jo aikaa sitten (ehkä n. vuosi?) jonkun uuden suomalaisen pienen vaatemerkin collegehousuja. Muistaakseni housut olivat keltaiset tai keltaharmaat ja niissä oli jotenkin hauskat taskut. Lisäksi muistelen vielä että sekä Samuelilla että Miikalla olisi ollut samanlaiset. Voi olla että muistan väärin kun aikaa on kulunut jo niin paljon mutta saisitko tämän perusteella kiinni siitä, mitä housuja tarkoitan? Tai muistaisiko joku lukija mistä vaatemerkistä on kyse? Kiitos paljon avustasi/avustanne!!

  Vastaa
  • Pia 9.10.2014

   Muistelisi nopsaan, että olisi ollut Gugguu.. Ihan varmaksi en osaa sanoa, mutta toivottavasti lykästää!
   T. Pia

   Vastaa
 3. Ihanaa lomaa. Tekee varmasti hyvää!
  Ja ai että kun pukkaa matkakuumetta, kun niin moni suuntaa tahollaan eri blogeissa ja lähipiirissä reissuun.

  P.S. Hyvän mielen pikkuasusteita olisi arvonnassa blogissa:
  http://www.lily.fi/blogit/ilman-sinua-olen-lyijya/pari-sanaa-eettisista-lahjoista-ja-pikkuasustearvonta

  Vastaa
 4. Tiina 9.10.2014

  Rentouttavaa ja lämmintä lomaa! Toivottavasti menette Alcudiaan, se on lapsiperheen paratiisi mahtavine rantoineen :)

  Vastaa
 5. Arja 9.10.2014

  Rentouttavaa lomaa kaikille, toivottavasti säät suosii! :)

  Vastaa
 6. fanny 9.10.2014

  Ihana kun pääsitte reissuun! Mukavia päiviä!

  Vastaa
 7. JohannaT 9.10.2014

  Hauskaa, rentouttavaa lomaa teille kaikille!

  Liina, olisikohan se Gugguu, jota haet?

  Vastaa
 8. Heidi / lempiblogi 9.10.2014

  Ihanaa matkaa teille! :)

  Vastaa
 9. Maik 10.10.2014

  Ensimmäisen kerran kesän jälkeen palasin blogisi pariin katsomaan mitä tänne kuuluu ja voi kuinka tuntui pahalta ja kyyneleet kohosi silmiin kun luin pikku Samuelin sairastumisesta. Äitinä ihan kurkkua kuristaa kuvitellessani kuinka kauheita aikoja teillä on eletty alkusyksyn. Onneksi nyt asiat ilmeisesti jo paremmin. Toivottavasti vietätte ihanan ja rentouttavan loman ja iloa ja onnea loppuvuoteen! <3

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *