Processed with VSCOcam with f2 presetkuva Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 presetTäällä sitä ollaan Pohjanmaalla, vahvasti lomatunnelmissa! Ollaan puuhasteltu joululahjojen parissa, ulkoiltu, kyläilty – ja tietenkin syöty, huh-huh! Samat touhut jatkuu vielä pari päivää, pysyttelen poissa koneelta, mutta meidän meininkiä pystyy seurailemaan instagramista (@magicpoks) – päivitin instatilin puolelle pitkästä aikaa muutaman videon, jossa pähkäilen lasten joululahjojen kanssa, etenkin 5-vuotiaille suunnattu korusetti tuotti meikäläiselle muutamia harmaita hiuksia…

Toivottavasti teillä kaikille on ollut ihana ja rauhallinen joulu?

-Maj

0 Comments

  1. Kivoja kuvia! Ihan vähän naureskelin tolle selfietikulle, kun sen instassa näin! Pakko olis päästä testaamaan! ;D

    Vastaa
  2. Noita nokinenä 27.12.2014

    Kivoja kuvia:)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *