Jokaisen Tampereella vierailevan pitää ehdottomasti käydä Pyynikin näkötornilla maistamassa maailman parhaita munkkeja. Legendaarinen kahvila on herkkusuille avoinna vuoden jokaisena päivänä klo 9-20, lukuunottamatta juhannus- ja jouluaattoa. Yli 80-vuotiaasta ja 26 metriä korkeasta tornista pääsee kurkistelemaan sisä – tai ulkotasanteelta Tampereen huikeita maisemia. Pyynikinharjun alue on muutenkin niin kaunis, että suosittelen kiertämään muutaman kilometrin polun, joko lisätäkseen munkinhimoa tai vastaavasti munkin sulattelemiseen.

 

pyynikki1 pyynikki2 pyynikki3Meidän perhe kurvasi tietty heti ensimmäisenä munkille. En tiedä kuinka monennetko sadat näkötornilla nautitut munkkikahvit nuo oli meikäläiselle. Kun Rebekka oli vauva niin tuli aika monta kertaa viikossa suunnattua tuonne, siinä lähellä kun asuttiin.

 

pyynikki5 pyynikki6Sitten se sulattelu, check!

 

pyynikki7 pyynikki8 pyynikki9 pyynikki10 pyynikki11Kivien roudaus käy todellakin treenistä (tähän kohtaa hauis-emoji)

pyynikki12 pyynikki13 pyynikki14S-mies on jo niin hyvässä kunnossa :`) Olen niin onnellinen kun voidaan tehdä tavallisia juttuja yhdessä.

 

pyynikki15Tavallisia juttuja öö, kuten esim. olla ylösalaisin?

 

pyynikki16Metsien miehet!

 

pyynikki17 pyynikki18                  En paljoa keksi parempaa tapaa käyttää kaunista syyspäivää. Peput siis ylös sohvilta ja mars munkille, no tai ainakin ulkoilemaan?

 

-Maj

 

 

0 Comments

 1. Linda 6.10.2014

  Voi miten ihania kuvia, hymyilytti näitä katsellessa :) Osaat ikuistaa niin upeita tavallisiakin asioita kuviksi asti :)

  Vastaa
  • Maj 12.10.2014

   Kiitos Linda! Välillä sitä oikein innostuu kuvailemaan, ja omasta mielestäni on helpointa kuvata niitä kaikista rakkaimpia ja läheisimpiä ihmisiä!

   Vastaa
 2. inkku 6.10.2014

  OK, Pyynikille. Ihania kuvia taas

  Vastaa
  • Maj 12.10.2014

   Ehdoton kyllä Pyynikille!

   Vastaa
 3. Justus 6.10.2014

  Ihania kuvia. Olette kyllä niin kaunis perhe! Mukavaa syksyä.

  Vastaa
  • Maj 12.10.2014

   Kiitos paljon ja oikein mukavaa syksyä sinnekin :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *