Eilinen loska oli aamulla jäätynyt. Arvatkaa kuka lensi komeasti pyllylleen? – No, joo, Samuel, mutta myös meikäläinen :D  Samuelille päätyi puolivahingossa siskon toppatakki päälle, kun huomasin asian, niin en jaksanut enää alkaa vaihtamaan. Välillä tuo lasten pukeminen nostattaa tunteita pintaan, kun ei huvita pukea pipoa/huivia/hanskaa tai sitten huvittaisi laittaa just se joka on jo toisella. Rebekka lähtisi ulos vaikka sortseilla, hoh-hoijakkaa. Vaatteet saatiin kuin saatiinkiin päälle ja nappasin edestakaisin säntäilevistä, joululauluja laulavista muksuista pitkästä aikaa asukuvat, ennenkuin lähdetiin kaupoille :)

pamppaNo siis tuo heijastinhan oli pakollinen – ja just tänä aamuna se oli irronnut takista ja kadonnut. Laajojen etsintöjen jälkeen löysimme sen.

 pamppa2Ja tytön pipohan on isän taskussa.

 pamppa3

Samuel
Pipo – DC Shoes
Huivi – Mango
Käsineet – Name It
Takki – Siskolta lainassa (Mini Rodini)
Housut – H&M
Kengät – Ugg Australia

Rebekka
Huivi – H&M
Käsineet – Name It
Takki ja housut – H&M
Kengät – Melania (Stockmann)

pamppa4Oletteko kuulleet sellaista herttaista joululaulua jossa lauletaan, että ”Avaatko oven joulun tulla? Joulu on jo täällä! Vai pidätkö ovesi visusti kiinni, salvat oven päällä? Sadun huoneessa salaisessa saat lahjaksi ruusut ja tähdet. Ota ne reppuun, evääksi, kun matkoillesi lähdet.” Ihan uusi laulu minulle, nämä kaksi sankaria lauleskelevat sitä yhteen ääneen joka päivä muutamaan otteeseen, ilmeisesti päikyssä opittu :)

-Maj

0 Comments

 1. Noita nokinenä 20.12.2014

  Söpöjä kuvia<3

  Vastaa
  • Maj 20.12.2014

   Kiitoksia :)

   Vastaa
 2. Mona 20.12.2014

  Voihan söpöläiset sentään.<3
  En oo mäkään kuullu tuollaista joululaulua. Piti heti googlettaa :D Tästä myös video instaan söpöläisten laulamana <3 :)

  Vastaa
  • Maj 20.12.2014

   Pitäiskö laittaa, ne vetää sen kyllä aika hyvin :D <3

   Vastaa
 3. Anna Härkönen 20.12.2014

  Haluan toivottaa sinulle Maj ja ihanalle perheellesi lumoavaa joulua ja kiittää tästä vuodesta! Olet ollut tietämättäsi minulle suunnaton voimavara, olen saanut erityisesti lähiaikoina paljon positiivista energiaa ja helpotusta kirjoituksistasi <3 on ollut aika raskas loppuvuosi, mutta kun olen avannut blogisi, olen päässyt "turvaan" ja saanut huokaista syvään :) ihanaa odottaa uusia postauksiasi (ei mitään paineita, hih!)! Paljon voimia ja hyvää oloa koko teidän perheelle, erityisesti IHANILLE lapsillesi!

  Vastaa
  • Maj 20.12.2014

   Voi vitsit, kiitos ihanasta palautteesta sinulle. Nämä palautteet ovat myös se juttu, miksi jaksan bloggailla vuodesta toiseen. Toivotaan, että uusi vuosi tuo tullessaan uusia kivoja kujeita ja päästäisi vähän helpomalla, niin sinut, kuin minutkin <3

   Vastaa
 4. j 21.12.2014

  Hahah! Vitsiii miten ihania kuvia :) ekasta kuvasta tuli jo hymy huulille :D ja joo! Tiedän niiin hyvin ton ”pukemistilanne”-tunteen :D

  Vastaa
  • Maj 21.12.2014

   Joo, välillä meinaa mutsilta lähtee järki. Kaapissa on miljoona pipoo ja molemmat ipanat haluu aina just sen saman :D

   Vastaa
 5. lukija 21.12.2014

  Kiitos, että pidät tätä blogia. Upea blogi täynnä aitoutta ja elämää, iloja ja suruja. Tätä lukiessani jaksan aina monta seuraavaa päivää stressaavaa arkea, kun huomaa, että on ihan ookoo olla olematta täydellinen. Kiitos sinulle siitä.
  Rauhallista Joulua sinulle ja perheellesi ja onnea uudelle vuodelle!

  Vastaa
  • Maj 21.12.2014

   No voi että, todella ihana kuulla. On todella ok olla epätäydellinen, sillä sitähän me kaikki ollaan <3

   Vastaa
 6. Elina 21.12.2014

  Ihania kuvia! Onko Rebekan takki ostettu tänä vuonna H&M:ltä?

  Vastaa
  • Maj 21.12.2014

   Moikka Elina! On ostettu :)

   Vastaa
 7. maisu 21.12.2014

  Hei!
  Laulu on ”Avaatko oven?” Matka Joulun taloon cd:ltä. Löytyy youtubestakin. Meidän ryhmässämme käytämme laulua joulukalenterilauluna ennen kuin kurkkaamme onko kenellekkään pakettia :)
  T: päiväkodin täti

  Vastaa
  • Maj 21.12.2014

   Se on kyllä ihan kaunis laulu, jos lapset eivät sitä lauleskele – niin sitten se soi mun päässäni :D Kuulostaa ihanalta, että joulukalenterille on oma ”tunnari” :)

   Vastaa
 8. Inkkarit 21.12.2014

  Ihania lapsia, voi tuota eka kuvaa :)

  Vastaa
 9. soffe 22.12.2014

  Voi että sun lapset on niin kauniita<3 en ollut tunnistaa samppaa noista kuvista. muistan lukeneeni joskus samuelia vaivaavasta sairaudesta yms, joten tulikin mieleen onko hänen ulkonäkönsä jotenkin muuttunut esim mahdollisen lääkityksen seurauksena? en kylläkään ole kovin aktiivisesti blogiasi viime aikoina seurannut, että kyllähän nuo pikkuiset kasvaa ja muuttuukin niin nopeaa tahtia :') niin tai näin, kovin ovat suloisia molemmat!<3

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *