Meidän Isänpäivänvietto alkoi laivan aamiaisbuffetissa, jonne me aamu-uniset juoksimme tietysti viime tipassa. Rebekka oli tehnyt iskälle sympaattisen oravaheijastimen päiväkodissa ja Tukholmasta Miikalle löytyi uudet farkut lahjaksi. Käytönnöllisillä lahjuksilla mentiin siis tällä kertaa – ja viikonloppu meni tosi tiivisti oman perheen kesken, risteilyreissu Silja Symphonylla oli tosi hyvin järjestetty, eikä varsinaista ohjelmaa ollut juurikaan, saimme oman aikataulun mukaan fiilistellä uudistunutta botskia.

Meidän papalle ja vaarille löytyi syötäviä ja juotavia tuomisia myös matkalta, minusta tuntuu, että heillä molemmilla on jo ihan kaikkea, tarpeellista ja tarpeetonta, joten paras lahja on jokin palvelu tai sitten juuri jotain ”kuluvaa”.

Pohjanmaalla asuvalle isälleni onnittelut lähti video-viestinä whatsappissa, ensi viikolla me nähdäänkin sitten ja päästään antamaan oikeat rutistukset. Vaarille me lähdettiin vielä illansuussa viemään lahjaa ja korttia, jonka Rebekka taiteili tänään.

 

isänpäivä1 isänpäivä2 isänpäivä3 isänpäivä4 isänpäivä5Kortin kanteen hän oli piirtänyt oman näkemyksensä Vaarista, aikamoinen taideteoshan siitä tuli. Meidän vaari onkin aika pitkä mies ja se tulee hyvin ilmi myös tästä muotokuvasta :D

Kortin taakse kirjoittelin lasten ajatuksia vaarista, kas tässä:

– Vaarilla on pitkät kädet ja paljon voimia, hän jaksaa pitää meitä sylissä
– Vaarin jaksaa touhuilla meidän kanssa kaikenlaista
– Vaarilla on pienet ja ohuet hiukset (papalla ei ole ollenkaan)
– Vaari täyttää meille kesällä aina uima-altaan ja laittaa sadettimen päälle

Ihanaa, että lapsilla on isän lisäksi vaari ja pappa, jotka ovat hyvin vahvasti läsnä heidän elämässään. Ja aika liikkiksiä juttuja he minulle kertoivat korttia varten vai mitä?

Pakko myöntää, että tämä Isänpäivä vaan tuli, soljui ja meni, ilman sen kummempia suunnitelmia tai valmistautumisia – ja kivaa oli silti. Mitä teidän isä sai lahjaksi? Heräsittekö aamulla perinteisesti laittamaan ”ylläriaamiaista”?

0 Comments

  1. Elena 10.11.2014

    Meillä hiivittiin hiljaa viemään kahvit ja itsetehdyt kortit sänkyyn :D Perinteet on parhautta.

    Lasten lausumat ajatukset omasta isästä ja äidistä ja isovanhemmista ovat kyllä niin hellyyttäviä, meillä iskä hoitaa kuulemma kaiken… saatan olla vähän loukkaantunutkin tästä, koska kaidemies on niin paljon poissa kotoa töiden vuoksi, että ehkei hän ihan kaikkea hoidakaan ;D

    Sydämellä, Elena

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *