lila2 emmi5 mammatyylit_coco5 krista1 suvi8 johanna5Hei minulla on Mammatyylit-juttusarjasta tykänneille superhyviä uutisia! Minun suunnittelemani ja toteuttamani Mammatyylit-palsta löytyy tästä päivästä alkaen www.mamalife.fi/mammatyylit -osoitteesta.

Joka viikko palstalla esitellään yhden upean äidin ja lasten tyyli – ensimmäinen uusi postaus on jo julkaistu. Palstalta löytyy myös aikaisemmin täällä Magicpoksissa julkaistut Mammatyylit. Uudesta paikasta pääsee helposti etusivun kautta kurkistelemaan mielenkiintoisia tyylejä ja hakemaan inspiraatiota. Mammatyylit pitää sisällään myös muitakin aiheeseen liittyviä juttuja. Tästä pääset kurvaamaan suoraan sivulle!

En malta olla kysymättä, että mitä tykkäätte uudesta palstasta? Olen täällä ihan innoissani kuin pieni lapsi ja kovasti odotan teiltä palautetta.

Kiinnostaisiko sinua tulla kuvattavakseni? Hakemusta sitten vain sisään (ohjeet löytyy täältä), niin ehkä tavataan kuvausten merkeissä :)

-Maj

0 Comments

 1. Pirita 15.10.2014

  Oooh!! Mammatyylit on mun lemppari :) :) Ja voi kun olisikin pokkaa (ja tarpeeksi tyyliä) ilmoittautua kuvattavaksi :D Sovitaanko niin, että jos ensiviikon kampaajakäynnin jälkeen mun tukka on ihan megasuperhieno, niin sit ehkä? :)

  Saisiko tuon blogin myös blogloviniin, niin sieltä olisi hyvä seurailla?

  Lämpimin terveisin ja tsemppiä tytön kanssa <3
  Pirita
  http://www.aurinkoisiaaamuja.blogspot.fi

  Vastaa
  • Maj 16.10.2014

   Hei mielettömän ihana kuulla, että Mammatyylit kiinnostaa, tervetuloa seurailemaan sitä uuteen osoitteeseen. Hakemusta vaan osoitteeseen magicpoks@gmail.com :)

   Vastaa
 2. Inkkari 15.10.2014

  Ihana mammatyyli, seuraan varmasti!

  Vastaa
  • Maj 16.10.2014

   Jee, kiva kuulla!

   Vastaa
 3. Niina 15.10.2014

  En yhtään ihmettelisi, vaikka näissä postauksissa olisi jokin ”naamaraja”! Kaikki kuvattavat ovat olleet ns. Täydellisiä! Ihmetyttää ja hieman ällistyttääkin tämmöinen meno! Ah, pirullinen pinnallisuus..

  Vastaa
  • Maj 17.10.2014

   Mun mielestä jokainen ihminen on omalla tavallaan kaunis. Koitan saada kuvattavistani juuri ne parhaat puolet esille. Haen Mammatyyleihin erilaisia, erityylisiä, persoonallisia ja kiinnostavia äitejä :)

   Vastaa
 4. Sini 15.10.2014

  Ihan mahtavaa, mammatyyli-juttusarja oli aivan paras! :)

  Vastaa
  • Maj 17.10.2014

   Et usko, miten Ihana kuulla! Mammatyylit on mulle tosi tärkeä juttu <3

   Vastaa
 5. Katja 16.10.2014

  No hei ihan mahtava juttu tää mammatyylit, tykkään! <3

  Katja
  http://optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.fi/

  Vastaa
  • Maj 17.10.2014

   Jee, ihanan huippua kuulla, että täällä peukutetaan Mammatyylejä!

   Vastaa
 6. Ruusa 16.10.2014

  Tämä olikin mukava uutinen. Tavallaan tosi kiva, että tuo tyylisarja on nyt eroteltu ihan omaksi blogikseen. Toivottavasti uusia postsuksia ilmestyy sinne tiuhaan ;)
  Minusta juttusarjassa olisi mukava nähdä esim. näitä instagramissa seuraamiani tyylikkäitä mamoja @merimilash @violettalai @sannitrishin ja @senaycoco.

  Vastaa
  • Maj 17.10.2014

   Joka viikko Mammatyyleissä esitellään yhden äidin tyyli + toki muutamia muitakin postauksia sinne tupsahtelee, tervetuloa seuraamaan. Sivustolla voi kaikki halukkaat hakea mukaan kuvattavaksi :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *