Tänään on musta perjantai eli marraskuun viimeinen perjantai. Jenkeissä Black Friday on yksi vuoden vilkkaimmista ostospäivistä. Yhdysvalloissa musta perjantai tarkoittaa paitsi hyviä alennuksia kaupoissa, mutta myös joulusesongin alkua. Näköjään tämä ilmiö on myös tulossa myös meille tänne Suomeen, oletteko te havainneet houkuttelevia alennusmyyntejä? 

Itse en ole shoppaillut tänään mitään, oikeastaan päinvastoin, olen lahjoittanut tavaraa pois. Lasten kanssa piipahdettiin toimittamassa Hopen toimipisteeseen ostamani joululahjat ja muuta tavaraa, asiasta infoa myöhemmin lisää täällä blogissa.

gugguu kids fashion mini rodini 1Rebekka
Takki – Mini Rodini
Mekko ja legginsit – Gugguu *giveaway
Saappaat – Crocs*giveaway
Rusetti – H&M

gugguu kids fashion mini rodini 3Samuel
Takki – Mini Rodini
Housut – Gugguu*giveaway
Lenkkari – Nike
Pipo – Superyellow*giveaway
Aurinkolasit – Swing

gugguu kids fashion mini rodini 2gugguu kids fashion mini rodini 5Musta perjantai ja mustat takit! Rebekan ja Samuelin vaatteet tulivat yllärilahjana Gugguulta ja vaikka vierastan vähän tuota oranssia väriä, niin vitsit se sopii kivasti tytölle.

 

gugguu kids fashion mini rodini 4gugguu kids fashion mini rodini 6 gugguu kids fashion mini rodini 7 gugguu kids fashion mini rodini 8 gugguu kids fashion mini rodini 9 gugguu kids fashion mini rodini 10 gugguu kids fashion mini rodini 11Olen kyllä bongannut muutamia aika hyviä tarjouksia lähinnä verkkokaupoista, mutta tosiaan juuri nyt me ei tarvittu mitään, joten olen yrittänyt välttää verkkokaupoissa surffailua :D Vinkiksi muille kuitenkin, että postauksessa edustettuina olevista brändeistä ainakin Gugguulla ja Crocsilla on tämän päivän ajan koko valikoima -30%. Bongasin myös, että Stadiumissa ja Nellyssä ollaan lähdetty mustan perjantain hulinoihin mukaan :)

 

-Maj

 

0 Comments

 1. retromoderni 28.11.2014

  Samule COOL. Mies kävi lelukaupassa ja säästi satasen, itse surffailen kohta kuoharin vaikutuksen alaisena ja ostan loput lahjat jos löytyy alennuksesta.

  Vastaa
  • Maj 30.11.2014

   Moiii – surffailu kuoharin vaikutuksen alaisena kuulostaa… siltä, että lahjat saattavat löytyä helpommin :D Kiitos kommentista :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *