Ajattelen yleensä suuria linjoja, enkä laisinkaan pieniä yksityiskohtia. Käyttämäni korut ja asusteet ovat usein todella neutraaleita ja melkeinpä aina vakiot. Ne pienet yksitysikohdat ovat usein se juttu, mikä tekee tavanomaisesta asusta kiinnostavan. Kokonaan harmaa asu piristyy helposti niinkin pienellä jutulla kuin jännittävän värinen huulipuna, pirtsakat kengät tai neonväreillä lakatut kynnet.

Kun saan siveltimen ja maalit käyttöön, niin paperi täytyy helposti ja kokonaan, isoilla vedoilla ja rohkeasti. Ehkäpä vain olen tämmöinen, vaikka ihailen niitä tyyppejä jotka käyttävät aikaa suunnitteluun ja niihin yksityiskohtien työstämiseen. Alle keräilin muutamia pieniä, itseäni miellyttäviä palasia asuistani. Kiinnitän kai niin vähän huomiota yksityiskohtiin, että useimmiten ne unohtuu kuvata kokonaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAbohemian5musta5OLYMPUS DIGITAL CAMERAfarkkutakki2ruissalo4diamond1chihuahua7 cropped5 haalari6 OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA housuhame3 kirpparityttö4 lvlouiseOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA pikkujouluasu_kellohamereyform5 pushortsit gstar inchvans2 pusortsist neule ruissalo2  OLYMPUS DIGITAL CAMERA trenssijasortsit magicpoks asukuvat2 vaaleaneule2housuhamejapaita3vaaleaneule5Oliko mit
ään lempparia? Ah, tuo Designistolta lainassa ollut Louis Vuittonin Louise-laukku on niin kaunis. 

-Maj

0 Comments

 1. millamainen 3.12.2014

  Ihania yksityiskohtia!

  Vastaa
  • Maj 3.12.2014

   Voi kiitos, mietin etukäteen, että kiinnostaakohan ketään tämä postaus… :)

   Vastaa
 2. Meri 3.12.2014

  Nyt on kyl nii kivoja yksityiskohtia, etten oikeen tiiä mikä ois paras. Ehkä toka kuva ja sitte toi mis on vaalee neule+vaaleenpunakirjava hame :) kaikki on tosi nam ja jeaaah!:)

  Vastaa
  • Maj 4.12.2014

   Kiitos Meri! Yks munkin suosikkeja on nuo vaaleanpunaiset paisley-kuosiset ortsit yhdistettynä neuleeseen :)

   Vastaa
 3. Juumi 3.12.2014

  Ehdottomasti ihanin, kaunein ja upein yksityiskohta on vihkisormuksesi! Todella yksinkertaisen tyylikäs.

  Voi olla että kun itse joskus hamassa tulevaisuudessa menen naimisiin käytän törkeästi ideaa hyväkseni…

  Vastaa
  • Maj 4.12.2014

   Moikka!
   Se on kyllä jotenkin niin simppeli ja ajaton – äitini sormessa olen samanlaista keltakultasormusta katsellut meeelko pitkään, joten tiesin tykkääväni mallista ihan varmasti.

   Vastaa
 4. Laura 3.12.2014

  Heii saako kysyä mistä 11. ja 17. kuvien laukut on ostettu? Tai minkä merkkisiä? :)

  Vastaa
  • Maj 4.12.2014

   Hei Laura! Tottakai saat kysyä, sininen pikkulaukku on Zarasta ja musta laukku on Rebekka MInkoffin, tilasin sen Shopbopista :)

   Vastaa
 5. Anna 4.12.2014

  Kadutko koskaan tatuointiasi?

  Vastaa
 6. Juuli 5.12.2014

  Tuo toisessa kuvassa oleva kello. Mistä? Mikä merkki? Hinta? Ite oon kuumeisesti uutta rannekelloa ettiny, mut oikeanlaista ei oo tullu vastaan. Tuo näyttää upealta :)

  Vastaa
  • Maj 5.12.2014

   Moikka Juuli! Se on Miikan kello, Triwa-merkkinen, hän sai sen blogin kautta joskus viime vuonna, mutta hinta oli muistaakseni 200 euron kieppeillä.

   Vastaa
 7. Danu 8.12.2014

  Moi! Mistä nuo ensimmäiset kengät? aaah.. kuolaan.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *