Palataan vielä hetkeksi Tallinnaan ja mm. meidän reissun ravintolakokemuksiin. Lähdimme hyvissä ajoin jatkamaan matkaamme Vihterpalun kartanolta ja saavuimme lauantaina Tallinnaan noin puolen päivän kieppeillä. Meillä oli aikalailla 24 tuntia tehokasta toiminta-aikaa, sillä seuraavana päivänä alkoi kotimatka samoihin aikoihin. Olisin mielelläni viipynyt pidempäänkin ja testannut mm. Vegan Restoran V:n jonne pääsyä Ida kovasti odotti, ikävä kyllä ravintola oli buukattu jo täyteen, joten se jäi meiltä kokematta. Ida sai päättää meidän illallispaikan ja hän valitsi loistavasti, siitä lisää tässä postauksessa – seuraavaksi ne vinkit kuvatulvan kera, olkaa hyvät!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHeti saavuttuamme Tallinnaan meille tarjottiin lounas Maikrahv nimisessä ravintolassa. Vanhan ajan ruokapaikaksi itseään tituleeraavaan Maikrahviin mahtuu ruokailemaan yhtäaikaa suuria seurueita, asiakaspaikkoja ravintolassa on satoja.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMeidän porukan urheilijatytöt kehuivat lampaankaretta maasta taivaisiin.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAItse en välitä kauheasti lihasta, päädyinkin tilaamaan pääruaan sijaan kaksi alkupalaa, lohta ja ”juustoherkkua”, jotka molemmat olivat kyllä hyviä. Kuvassa näkyvä vuohenjuustoannos vei silti niistä kahdesta voiton. Maikrahvin ruokalista oli ehkä omaan makuuni hiukan liian perinteinen, mutta tiedän, että esim. omat vanhempani pitäisivät kovasti paikasta. Selkeästi Maikrahvissa panostetaan asiakaspalveluun, ja uskoisin ruuan laadun olevan aina tasaisen hyvä, eikä Maikrahvista tarvitse poistua nälkäisenä.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJälkkärityttöjä kun olen, niin mahdutin itseeni vielä creme bruleen ja tyylin puolet Idan valtavasta juustokakun palasta.

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERALounaan jälkeen kiiruhdettiin tsekkaamaan itsemme sisään Hotelli Estoriaan. Huoneessa meitä odotteli skumpat ja suklaarasiat. Heitimme nopeasti vain kamat huoneeseen ja suuntasimme ostoksille.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAShoppailtiin muutama tunti tehokkaasti – taistelimme lähinnä aikaa vastaan, niin paljon olisi ollut kierreltävää. Sisustusputiikit jäivät vain haaveeksi, ensi kerralla sitten. Ostoksistani lisää täällä. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOstosreissun jälkeen oli pakko huilata, meikämimmit heittivät selälleen hetkeksi, ah wifi ja ansaittu some-hetki.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIllan hämärtyessä laittauduimme iltaa varten ja samalla miniskumpat poksuivat auki :P

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAViimeiset kuvat, jonka jälkeen kiireellä taksiin ja kohti F-Hoonetta.

 

 OLYMPUS DIGITAL CAMERARosoinen ja karun kaunis F-Hoone sijaitsee Telliskiven vanhalla tehdasalueella, suosittelen taksin ottamista keskustasta, sillä ympäristö oli ainakin mun mielestä vähän jännittävä siihen aikaan illasta.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAMutta voi pojat mikä ruoka! Päädyttiin molemmat tilaamaan kasvishampparit, onneksi, muutoin olisin joutunut kärsimään annoskateudesta ;) Falafel-burger oli kyllä loistava valinta kokonaisuudessaan, se piti sisällään falafel-pihvin, hummusta, fetaa ja kastikkeita, nam! Peukutan myös mun alkupaloiksi tilaamaani feta/rucola-salaattia, joka pelkästään olisi riittänyt pitämään nälän loitolla. Alkupalat, luomusiideri ja pääruoka kustansivat yhteensä vaivaiset 16 euroa. Ravintolasta asteli ulos kaksi onnellista ja tyytyväistä, myös ehkä vähän väsynyttä tyttöä.

 

 OLYMPUS DIGITAL CAMERAPinnistelimme väsymykseltämme vielä vähän ja piipahdettiin jälkkäridrinkeille Manna La Roosan, jota meille suositeltiin. Ida tilasi mojiton ja minä toivoin jotain hyvää kiivi-drinkkiä – ja sellaisen sain. Manna La Roosa vaikutti sellaiselta menevältä etko-paikalta, jossa varmasti ihmiset viihtyvät ja saattavat unohtua vaikka koko illaksi istuskelemaan. Me oltiin päivän menoista sen verran puhki, että otetiin drinkkien jälkeen suunta hotellille. Taisin nukahtaa jälleen kesken lauseen :D

 

 

estoria21Aamianen Estoriassa.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA estoria23Aikaisin nukkumaan menemisellä on toisaalta puolensa, aamulla oltiin virkeinä herkuttelemassa hotksuaamiaisella. 

Miten ihana, voisin sanoa melkein täydellinen reissu meillä olikaan. Olen iloinen, että mulla ja Idalla oli kaikesta niin samat fiilikset, olisi ollut kurjaa olla se ilonpilaaja, joka haluaa lähteä aikaisin nukkumaan, jos toisen tanssijalkaa olisikin vipattanut. Kiitos kirpulle vielä kaikesta, otetaan uusiksi vaikka keväällä ;)

 

-Maj

 

 

 

0 Comments

 1. ella 1.10.2014

  Mahtavan näköisiä annoksia!

  Vastaa
  • Maj 1.10.2014

   Kaikki reissulla nautiskeltu ruoka oli kyllä niii-iin hyväää!

   Vastaa
 2. juuli 1.10.2014

  mikseivmistään käy ilmi mikä näisen mainosten idea on? kuka on maksanut reissun jne…

  Vastaa
  • Maj 1.10.2014

   Voi Juuli!

   En ollut työreissulla vaan ihan pelkästään ystäväni avecina, vailla huolen häivää – nämä eivät ole mainoksia, vaan omia rehellisiä fiilistelyjäni reissulta.

   Vastaa
   • R 2.10.2014

    Kieltämättä hieman hämää tuo teksti ”meille tarjottiin lounas”. Kuka tarjosi? Minäkin luulin, että kyseessä on yhteistyöpostaus. Jos lounas oli itse maksettu, niin selkeämpi olisi kirjoittaa, että ”kävimme lounaalla..” :)

    Vastaa
    • Maj 2.10.2014

     Ystäväni seuralaisena olin täällä reissussa, hän olisi voinut pyytää kenet tahansa matkaan, vaikka esimerkiksi siskon tai äidin, en siis ollut kutsuttu bloggaajana/yhteistyökuvioiden tiimoilta mukaan. Meille (myös kaikille seuralaisille )kuitenkin tarjottiin lounas, joten ilmaisin asian siten.

     Vastaa
     • ida365 2.10.2014

      Heippa Juuli ja R! Minä pyysin Majn mukaan minulle tarjotulle reissulle avecikseni. Minua pyydettiin kirjoittamaan yksi pieni postaus reissusta sitä vastaan, että pääsin mukaan, mutta avecillani Maj:lla ei siis ollut mitään kirjoitusvelvoitetta, hän vain aidosti fiilisteli reissua ja kirjoitti siitä siksi. Lounas tarjottiin koko meidän porukalle, ja kuten aiemmista teksteistä käy ilmi, mukana oli monta ei-bloggaavaa-tyyppiä joille ei tietystikään ollut myöskään mitään kirjoitusvelvollisuutta vaikka lounas heille tarjottiinkin :-)

      Ehkä tämä selvensi!


 3. juuli 2.10.2014

  jotain tällästä ajattelinkin. ei me lukijat tyhmiä olla. ettekö te oikeesti ymmärrä miks lukijat nillittää samasta asiasta mainospostaus toisensa perään….. jos kertois mikä on homman nimi ni ei jäis sellasta pahaa makua teistä bloggareista ylipään. osa bloggaajista pilaa muiden maineen tälläsillä lipevillä piilomainoksilla

  Vastaa
  • ida365 2.10.2014

   Juuli, ei tämä ole mikään lipevä piilomainospostaus? Täällä on varsin asiallisesti selitetty homman nimi, ei tässä pitäisi olla mitään epäselvää. Tosi tylsää että et halua tajuta.

   Olisiko Majn pitänyt jättää postaamatta reissusta koska lounas oli ilmainen, ettei kellekään tulisi paha mieli? :D

   Vastaa
 4. Tuikku 3.10.2014

  Hei mitä tykkäsitte Estoriasta? Onko käymisen arvoinen hotelli? Jostain kuulin että se olisi vain vähän freesattu versio Virusta, tyyliin uudet sänkypeitot jne…

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *