Hunajaista-blogin Riikka järjesti eilen kotonaan Hämeelinnassa vimpan päällä illanvieton. Paikalle oli kutsuttu bloggaajatuttuja ja kaikkea oli mietitty, pöytä notkui herkuista – ja illan kruunasi live-esiintyjä. Eilen tuli postattua pari instakuvaa, ja lisää fiiliskuvia löytynee muidenkin paikallaolleiden bloggaajien instagram-tileiltä, kenties teistä osa on niitä jo ehtinyt kurkkaamaankin?

Lähdön kanssa tuli ylläriylläri ihan kamala kiire, kuten aina. Nappasin pari päivää sitten sovittelemistani seteistä yhden tälle illalla ja vältyin turhilta asukriiseiltä, kätevää.

bloggaajathml1Päälleni päätyi vanha Selectedin pörröpaita ja Zaran hame. Punaisen huulipunan vaihdoin nudeen ja kynnet lakkasin söpöllä vadelmaisella sävyllä.

 

bloggaajathml2Idalla oli ihana hopeinen paljettijakku, jota itsekin himoitsen, saan kuulemma lainata ;)

 

bloggaajathml3 bloggaajathml4Gotta luv her <3

 

bloggaajathml6Kamerassa on enemmänkin kuvamatskua eiliseltä, palaan niihin vielä myöhemmin. Nyt alkaa olla kiire tunnin päästä alkavaan jouluparaatiin, kröhm, ajankäytön hallinnassani taitaa olla vähän petrattavaa… Sana ”kiire” esiintyy ihan liian usein jutuissani, näissäkin tapauksissa ihan itseaiheutettuna.

-Maj

0 Comments

 1. annanna 16.11.2014

  kauniit asut teillä molemmilla! Mistähän Idan upea (!!) paljettijakku on? Ja huulipunasi sävy on ihana! Kerrotko minkä merkin se on? :)

  Vastaa
  • ida365 16.11.2014

   Heips! Jakku on Kate Moss for Topshop-mallistoa, mutta taitaa olla aika vanha jo, tämä on nimittäin kirppislöytö :-)

   Vastaa
   • Maj 16.11.2014

    Mulla oli Rimmelin Nude Delight 700 huulipuna ja Dior Addict kiilto, sävy 553. Näyttää kuvissa hiukan enemmän oranssilta, kuin mitä oikeasti olikaan :)

    Vastaa
 2. Noita nokinenä 16.11.2014

  Kävin paraatissa ja koskarissa oli jotenki pettymys :/ ehkä ku ei ollu lunta ja tänä vuonna koskarissa oli vähemmän hössöttävää lapsille kuin yleensä on ollut :/

  Vastaa
  • Maj 20.11.2014

   No jep, siitähän tuossa seuraavassa postissa vähän juteltiinkin!

   Vastaa
 3. Oi, miten kauniina olet ollut liikenteessä, samoin Ida! Kumpa itsekin oppisin käyttämään huulipunia, helpointa olisi varmasti harjoitella nude-huulilla. :)

  Vastaa
  • Maj 20.11.2014

   No vitsit, ihanasti kirjoitettu sulta :) Olisi kyllä hauska tehdä jotain huulipuna-juttua blogiinkin näin joulun alla :)

   Vastaa
 4. Mona 17.11.2014

  Kaunottaret <3 <3 :)

  Vastaa
  • Maj 20.11.2014

   Huh, kiitti bebe! ;)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *