Multa on muutaman kerran kyselty, että voisinko vähän avata täällä blogissa ”treenivaatekaappiani” eli kertoa siis millaisilla vermeillä käyn lenkillä ja treenaan salilla.

En hamstraa treenikamoja, oikeastaan mulla on vain juuri ja juuri tarpeeseen riittävästi kamppeita. Harkitsen aika tarkkaan vähänkään hintavampia treenikamaostoksia, ja käytän kyllä niitä sitten niin kauan kuin ne vaan ikinä kestää.  Olen avoin kaikille merkeille, mutta olen huomannut Asicsen lenkkareiden olevan juuri omalle jalalleni sopivimmat ja yleensä Nikeltä löytyy paljon muita mageen näköisiä ja laadukkaita juttuja.

 

juoksukamat1Kesällä juoksut juostiin hyvin pitkälle tällä setillä. Niken värikkäät sortsit ja blogin kautta saadut Zero Pointin kopressiosukat ovat silkkaa rakkautta. Moni on kysellyt, että onko sukista apua? Itse suhtauduin niihin tosi epäillen, mutta kyllä ne oikeasti ihan toimivat. Sukkien tarkoituksena on mm. puristuksen avulla parantaa verenkiertoa ja nopeuttaa palautumista. Etenkin pitempää lenkkiä juostessa olen kokenut niistä olevan hyötyä. Yläosalla ei ole niin kauheasti mitään väliä, alla on urheiluliivit ja päällä treenitoppi tai vaikka joku vanha teeppari.

 

juoksu1Syksyn tullen vaihdan sortsit juoksutrikoisiin ja saatan heittää lenkille lähtiessäni vaan hupparin topin päälle, jos sataa niin käytän vanhaa Niken juoksutakkiani. Kuvassa päällä on saamani Hoodie Buddyn huppari, jossa on kätsysti naruissa kuulokkeet.

 

talvijuoksu1Talvella käytän Asicsen takkia, jonka alle kannattaisi pukea ihan ekaksi kerrasto ja sitten väliin vielä jotain, riippuen lämpöasteista. En omista erikseen vuorellisia juoksutrikoita, enkä talvijuoksuun tarkoitettuja kenkiä, mutta itseasiassa ne ovat tänä vuonna molemmat hankintalistallani, sen verran tuli kuitenkin viime talvena kirmailtua lenkkipoluilla – ja apua, kaaduttua! Paljon olen kuullut hyvää Icebugeista, joku teistäkin niitä minulle suositteli.

 

juoksukamat2talvijuoksu2saliSalikamoista sitten vielä muutamalla lauseella… Mulla on käytössä kahdet treeni/juoksutrikoot, mustat sekä supervärikkäät ja muutama toppi jota vuorottelen. Kuvien ottamisesta on about 3,5 vuotta aikaa – ja edelleen ainakin tuo sininen Niken toppi on käytössä.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAH&M on treenivaateosasto on yllättänyt positiivisesti, sieltä olen löytänyt tuon violetin topin – tämän hetken lempparini. H&M:llä treenivaatteiden hinnat ovat tosi kohtuulliset ja olen ollut laatuun tosi tyytyväinen. Salikengät ovat Nikeltä.

 

 salitreeni
Mulla on myös salikäytössä ollut nuo kuvassa näkyvät pitkävartiset Reebokin kengät. Käyn harvakseltaan jumpassa – ja jos käyn niin, ne tunnit ei sisällä mitään tanssiliikkeitä, vaan perus lihaskuntojuttuja, kahvakuulailu on itseasiassa mulle ehkä mielekkäintä. Salikengiltäni e siis vaadita ihmeitä, vaan ihan peruskengät riittää :)

Treenikamat ovat siis ihan kondiksessa, mutta jostain täytyisi saada motivaatiota ja pyöräyttää kuntoiluhommat taas käyntiin. Puolikkaan maratonin jälkeen homma on tavallaan vähän tyssännyt, onko kenellekään tuttu fiilis? Ainakin kanssani puolikasta juoksemassa ollut ystäväni Emmi valitteli samaa, mutta ehkä se taas tästä hiljalleen?

-Maj

 

 

0 Comments

  1. Kaisu 3.10.2014

    Moikka, pakko tulla vinkkaamaan talvijuoksulenkkareista… Itsekin Asicsiin luottavana ostin toissa talvena juurikin Asicsin nastalenkkarit, enkä voi niistä muuta kuin kehuja sanoa! Aivan mahtavat jalassa ja pitävät kunnon nastat pohjissa, ei tarvitse kaatumista pelätä. Suosittelen :) Kiitos mukavasta blogista jota jo piiiiiitkään olen lukenut, enkä ehkä koskaan mitään kommentoinut… Mukavaa syksyä!!!!!!

    Vastaa
  2. Susanna 3.10.2014

    Kivannäköisiä treenivermeitä! :) älä huoli siitä kiinnostuksen puutetta juoksuun, se on ihan yleistä (kannattaa googlata maratonmasennus-/maratonblues). Helpottaa tietää, että siinä menee aina hetki, jotta juoksu taas inspaa enemmän. Mulla ainakin auttaa pian seuraavan juoksutapahtuman päättäminen/ilmoittautuminen ;) Että saa taas motivaatiota, kun on joku selkeä tavoite.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *