me_mammatyylitOletteko löytäneet tienne Mammatyyleihin? Tästä linkistä pääsette sinne kurkkailemaan, eilen postailin sinne meidän porukan asukuvat ja kerroin muiden mammojen tapaan omasta sekä lasteni tyylistä. Hakemuksia on tullut kivasti – olisi kiva myös saada muutamia odottajia mukaan, rohkeasti vaan viestiä tähän suuntaan :)

Mammatyyleissä esitellään joka viikko yhden äidin sekä lasten tyyli, mutta kirjoittelen sinne myös muutakin juttua. Kysymys kuulukin: Millaista sisältöä te toivoisitte Mammatyyleihin?  Olisi ihana kuulla vähän mielipiteitänne muutenkin palstasta, todella arvostan teidän palautettanne ja koitan kehittää palstaa/blogia toiveidenne mukaan :)

-Maj

0 Comments

  1. White 2.11.2014

    Ihania postauksia ollut tähän asti, niin positiivisia ja aina mielenkiintoista nähdä ihmisten tyylejä.. Paljosti kiinnostaisi sinun odotusajastasi katsoa kuvia, olet aina niiiin kaunis.
    Ihanaa syksynjatkoa teidän symppisperheelle <3

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *