Tampereen Hope-yhdistys järjestää vuosittain joululahjakeräyksen, jolla kerätään avun tarpeessa olevien pirkanmaalaisten perheiden lapsille joululahjoja. Tavoitteena olisi, että jokainen lapsi saisi jouluna edes yhden lahjan.

Rebekalla ja Samuelilla on tosi paljon leluja, välillä tuntuu, että niitä on yli tarpeidenkin. Me Miikan kanssa päätettiin, että tänä jouluna emme itse osta omille lapsillemme tavaraa/leluja ollenkaan, sillä kuitenkin lapset saavat paketteja isovanhemmilta ja sisaruksiltamme, ehkä kummeiltakin niitä tulee. Sen sijaan päätimme ostaa lahjoja sellaisille lapsille, jotka niitä eivät muuten ehkä saisi. Hankin yhden paketin Rebekan ikäiselle tytölle ja toisen Samuelin ikäiselle pojalle – ja kolmas on kirjalahja n. Viivin ikäiselle tytölle tai pojalle. Lahjan ostamisesta tuli hyvä mieli ja juttelimme lastenkin kanssa asiasta.

hope_lahja lapselleNyt on vielä yhdeksän päivää aikaa osallistua Hopen joululahjakeräykseen, sillä se päättyy 30.11.2014. Lahjat toimitetaan suoraan Hopen toimitiloihin osoitteeseen Sorinkatu 16 (vihreä puutalo, sisäänkäynti Tampereen valtatien puolelta). Hopen päivystys on auki joka keskiviikko klo 16-18, jolloin voi tuoda lahjoituksia. Lisäksi lahjoituksia voi tuoda joka arkipäivä, mutta kannattaa varmistaa numerosta 0447002770, että toimitiloissa on henkilökuntaa paikalla. Joululahjat saa toimittaa paketoimattomina tai paketoituina. Toiveena kuitenkin olisi, että paketoituihin lahjoihin laitettaisiin jokin tarra tai lappu, jossa lukee minkä ikäiselle/sukupuoliselle/kokoiselle lahja on tarkoitettu

Joululahjoja tuodessa voi samalla lahjoittaa myös tarpeettomia, hyväkuntoisia lasten vaatteita, leluja ja harrastusvälineitä. Niitä jaetaan eteenpäin päivystyksissä vähävaraisille lapsiperheille. Lisää Hopesta voit lukea verkkosivuilta.

lahjalapselle hopeNiin pieni teko, mutta älyttömän hyvä mieli. Haastan mukaan lahjoittamaan kaikki tamperelaiset mammat ja olisi ihan mahtavaa jos te NiinaSatu, LilaHenna, Helia, Katja, Suvi ja Maiju lähtisitte mukaan antamaan joulupaketin niille pienille, jotka jäisivät muuten ehkä ilman? Ja tietysti olen iloinen, jos muutkin lukijani ja yhteistyökumppanini innostuisitte asiasta :)

-Maj

0 Comments

 1. retromoderni 21.11.2014

  Kiitos, mukana isolla sydämellä!

  Vastaa
 2. Tessa 21.11.2014

  Ylöjärvellä on samanlainen keräys (onkohan sitten MLL) ja viime vuonna vietiin lahjat. Tänä vuonna lähtee taas lahjat ♡ mä olen tosi huono lahjoittaja, kun ei tiedä mihin lahjoitus todella menee ja Suomessakin on niin huonoja oloja, että mieluummin teen jotain pientä hyvää täällä kuin muualle maailmaan.

  Vastaa
 3. Sanna 21.11.2014

  Kiitos vinkistä! Viime vuonna osallistuin parilla paketilla Joulupuu -keräykseen. Sokoksella voi muuten ostaa joulukukan yksinäiselle vanhukselle, kaunis ajatus myös sekin.

  Vastaa
 4. Petu 21.11.2014

  <3

  Vastaa
 5. TanjaL 21.11.2014

  Liikutuin jotenkin todella tästä postauksesta ja niistä lapsista, joille paketit ovat matkalla.. Pakko osallistua itsekin, kiitos!

  Vastaa
 6. Teija 21.11.2014

  Varmasti mukana!

  Vastaa
 7. Lila Syren 22.11.2014

  Ihana ajatus<3 Käydään valitsemassa jotain, Mai Ja Kosmo voi tomia makutuomareina! Kiitos tästä vinkistä!

  Vastaa
 8. misu 22.11.2014

  just toissapäivänä puhuttiin miehen kanssa samasta asiasta! ja vieläpä siitä että harmi kun ei ole sellaisia keräyksiä joihin voisi viedä myös noita jo käytössä olleita mutta ihan hyväkuntoisia leluja lahjaksi jollekin lapselle. meillä ne seisovat hyllyissä pölyttymässä, ehkä pari kertaa leikittyinä, joku toinen tulisi niistä varmasti superonnelliseksi.

  Vastaa
 9. Käytetytkin 23.11.2014

  Joululahjakeräyksen lahjat ovat uusia, mutta Hope-yhdistys ottaa käsittääkseni vastaan lahjoituksina myös käytettyjä leluja, joita he sitten jakavat avun tarpeessa oleville perheille muissa yhteyksissä. Tsekatkaapa heidän sivuiltaan : )

  Vastaa
 10. Satu 23.11.2014

  Todella kaunis ajatus <3

  Vastaa
 11. Fattiga maman 4.12.2014

  Olemme useasti saaneet apua HOPElta (Helsingissä) ja voin kyllä kertoa että lahjoittajien lahjat tulee suureen tarpeeseen. Meidän perheen lapset saivat viime vuonna lahjat HOPE:lta kun meillä ei ole rahaa muuhun kuin pakollisiin menoihin. Tänä vuonna sama asia, ja voin kertoa kuinka paljon stressiä ja pahaa oloa tuntisin asiasta ilman HOPE:a! Jäisi lapset ilman lahjoja muuten.. Suuri Kiitos kaikille lahjoittajille, pelastatte monen lapsen (ja vanhemman) joulun!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *