Niin oli tänään kovin syksyistä ja vilpoisaa, ihana vetäistä pipo päähän. Yllättäen asuni olikin kokonaan musta, eikä takin alla ollut pirtsakan harmaa (hoho) collegepaita edes näkynyt. Kaivoin kaapista klassikkotakin esille, se on vuosien käytönkin jälkeen aina vähän spessu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAPipa – Street Hippies
Huivi – Selected
Takki – Burberry
Housut – Cubus
Kengät – Selected
Laukku – DKNY

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMeillä on tuhoton määrä pipoja, miehelläni on pieni pipofiksaatio ja niitä on tässä vuosien varrella tosiaan kertynyt yksi jos toinenkin. Oikeesti niitä varmaan jotain sata, mutta onpa mistä valita. Instagramista bongailin tänään yhden jos toisenkin pipopää-selfien, jokos te olette startanneet pipokauden?

-Maj

0 Comments

 1. Emilia V 1.10.2014

  En tiedä oliko vahingossa vai tarkoituksella, mutta tuo ”pipa” asutiedoissa. :D :D

  Vastaa
  • Maj 1.10.2014

   Tarkoituksella :D

   Vastaa
   • Emilia V 1.10.2014

    :D Meinaa hiano pipa sulla!

    Vastaa
 2. Nadia 1.10.2014

  Jeps, pipo on jo päällä :) Hienot nuo Cubuksen housut <3

  Vastaa
  • Maj 2.10.2014

   Kiitos – ja pipot on <3

   Vastaa
 3. Noita nokinenä 2.10.2014

  Ihanat tutut maisemat! Meillä kuumeessa oltu monta päivää niin ei ole tullut ulkoilutua:/ vähän jo vointi parempi ja huomenna toivon mukaan arkeen kiinni:) pipo piristi sun asua värillään!

  Vastaa
  • Maj 2.10.2014

   No voi kurja, auringonpaisteesta huolimatta siellä on kyllä jo aika vilpoinen! Toivottavasti paraneminen lähtee kunnolla käyntii ja pääsette normijuttujen pariin :)

   Vastaa
 4. e 2.10.2014

  Tuota säkkiä ei hyvällä tahdollakaan voi sanoa klassikoksi, vaikka olisi kuinka Burberry. Voi Maj, nää on taas näitä – kova yritys halvimmalla takilla, joka mallistosta löytyy mut jotenkin vaan pieleen menee. Nyt tekis mieli taputtaa sua olalle ja sanoo et pysy hei vaa siinä sun ”omassa jutussa”, se sopii sulle ku nenä päähän!

  Vastaa
  • Maj 2.10.2014

   Ohoh, aikamoista. Takki on toki muutaman vuoden vanha, mutta edelleen tosi kiva omasta mielestäni. Mielenkiinnosta haluaisin tietää, että mikä sinun mielestäsi on se mun ”oma juttu”?

   Vastaa
   • ei se merkki, eikä hinta naista tee. 2.10.2014

    Voi apua! Kenen suusta tuommoinen kommentti voi tulla? Sanattomaksi vetää! ”nää on taas näitä – kova yritys halvimmalla takilla, joka mallistosta löytyy mut jotenkin vaan pieleen menee” Jollain on arvomaailma vinksallaan. Miettiikö joku oikeasti mitkä on Jonkun malliston tai merkin x kalleimpia ja halvimpia tuotteita. APUA!

    Vastaa
 5. H 2.10.2014

  Mä en kyllä saa tosta takista säkkiä tekemälläkään, päinvastoin… Näyttää monikäyttöiseltä ja klassiselta. Hyvä, nimimerkki E, sinua taputtaisin olalle ja ottaisin sen kruunun pois päästäsi.

  Vastaa
  • Maj 2.10.2014

   Hoho, äläpä pilaa toisen prinsessaleikkejä :P

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *