Naantalin kylpylän tarjoama tyttöjen viikonloppu piti sisällään myös samppanjatastingin Naantali Spa:n omassa viinikabinetissa. Se oli meikäläiselle ihan uusi kokemus, mutta en sillä tavalla osannut jännittää, kun käsipuolessani oli ystäväni, vanha kettu, Char – joka tuntee kuplajuomat, en nyt tiedä paremmin kuin omat taskunsa, mutta ainakin paremmin kuin minä :”D Mona ei käytä ollenkaan alkoholia, mutta hän oli silti urheasti fiiliksissä mukana.

 

samppanjatasting1Kabinetti oli naamioitu ihan oikeanlaiseksi viinikellariksi – tai ainakin se näytti ihan siltä millaiseksi kuvitellen aidon viinikellarin. Tästä voit kurkata vielä paremman kuvan kabinetista.

 

samppanjatasting2Eka lasi menossa – tarkkaavaisena kuunneltiin asiantuntijaa, esitettiin siinä muutamia kysymyksiä, minä etenkin hölmöjä sellaisia…

 

samppanjatasting3Mona ja juuri kuntoon fiksatut joulukynnet <3

 

samppanjatasting4 samppanjatasting5Henuski, Coco vai olikse Bobo, haukkaamassa kaksin käsin pientä purtavaa – mutta samppanjalasista hän kyllä piteli Turkulaiseen tapaan hienostuneen sirosti kiinni.

 

samppanjatasting6Juu, ja tässä ollaan jo selvästi päästy samppanjan makuun?

 

samppanjatasting7 samppanjatasting8 samppanjatasting9Olin tosi hädissäni kun tajusin, että eihän me millään ehditä juomaan kolmeen pekkaan neljää pullollista samppanjaa, niimpä sitten aloin heti urakoimaan ettei mene hukkaan, haha.

Vakavasti ottaen, se oli rento, hauska ja opettavainen kokemus, jota voi suositella loistavasti vasta-alkajalle  ja kaikille muillenkin viinin ystäville. Meille tarjottu Deutz-samppanjapruuvi sisälsi neljä eri samppanjaa, 25e/hlö. 

-Maj

 

 

0 Comments

 1. Milla 18.12.2014

  Sun pitäs pitää varresta kiinni, ei kuvusta.

  Vastaa
  • Maj 21.12.2014

   Huuups, mähän sanoin, että oon aloittelija. Ehkä pidän kato varmuuden vuoksi tukevasti kiinni, ettei vaan läiky yli! :D

   Vastaa
 2. Noita nokinenä 18.12.2014

  Mä oon juonut aitoa shamppanjaa vain omissa häissäni. En juuri tykännyt, mut eipä muutenkaan alko maistu

  Vastaa
  • Maj 21.12.2014

   Sanoisin, että sopivissa määrin nautittuna todella hyvää :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *