disko pikkujoulut1 disko pikkujoulut2 disko pikkujoulut3 disko pikkujoulut4 disko pikkujoulut5 disko pikkujoulut6 disko pikkujoulut7Olemme ystäväni Suvin kanssa ottaneet tavaksi järjestää joka vuosi kaveriporukallemme pienet pikkujoulupirskeet. Viime vuonna olimme heidän luonaan, joten tänä vuonna oli meikäläisen vuoro kutsua koko sakki kotiimme. Perjantaina siivoilin ja laitoin ”diskopikkisten” koristeita paikoilleen lauantaita varten, todeten, että en varmaan koskaan kasva aikuiseksi. En näköjään koskaan voi järjestää mitään tyylikkäitä illanistujaisia, vaan aina pitää olla vähän hassutella – muistatteko vielä Swag-synttärini? Onneksi kaverit on aina messissä, tuolloin synttäreilläkin kaikki olivat pukeutuneet tosi huikeasti. Tip,tap – ja bling-a-bling – muutamia kuvia tulossa vielä blogiin eiliseltä!

-Maj

 

0 Comments

 1. Nina 23.11.2014

  Ihanat tonttulakit! Mistä tuommoisia saa?

  Vastaa
 2. Tintti 24.11.2014

  Moikka!
  Näin joulun alla on taas vähän stressiä joululahjoista. Itsellä ei lapsia vielä ole, mutta avopuolison 3v kummitytölle täytyisi löytää lahja. Ajattelinkin turvautua kysymään apua sulta kun pienen tytön äiti olet ja varmasti muitakin äitejä lähipiiriinne kuuluu. Oisko sulla antaa jotain lahjavinkkiä? hintaa max. 30€ :)

  Vastaa
  • Maj 24.11.2014

   Jos ajattelit antaa lahjaksi lelun, niin voin vinkata, että oman tyttöni suosikkeja on ponit, Pet shopit ja keiju-barbiet :P Jos et lelua halua ostaa, niin miten olis setti: muumipyyhe/ihana kylpytakki ja liput kylpylään? Tai vaikka kerhotossut ja liput Hop Lopiin? Voisin vaikka tehdä perinteisen ”toivelahjat lapsille” postauksen tässä kun ehdin :)

   Vastaa
   • tintti 27.11.2014

    Kiitos paljon ideoista :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *