Puuduttaako puistoilut harmaassa sadesäässä? Tamperelaiset ja muut täällä vierailevat lapsiperheet, menkää Rullaan tutkimaan Dinosaurusten ihmeellistä maailmaa. Onko Lastenkulttuurikeskus tuttu paikka? Se sijaitsee keskustassa, tarkka osoite on Finlaysoninkuja 6. Aukioloajat ja muuta infoa löydät täältä.

Lastenkultturikeskus Rullassa pääsee katselemaan yhdessä lasten kanssa suunniteltua Dinolandia-näyttelyä 1.2.2015 asti. Tampereen kaupungin sivuilla kerrotaan, että näyttely on suunniteltu pääasiassa 6-11-vuotiaille lapsille, mutta omat 2- ja 4-vuotiaani viihtyivät kyllä loistavasti, ehkä askartelupaja on aavistuksen haastava pienille, mutta muuten he kyllä pärjäsivät hyvin.

Parasta näyttelyssä on, että se on todellakin tehty lapsille, kaikkeen saa koskea, dinojen kyytiin voi oikeasti kiivetä – mielikuvituksen saa päästää valloilleen ja leikkiminen on sallittua. Lapsille oli jopa yksi nurkkaus täynnä dinosaurus-roolivaatteita ja hiekasta pääsi kaivamaan piilotettuja dinojen luita, aika jänskää!

 

rulla1rukka2Askartelupajassa saa suunnitella ja toteuttaa oman minikokoisen dinosauruksen – myös joulukorttipaja on avoinna halukkaille.

rulla3 rulla4 rulla5Samuel, Rebekka ja Veksi lentoliskon kyydissä, edessä maisemat vaan vilahtelivat ohitse.

rulla6 rulla7 rulla8No siis HUI!

rulla9 rulla10Mikäs se sieltä kuoriutuu? Samsaurus <3

Näyttely ei ole mikään valtavan iso, mutta lapsille mielenkiintoinen ja riittävä. Rullaan ja dinonäyttelyyn on vapaa pääsy kaikilta eli lysti ei maksa mitään. Suosittelen lämpimästi, meidän porukalle tämä oli ainakin kiva kokemus.

-Maj

 

 

0 Comments

 1. minuliina 30.11.2014

  Hei:) siis onko Samuel 2 vuotias? Välillä puhut hänen olevan 2 ja joissakin kirjoituksissa lukee 3.. Tulee vaan niin seurattua teidän lasten juttuja,kun itsellä vajaa parivuotias poika :)

  Vastaa
  • Maj 30.11.2014

   Hän on 2-vuotias, ens vuoden maaliskuussa mittariin tulee se 3-vuotta. Varmaan olen saattanut kirjoittaa lapsista esim ”kohta 3- ja 5-vuotiaat” tms. :)

   Vastaa
 2. Inkkari 1.12.2014

  Onpas kivannäköinen paikka:)

  Vastaa
  • Maj 2.12.2014

   No se oli kyllä tosi jees, kannattaa käydä tsekkaamassa & testaamassa lasten kanssa :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *