Jemmassani oli vielä postauksen verran kuvia viime lauantailta. Hunajaista-blogin Riikka järjesti muutamille bloggaajatutuille illanistujaiset eli perinteiset kotibileet, öh no ehkä pienellä twistillä, sanoisin ;D Ruokaan oli todella panostettu, sillä bileiden sponssina oli Arla ja ”soppakauhan” varressa oli Hannan Soppa -blogin kirjoittaja. Jälkkäreiden jälkeen olkkarissa tarjoiltiin live-musaa, eli pääsimme käytönnössä sohvalta käsin nauttimaan Aivovuodon yksityiskeikasta.

 

hunajaista1 hunajaista2Ihanat naiset!

hunajaista3 hunajaista5Miten maistuvaa ja kauniisti esille laitettua ruokaa, kaikki vieraat huokailivat ihastuksesta – samoin minä, ehkä myös aavistuksen kateellisena siitä, että itselläni ei se kauha oikein meinaa kätösissä pysyä.

 

hunajaista6Symppikset Ida ja Essi, miten söpöjä tyttöjä molemmat.

 

hunajaista7 hunajaista8 hunajaista9 hunajaista10Jouluinen pavlova – loistava idea ja ehkä mahdollinen toteuttaa, vaikka ei mikään tottunut leipuri olisikaan?

hunajaista11 hunajaista12 hunajaista13 hunajaista14 hunajaista15 hunajaista18Keikan jälkeen pitikin jo kiirehtiä junaan, kiitos kyydityksestä Melinalle. Tietysti myös iso kiitos myös Riikalle ja Villelle. Alankin tässä jo hiljalleen valmistautua viikonlopun pikkujouluihin, joita vietämme kaveriporukalla täällä meillä.

-Maj

0 Comments

 1. Rena 19.11.2014

  It must have been a wonderful evening and the dessert cake looks so convincing that now I must find a recipe for this!
  xx from Germany/Bavaria, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
  • Maj 20.11.2014

   Hi Rena! I’m sure you will find the recipe from blog Hanna Soppa. If it not there yet, maybe it will be later? -> http://hannansoppa.com/

   Vastaa
 2. Melina / Minishow 19.11.2014

  Kiva nähdä, toivottavasti pian uusiks

  Vastaa
  • Maj 20.11.2014

   No niin oli, toivottavasti jotain kivaa tapahtumaa pukkaa :)

   Vastaa
 3. inkkari 20.11.2014

  Onpas ihanan näköisiä herkkuja!

  Vastaa
  • Maj 20.11.2014

   No älä, niin maistuvia ja kauniita. En kestä!

   Vastaa
 4. Tintti 20.11.2014

  Moikka!
  Mitä toi jouluinen pavlova piti sisällään? :)

  Vastaa
  • Maj 20.11.2014

   Voisin luuulla, että Resepti tulee tuonne Hannan blogiin jossain vaiheessa, jos se ei vielä sieltä löydy, kurkkaahan siis http://hannansoppa.com/

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *