Kukaan mammablogeja aktiviisesti seuraava ei varmaan ole voinut välttyä kuulemasta ruotsalaisesta lastenvaatemerkistä nimeltä Mini Rodini? Musta tuntuu, että usempikin mamma on vauhkonnut merkistä, eikä se tosiaan mikään ihme olekaan. Mini Rodinin vaatteet ovat varmasti kovassa nosteessa siksi, että ne ovat yksilöllisiä, kauniita, ympäristöystävällisiä ja käytännöllisiä – toki myös vähän hintavampia. Vaikka minua vähän huvittaakin hysteeria merkin ympärillä niin olen ostanut muutamia Mini Rodinin vaatteita lapsille ja yhtään moitteen sanaa en voi niistä sanoa.  Kaikki meidän Mini Rodinin vaatteet olen shoppaillut täältä Tampereelta, Kuopuksesta ja tänä vuonna sieltä annettiin Samuel-pojalleni ihana Expedition Siperia parkatakki lahjaksi. Takkia on testailtu nyt jo useampia kertoja – ja taattua Mini Rodini laatua sekin on, ihana!

Kuten Mammatyylejen postauksessa kerroinkin, meidän lastenvaatteiden merkillä ei ole väliä, tärkeintä on, että ne ovat toimivia ja miellyttävät silmää. Olen toistaiseksi onnistunut tekemään aina järkevästi kaikki hankinnat. Samuel on saanut vaatteita vaatteita muutamien ystävieni lapsilta käytettynä ja uusiakin ostetaan, paras asukokonaisuus tulee miksailemalla vähän kaikkea sekaisin. Sanoisin, että satsaan etenkin näin talvella eniten ulkovaatteisiin, niitä kun käytetetään päivittäin. Kunnollinen varustus ulkoiluun eli haalari/toppapuku ja yksi kivempi ns.kaupunkitakki on ollut aika toimiva setti meillä :)

 

minirodini toppatakki1 minirodini toppatakki2 minirodini toppatakki3Takki – Mini Rodini *saatu Kuopuksesta
Farkut – Polarn O. Pyret
Kengät – M-kids/Stockmann
Pipo – DC shoes
Lapaset – Name It

minirodini toppatakki4 minirodini toppatakki5Tässä sitä ollaan syksyllä 2013, Sampalle mahtuu tuo vanhakin takki ja näköjään kengät kans!

minirodini toppatakki6Rebekan vanhat collegehousut odottelevat kaapissa seuraavaa käyttäjää :) Löysin nämä pöksyt joskus Kuopuksen messuosastolta tosi edullisesti.

 minirodini toppatakki7Sampan juttu on myös tälläiset simppelit collegepaidat kivalla printillä.

minirodini toppatakki8Voi Sam, ihan tohinoissaan jatkuvasti, hänen kuvaamisensakin on ollut lähiaikoina haastavaa, tyyppi on niin kovasti menossa joka suuntaan, ettei kamerani meinaa pysyä perässä.

Lopuksi vielä pieni ylläri eli huomio kaikki te huikeat mammat, jotka himoitsette näitä Rodinin juttuja: Kuopuksen verkkokaupasta saatte koodilla”magicpoks”-30% alennusta kaikista Mini Rodinin ulko- ja sisävaatteista, 9.11.2014 saakka. Aika tuntuva alennus, jonka voi hyödyntää vaikka joululahjaostoksia ajatellen :)

-Maj

0 Comments

 1. Rena 4.11.2014

  Perfect equiped for the colder season! Love this cute pictures so much <3
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Elina 4.11.2014

  Kiitti alekoodista! Tilaukseen lähti Kuopuksesta Circus Pug teeppari ja pandapipo pojalle :)

  Vastaa
 3. fifi 4.11.2014

  Kiitos tuhannesti alekoodista tilaukseen lähti niin kauan himoitsema pandahaalari!! Osaatko yhtään kertoa miten nopeaa toimitus on?

  Vastaa
  • Maj 4.11.2014

   Moikka! Mä olen itse asioinut aina kivijalkaliikkeessä, joten minulla ei ole kokemusta tilaamisesta, mutta halutessasi voit varmasti kysyä sitä Kuopuksesta esim. meilillä?

   Vastaa
 4. Saana 4.11.2014

  Niin hellyyttävä toi kuva, missä lapset istuu rullan päällä <3 On noi muutkin kyllä, varsinkin toi vimppa kuva.

  Ja tosi kivoja on noi mini-rodin takit. Oon vaan jotenkin sen verran pihi, että en raaski ostaa kun yhdet kunnon talviulkoiuluvaatteet ja niillä mennään. Tulevaisuudessa on varmaan sitten pakko ruveta jossain vaiheessa panostamaan enemmän.

  Vastaa
 5. Tania 14.1.2015

  Hei! Pakko kysyä mitä kokoa tuo Siperia takki on? :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *