sisutusinspisLapsilla alkaa olla nukkumaanmeno aika, mutta meikäläinen se vaan hakee vimmatusti netistä inspistä sisustamiseen. Keittiön hyllyllä odottelee muutamia uusia sisutusjuttuja, ajateltiin mm. vaihtaa Muuton lamppu lastenhuoneeseen. Onko teillä kotona Dotseja? Minne olette ne sijoittaneet ja mihin niitä käytetään? Laittaisinko ripustimista roikkumaan tytön lempparimekon vai kenties oman laukkuni? Meillä ne kävisi olkkariin/eteiseen tai lastenhuoneeseen, en osaa oikein päättää. Taidan odotella viikonloppua ja inspistä, ennenkuin naputellaan ne paikalleen.

Kuvan tuotteet on saatu Katokon verkkokaupasta.

-Maj

0 Comments

 1. Pia 13.10.2014

  Meillä dotseja löytyy eteisestä minun laukkujani varten. Ovat kyllä olleet todella kivat ja käytännölliset…eipähän jää laukku lojumaan lattialle :) Toisinaan myös pikkuvieraiden takit ovat päässeet dotseihin.

  Vastaa
  • Maj 17.10.2014

   Hei Pia! Mä harkitsen myös eteistä, dotseihin olis just niin kätsyä ripustaa laukut tai huivit, jotka ovat viikottaisessa käytössä. :)

   Vastaa
 2. Lona 14.10.2014

  Ääh. Entisestä suosikkiblogistani on tullut ilmaistuotteiden mainontablogi. Kun aloitin lukemaan blogiasi, pidin sen aitoudesta. Nyt se on tusinatavaroiden mainosblogi. Harmi!

  Vastaa
  • h 14.10.2014

   Olen huomannut saman. Melkein joka kerta saa miettiä että mitä ”ihanaa tuotetta” tällä kertaa mainostetaan, tai mitä paitaa (yhteistyön kautta saatu) hypetetään vuoden paitana. Harmittaa juuri sen takia ku tää oli ennen lämmin ja letkeä ”arkiblogi”. Nyt melkein pelkkää mainosta.

   Vastaa
   • Maj 17.10.2014

    No olipas ikävä kuulla, että teidän mielestä Magicpoks on pelkkä mainosblogi, suurinosa sisällöstä on kuitenkin ei-yhteistöitä :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *