siniandkids1Mammatyylit toivottelee hyvää joulua kaikille lukijoille, sillä viimeinen postaus ennen joulua on julkaistu Mamalifen puolella juuri NYT! Nämä jouluiset kuvat napattiin pari viikkoa sitten Tallipihalla, oli huippua saada tämän viikon tyylimammaksi Sini ja hänen suloiset viisi lastaan, lisää Sinin tyylistä pääset lukemaan tästä.

Jouluaattona meidän porukka köröttelee kohti Pohjanmaata ja Ylivieskaa, viivymme siellä sunnuntaihin saakka. Olisi huippua tehdä siellä kotikonnuillakin yhdet kuvaukset, eli jos olisit halukas tulemaan lastesi kanssa Mammmatyylit-kuvauksiin Ylivieskassa to-la välillä, niin laita viestiä mulle osoitteeseen magicpoks@gmail.com!

-Maj

 

 

0 Comments

  1. Juuli - ihana mini. 22.12.2014

    Voi kun tulisitte Ouluun asti, niin ilmoittautuisin heti :)! Mukavaa joululomaa!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *