Kuten jo aikaisemmin taisin jo kertoa, niin tänä vuonnakin me vietimme tuttuun tapaan joulua molemissa mummoloissa, Tampereella sekä Ylivieskassa. Monta vuotta ollaan vedetty joulu läpi samalla kaavalla ja se onkin toiminut ihan loistavasti. Pukki käy 23. päivä kiireellä vaan heittämässä lahjat Tampereen mummolan eteiseen, mutta Ylivieskassa pukilla on istahtanut pidemmäksi aikaa. Samuel oli vähän paniikissa joulupukista, mutta Rebekka ei pelännyt yhtään, hän lauloi yksin pukille harjoittelemansa joululaulun ja saatteli vielä ovellekin. Kaksi päivää meillä oli melkoista säpinää ja jännittämistä – mutta siitä se sitten helpotti, kun kaikki paketit oli jaettu ja muksut (sekä Petteri xD) saattoivat keskittyä leikkimään uusilla leluillaan.

Tässä meidän jouluaatto x 2 kuvina

Tampereella:joulu1 joulu2 joulu3 joulu4 joulu5 joulu6 joulu7viiv joulu8

Ylivieskassa:11 joulu9 joulu10 joulu12 joulu13 joulu14 joulu15 joulu16Itse en toivo enää yhtään mitään lahjaksi, parasta on, kun sain katsella lasten naamoja, jotka loistivat kuin naantalin auringot. Paketeista paljastui juuri ne lahjat, mitä he eniten olivat toivoneet.

Mites nuo ruokaa notkuvat joulupöydät? Huh-huh, oma kiintiöni on nyt täynnä vuodeksi :D

-Maj

0 Comments

 1. retromoderni 29.12.2014

  Parasta on nimenomaan lasten ilmeet ja kiljahdukset. Yök, jouluruokaa, vain kerran, korkeintaan kaksi vuodessa. ja joka kerta överit.

  Vastaa
  • Maj 29.12.2014

   Mielummin överit ku vajarit? :D

   Vastaa
 2. uu nam 29.12.2014

  Sun veli on vaan kertakaikkiaan kuumin ilmestys ikinä.

  Vastaa
  • Nanni 30.12.2014

   Käväs itelläänki mielessä et vois sitä Rebekan kanssa paikkoja vaihtaa ja hymyilyttäis varmasti yhtä kovasti :D

   Ja päheet aurinkolasit pukilla!

   Vastaa
   • Maj 1.1.2015

    Voi teitä :D

    Vastaa
  • Maj 1.1.2015

   Aikamoista, sanoisin!

   Vastaa
 3. Lellu 29.12.2014

  Hei! Mukava nähdä mieheni serkut joulupukkikuvassa ;) terv. Oululainen

  Vastaa
  • Maj 1.1.2015

   Aijaahas :)

   Vastaa
 4. Noita nokinenä 30.12.2014

  Siis näkevätkö silmäni totta:D onko pukilla aurinkolasit ?:D

  Vastaa
  • Maj 1.1.2015

   No jåå, astetta coolimpi pukki!

   Vastaa
 5. salla 30.12.2014

  Tää sun veljes on ehkä jotain suomen komeimpia! Todella ihanan näkönen joulu teillä, tuli hyvä fiilis tänne asti näin joulun jäläkeenki :) Meilläki perheessä joulua vietetään myös ylivieskan mummolassa, ihana paikka!

  Vastaa
  • Maj 1.1.2015

   Moikka Salla!
   Mä itse olen oppinut arvostamaan Ylivieskaa, kun olen ottanut siitä vähän etäisyyttä. Muistan kuinka joskus teininä oikein vihasin koko kaupunkia, no mutta toisaalta olin kyllä muutenkin aika vihainen teini, hohoh! Kiva kuulla, että lämmin fiilis välittyi näistä kuvista, meillä oli kyllä ihan superihana joulu <3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *