Dotsit toivat tullessaa pienen perheriidan ainekset, tiedättehän te vanha tuttu tarina siitä, miten mies ei saa aikaiseksi tarttua poraan. Toki Miikallakin on varmasti puolustuksen sana sanottavana tähän asiaan, mutta onneksi tämä on mun blogi:D

Olohuoneen pitkä valkoinen seinä sai siis pintaansa kolme tuollaista ”tattia”, Muuton the Dots ripustimia ne ovat oikealta nimeltään. Ripustimet ja muutaman muun pienen sisustusjutun olen saanut Katoko -verkkokaupasta, ne saapuivat noin kolme viikkoa sitten – ja siitä asti olen halunnut palavasti, että joku laittaisi ne paikalleen. Se joku teki kyllä sitten lopulta hienoa työtä…

olohuoneensisutus muuto ikea olympus1olohuoneensisutus muuto2Ta-daa! Siinä ne ovat nyt sitten ja yksi onkin jo käytössä. Mulla on muuten aika surkea kameratilanne, sillä Olympuksen kamerasta olen onnistunut ilmeisesti rikkomaan objektiivin-kiinnitys-systeemin ja Sonyn kamerani toimii silloin kun haluaa, saattaa olla toimimatta parikin päivää, vanhus kun jo on.

 

olohuoneensisutus nud valaisinEteisessä meillä on NUD-valaisin, punaisella narulla, se mätsää hauskasti olkkarin jatkojohtoon, joka myös on punainen.

 

olohuoneensisutus muuto ikea olympus4 olohuoneensisutus muuto ikea olympus5olohuoneensisutus muuto ikea olympus9Ainoa uusi juttu on nuo ripustimet, muuten same old… same old… Mielestäni kivaa piristykstä sisutukseen saa, kun vaihtelee pienempien sistusjuttujen paikkoja. Koko järjestystä en jaksaisi lähtä muuttamaan olkkarissa ainakaan, koska tämä on se toimivin ratkaisu, ainakin näillä kalusteilla.

 

olohuoneensisutus iittala nappulat olohuoneensisutus muuto ikea olympus10 olohuoneensisutus muuto ikea olympus11 olohuoneensisutus muuto ikea olympus12Sieltä se joulukin kohta tulee, ennen pikkiksiä voisin tehdä suursiivot ja hakea varastosta jouluhärpäkkeet ja tietysti jouluvalot. Kutsuttiin meille ensi viikolla välittäjä katsomaan tätä asuntoa, josko saataisiin vihdoinkin asialle jotain tehtyä. Tämä on pieni, mutta toimiva koti ja meillä on ihan tosi ihanat naapurit, joten sinänsä mitään kauheaa kiirettä isompaan asuntoon ei ole ollut. Hiljaa hyvää tulee – ehpä? Mutta lausahdus ei kyllä yleensä kuulu meikäläisen sanavarastoon :D

-Maj

 

0 Comments

 1. Rena 5.11.2014

  I love the yellow lamb and the result in general. And the camera has such a good place now :)
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
  • Maj 5.11.2014

   Thanks Rena – again :)

   Vastaa
 2. Elissabett 5.11.2014

  Oi teillä on kyllä niin nättiä!<3 Just mun tyylistä!:)

  Vastaa
  • Maj 5.11.2014

   Oikeesti? Hauska kuulla, kiitos kovasti!

   Vastaa
 3. Anna 5.11.2014

  Heippa Maj! Täytyy sanoa, että kotisi on kyllä pullollaan mitä suloisimpia yksityiskohtia. Ja ihanasti olet yhdistellyt väripilkkuja muuten niin neutraaliin värimaailmaan.

  http://www.arcticvanilla.com/

  Vastaa
  • Maj 5.11.2014

   Kiitos! Tykkään itsekin eniten meidän olkkarista ja uusien keittiöntuolien myötä myös minikeittiöstämme, makuuhuoneet sen sijaan ovat murheenkryynejä molemmat!

   Vastaa
 4. Anne 5.11.2014

  Ooo.. ihanan näköistä, tykkään kovasti! :)

  Vastaa
  • Maj 5.11.2014

   Wautsi, olipas mahtavaa kuulla, että tykkäät. Muutamia kaluste-juttuja haluaisin jo uusia, mutta kun vanhoissakaan ei periaatteessa ole mitään vikaa..

   Vastaa
 5. ellu 5.11.2014

  Onko toi valkoinen ”kaappi” (minkä päällä kynttilät ovat) Ikeasta? Tosi kivan ja siistin näköinen! Kuten muukin kämppä tosin:)

  Vastaa
  • Maj 5.11.2014

   Heippa Ellu!
   Kaappi on ikeasta, itseasiassa se on valikoimasta poistunut keittiökauluste :) Kiitokset viestistäsi!

   Vastaa
 6. Anonyymi 6.11.2014

  Runsauden rakastajana näyttää karulta.
  Ja sen porakoneen voi ottaa ihan omiin pikku kätösiinsäkin…

  Vastaa
  • Maj 7.11.2014

   Ymmärrettävää, että mielestäsi on karun näköistä, jos rakastat runsasta sisustusta, mutta tärkeintähän on, että me itse viihdymme, eikös? Pora ei pysy meikäläisen hanskassa!

   Vastaa
 7. Anna 6.11.2014

  Ihana sisustus! Ja kivasti menee tuo ”punainen lanka” yksityiskohdissa ;)

  Vastaa
  • Maj 7.11.2014

   Kiitos kovasti Anna, hoksasin just, että kellon viisaritkin ovat punaiset!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *