Ihanaa, se on perjantai ja viikonloppu on täällä. Omat viikonloppuni eivät eroa välttämättä aina ihan kauheasti arjesta, sillä saatan jopa tehdä enemmän töitä lauantaina ja sunnuntaina, mitä arkena. Toisaalta ihaninta on kuitenkin se viikonlopun fiilis, yleensä on tiedossa jotain kivaa ohjelmaa – ja onhan Miika toki viikonloput vapaalla. Yksi ystäväni tokaisi vitsillä, että samahan se kotiäidille on minä viikonpäivänä sitä lähtee esim. juhlimaan, jokaisena aamuna sitä joutuu kuitenkin heräämään lasten kanssa jne. Osittain totta juu, hehe ;)

Viime viikon perjantai oli jotenkin erityisen kiva, Samuelin kanssa pyörittiin huolettomina kaupungilla, käytiin lounaalla ja shoppailtiin Kauppahallissa. Perjantai-iltana haluan yleensä olla vaan ja nollata viikon kiireet, juoda lasin pari viiniä, herkutella suklaalla, katsella lempparisarjojani Netflixistä tai lueskella lehtiä.

 

tgif1 tgif2Kauppahallissa on ihana pieni putiikki, Kauppahallin Kukka, jonka tiskin takana hääräilee ystävällinen nainen nimeltä Sisko. Kauppahallin kukasta pyydettiin meitä piipahtamaan hakemassa kukkasia – ja kerran kun siellä oltiin, niin paineltiin Sampan kanssa moikkaamaan. Sisko antoi meille ihanat Liljat matkaan ja asiakkaina olleet mummut jututtivat poikaa. Kauppahallissa on muutenkin niin ihana tunnelma, sieltä myös saa äärettömän hyvää sushia, suosittelen kaikille lämpimästi Umamia tai jos sushi ei nappaa niin sitten ehdottomasti kannattaa kipaista lounalle 4 Vuodenaikaa -ravintolaan.

 

tgif3Meikäläinen valitsee aina valkkarin ja espanjalainen Esmeralda on yksi suosikkiviineistäni, ensimmäisen kerran taisin maistaa sitä Inezissä. Alkosta Esmeralda kustantaa alle kympin pullo, eli edullista ja mielettömän hyvää.

 

tgif4Mitä sinun unelmiesi perjantai pitää sisällään? Miten teidän taloudessanne viikonloppu starttaa?

-Maj

0 Comments

 1. sussu 31.10.2014

  Täällä mennään aika samoilla; hyvää ruokaa, viiniä ja juustoa, namusia ja löhöilyä :)
  Mukavaa viikonloppua!

  Vastaa
 2. Tulina 31.10.2014

  Meillä on perjantaisin sauna ja se on kyllä hyvä aloitus viikonlopulle: saa kunnolla rentoutua saunan lämmössä saunaoluen kera opiskelu- ja työviikon jälkeen. Ja sitten jotain herkkuja, kuten pizzaa ja/tai jätskiä ja Netflixin tarjontaa meilläkin nautitaan. :)

  Vastaa
 3. jenna 31.10.2014

  Karkkia ja telkkaria!!!

  Vastaa
 4. Aurora 1.11.2014

  Täydellisen kuuloinen perjantain koti-ilta :) Itse vietin eilen vähän samanmoisen illan, viini tosin harmillisesti puuttui ;) Tänään suuntaan meidän ”kylän” uuteen kauppakeskukseen Goodmaniin, siellä saattaa olla muutama muukin ihminen pyhäinpäivää viettämässä, mutta sekaan vaan :D

  Vastaa
 5. Mummuska 1.11.2014

  Pappan keikka Kuopiossa!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *