selected femme nilkkurit1Shoes – Selected Femme

selected femme nilkkurit2 OLYMPUS DIGITAL CAMERANahkaiset nilkkurit, joissa on ronskit pohjat ja 9,5 cm korkoa, eikä mitään ylimääräistä. Kevyet jalassa, ei vetoketjuja – juuri täydelliset mun tarpeisiini. Onnistuin tilaamaan nämä verkkokaupasta silloin kun siellä oli -40% alennusta kaikista tuotteista. Aika rouheat bobot, vai mitä? Selectedin sivuilla on vielä pieni maininta kengistä: ”Perfect match for a rock chic denim look!” -Niin kai sitten. :D

-Maj also known as rock chick

 

0 Comments

 1. emskiss 6.10.2014

  No on mageet! ;) Mua kiinnostais tietää, miten noissa kengissä suhteutuu koko muihin merkkeihin, esim. Vagabondin kenkiin? Siis että onko sulla sama koko molemmissa? Kutkuttelis tilata itellekkin rokkichikkipopot mut en oo koskaan ostanu enkä kokeillu Selectedin kenkiä… Uusia alekamppiksia odotellessa! :D

  Vastaa
 2. inkku 7.10.2014

  Komeet on. Näytti aivan saappailta vimppa kuvassa

  Vastaa
 3. Mariella 7.10.2014

  Ihanat! Minuakin kiinnostaa koko jos vertaa esim Vagabondaan? :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *