Ystävieni minulle syntymäpäivälahjaksi hankkima tuoli on saapunut meille ja löytänyt oman paikkansa keittiöstä. Nyt täällä on ylimääräisenä neljä aikaisemmin käytössämme ollutta mustaa tuolia, eihän kukaan sattuisi niitä tarvitsemaan, nimittäin ne saisi hakea erittäin edullisesti pois. Nyt kun tuolit ovat kohdallaan, niin tilaa olisi himpun verran isommalle keittiön pöydälle, voi pojat. Tuo Ikean Melltorp-pöytä on hankittiin meille alunperin väliaikaiseksi ratkaisuksi, mutta siihen se on vaan jäänyt – voisi kyllä sanoa, että sitä on käytetty koko rahalla, pöytä nimittäin kustansi joskus kolme vuotta sitten huikeat 40 euroa.

 

IKEA MELLTORP -pöytä String, Nils Strinning keittion tuolit3 keittion tuolit4  Charles & Ray Eames, DSW-tuoli, DSWKuvissa keittiömme näyttää jotenkin tyhjältä ja avaralta, mutta tila on oikeasti pieni, eikä kaipaa mielestäni yhtään mitään ylimääräistä :) Mitäs sanotte? Ja jos joku kiinnostui niistä vanhoista tuoleista, niin meiliä vaan mulle osoitteeseen magicpoks@gmail.com.

 

-Maj

0 Comments

 1. Noi saisi muutoin muuttaa meille vaikka heti, kun vanhat tuolimme vetelevät viimeisiään ja olen himoinnut pinnatuoleja tilalle, MUTTA niiden saaminen Keravalle taitaisi olla himpan verran haastavaa. :D

  Vastaa
  • Maj 12.10.2014

   No joo, autolla joutuisi hakemaan :) Moni on muuten luullut, että myyn pinnatuoleja, vaikka myynnissä on nuo kuvalinkin takana ovat keinonahkaiset kaverit!

   Vastaa
 2. Emilia 8.10.2014

  Laitoin meiliä!

  Vastaa
  • Maj 12.10.2014

   Kiitos Emilia, palaan asiaan :)

   Vastaa
 3. Emma 8.10.2014

  Meiltä löytyy tuo sama pöytä kahen istuttavana versiona ja nyt oon, jos jostain Ikean kalusteesta voi näin sanoa niin, himoinnu tota isompaa meillekin kun tuota tilaa olis… Ja kyllä, 40€ se maksaa vieläkin huh :-D

  Vastaa
  • Maj 12.10.2014

   Ihana :D Ei oo tuo pöytä hinnalla pilattu!

   Vastaa
   • Emma 13.10.2014

    Ja voi että, palasin tänne vielä kattelemaan teidän keittiöstä kuvia kun sain kuin sainkin ton isomman Melltorpin meille (mikä malttamaton kaikkimulleheti -luonne??) ja klikkailin myös miltä noi myynnissä olevat/olleet tuolit näyttää JA ne on samat tuolit mitkä meillä on keittiön tuoleina whatwhat!! :-D Ompas ihan sattumalta kauheen samanlaiset mieltymykset tommosiin asioihin!!! Noi valkoiset tuolit on mulla unelmalistalla myös, mutta vähän joutuu rahaa keräilemään vielä…

    Vastaa
 4. Salla 12.10.2014

  miks kaks rullaverhoa päällekäi?

  Vastaa
  • Maj 12.10.2014

   Meidän mielestä ne näyttää kivalta tuollalailla hiukan lomittain, tyylikysymys siis :)

   Vastaa
 5. Eme 13.10.2014

  Noin pieni ikkuna niin eikö siihen olisi mahtunut yksi rullaverho?

  Vastaa
  • Maj 13.10.2014

   Me haluttiin kaksi läpikuultavaa verhoa vierekkäin, koska se näytti meidän mielestä tyylikkäämmältä mitä pelkästään yksi isompi. Yksi rullaverho riittää tottakai normaalikokoisen ikkunan peittämiseen, mutta meiltä löytyy sälekaihtimet, joten nuo ovat vain tuollainen tyyliseikka, kuten aikaisemmin vastailin :) Tässä vielä kuva rulliksista, jos haluat kurkata -> http://instagram.com/p/uFsYfEy7Sm/

   Vastaa
 6. Alexandra 4.11.2014

  Hei! Sinulla on IHANA blogi! Mistä tuo ylimmällä hyllyllä oleva Valkoinen kulmikas astia on hankittu? Halajaisin samanlaista

  Allu

  Vastaa
 7. inka 9.12.2014

  hei pystytkö kertomaan minkä valmistajan nämä tuolit ovat ja minkähintaisia noin suurinpiirtein? :) niin hienot!

  Vastaa
  • Maj 11.12.2014

   Moikka Inka!
   Mustat tuolit äitini löysi jostain tyyliin meidän varastosta ja hän kunnosti ne meitä varten, en yhtään osaa siis arvioida hintaa. Valkoiset DSW-tuolit vaahterajalalla maksavat Vepsäläisellä 436 euroa kappale :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *