Niin, edellisessä postauksessa jäin siihen, että meillä oli kiire jouluparaatia katsomaan – joten kirmasimme koko porukalla bussipysäkille, kun ajateltiin, että autoa on hankala saada mihinkään parkkiin. Bussin tulo kesti ja kesti… Lopulta hikipäässä juoksimme paraatin perässä, että oltaisiin nähty siitä edes vilaus.

jouluparaati1Uuu, kaksi ihanaa reipasta ja yksi uninen.

jouluparaati2Vaivannäkö palkittiin siinä mielessä, että ehdimme katsoa koko kulkueen menon viimeisestä kurvista ihan rauhassa. En tiedä, oliko vika minussa vai miksi paraati tuntui laimeammalta, mitä aikaisempina vuosina? Näkyyköhän lama jouluparaatissakin? Tekikö kukaan muu samaa huomiota?

 

jouluparaati3 jouluparaati4 jouluparaati5 jouluparaati6 jouluparaati8Älkää käsittäkö väärin, tosi paljon suloisia juttuja paraatissa oli, mutta olikohan se kenties lyhyempi, eikö porukkaa vain tänä  vuonna kiinnostanut ottaa osaa? Vai olikohan tämä syksyinen sää syynä matalaan fiilikseen?

 

jouluparaati9Jokatapauksessa meidän lapset innoissaan vilkuttelivat ja tykkäsivät kyllä kovasti paraatista, sehän se tärkeintä kuitenkin oli. Kävikö kukaan teistä tänään pyörimässä keskustassa, osallistuitteko joulun avaukseen tai katselitteko paraatia? Millä fiiliksillä?

-Maj

0 Comments

 1. Eve 17.11.2014

  Voi olisin niin halunnut lähteä katsomaan mutta meillä oli kummitytön ristiäiset, tosin mukavaa oli sielläkin :-) Luulen että nykyisin vaikuttaa tunnelmaan eniten tuo ilma, nyt ei sentään tullut vettä niinkuin monina vuosina.. Toki voi lamakin omalta osaltaan vaikuttaa.. Vai alkaako tämä perinne vain muuten hiipumaan? Harmi sinänsä, minulle nää oli lapsena huippujuttu! Varsinkin kun itse olimme paraatissa monta vuotta tempputonttuina :-D

  Vastaa
  • Maj 19.11.2014

   En kyllä tiedä, mun mielestä viime vuonna vaan oli ehkä parempi meininki? No kyllä se joulufiilis tästä pikkuhiljaa kohenee :)

   Vastaa
 2. Noita nokinenä 17.11.2014

  Musta ainaki oli melko tylsä paraati:/

  Vastaa
  • Maj 19.11.2014

   Niin – siis se tuntui vähän lyhyeltä ehkä?

   Vastaa
 3. reyromoderni 17.11.2014

  Ei ehtinyt, kun heräsin vasta puol 2. :D

  Vastaa
  • Maj 19.11.2014

   Haha, Ihana, mitäs sitä ollaan edellisenä iltana otettu ”Reyromoderni” kun niin myöhään on kuorsattu? :D <3

   Vastaa
 4. Tikru 17.11.2014

  Olimme myös lasten kanssa katsomassa paraatia ja saman havainnon teimme mieheni kanssa. Jotenkin vaisun oloinen ja aika vähän ihmisiä paraatissa mukana. Ensin luulin,että me vain kuvittelemme paraatin olevan jotenkin erilainen tänä vuonna, mutta näköjään muut ovat tehneet samoja havaintoja. Lapset toki tykkäsivät kovasti:)

  Vastaa
  • Maj 19.11.2014

   Niin, mitä sitä turhaan surkuttelemaan toisaalta, lapsia varten mekin siellä oltiin :) Pitäiskö sitä itse osallistua ens vuonna paraatiin? xD

   Vastaa
 5. Liljankukka 17.11.2014

  Mun mielestä paraati on monena vuonna jo ollut aika tylsä…Enemmän saisi olla säihkettä ja musiikkia :)

  Vastaa
  • Maj 19.11.2014

   Säihke kuulostaa hyvältä!

   Vastaa
 6. Katja 17.11.2014

  Oli kyllä tylsä paraati ja hetkessä ohi. Mutta onneksi oli oheistoimintaa, koristelimme Sokoksella pipareita, tanssimme Miinan ja Manun kanssa jne. Ihmettelimme hieman myös aikatauluja, esim. Miina ja Manu oli ilmoitettu esiintyväksi klo 15.50, mutta aloittivat jo ennen puolta! Ja se kuusi, blaah. Mutta tulipahan käytyä ja nuo hauvat! <3

  Katja
  http://optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.fi/

  Vastaa
  • Maj 20.11.2014

   No onneksi oli hauvat ja sitten teillä vähän jotain muutakin :) Tuolla alempana Meeka kommentoi marraskuun puolen välin olevan ehkä hiukan aikaista ”jouluttamiselle”, niin, että jos se on vähän sitten sitäkin?

   Vastaa
 7. katri 18.11.2014

  Miksi Teppoa ei ole näkynyt aikoihin postauksissa? ajattelin jo ettei sitä ole enään.. :(

  Vastaa
  • Maj 19.11.2014

   Teppo oli yhdessä välissä pätkän vanhempieni luona hoidossa, mutta eipä siihen Tepon vähäiseen näkymiseen mitään syytä ole, tuossa se mun vieressäni köllöttelee sohvalla – ja voi loistavasti!

   Vastaa
 8. meeka 18.11.2014

  Ehkäpä paraati olisi sopinut paremminkin joulukuun alkuun. Harvoin vielä puolessa välissä marraskuuta niin jouluttaa. Kaikki joulujutut vaan alkaa joka vuosi aikaisemmin ja aikaisemmin. Eka adventti on se kun aloittaa joulun ainakin itsellä.

  Vastaa
  • Maj 19.11.2014

   Totta, ehkä meikäläistäkään ei vaan vielä ”jouluttanut” (mikä huikee sana!) tarpeeksi:D Mä taidan aloittaa jouluttamisen ensi lauantaina pikkujouluista! Kiitos kommentistasi vielä :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *