juuli2veera5anuaaro6mari3satu3Supermahtavaa, että osa teistä on löytänyt tiensä myös Mammatyyleihin ja kiitokset kaikista niistä ihanista hakemuksista, joita olette minulle lähetelleet.

Vastaanotan hakemuksia edelleen erittäin mieluusti, sillä tarvitsenhan koko ajan lisää kuvattavia. Välillä olen ihmetellyt sitä anteeksipyytävää sävyä, joka muutamista hakemuksista on henkinyt, sillä kenenkään ei tarvitse todellakaan miettiä, että mukaan hakeminen olisi itsensä tyrkyttämistä, korostamista tms. koska minähän niitä hakemuksia teiltä olen juuri pyydelletykin! Saavathan kuvattavatkin siitä (toivottavasti mukavan) kokemuksen ja tietenkin itselleen kuvat muistoksi. Tänään juuri päivitin Mammatyyleihin viikon ”tyylimamman” ja tällä viikolla on sinne on tulossa muutakin juttua.

Teen Mammatyylejä suurella sydämellä, rakastan ihmisten kuvaamista ja samalla siinä kuvatessa itsekin kehityn. Lueskelin pari päivää sitten hymyssä pikkuruisessa kahvilassa järjestämäni valokuvanäyttelyn, ”Ihmisiä ihmisten keskellä”, vieraskirjaa vuodelta 2004. Jossain vaiheessa ehdin jo tympääntyä koko kuvaamiseen ja kielteiseen opiskelupaikkapäätökseen, mutta onneksi löysin bloggaamisen kautta kuvaamisen uudelleen.

Perustin Mammatyyleille ihan hiljattain omat Facebook-sivut ja nyt palsta löytyy myös Blogilistalta. Instagram-tili on varattu, mutta vielä vähän mietinnän alla, kiinnostaisiko teitä seurata behid the scenes -tyylisiä kuvia sitä kautta?

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *