Tällä viikolla meidän lapsilla on yhteensä neljät pikkujoulut – tai joulujuhlat, kuinka vain. Nyt on jo kolmet pirskeet takana ja vielä yhdet edessä. Joulutunnelma on tällä hetkellä parhaimmillaan kyllä sisätiloissa, tuonne ulos kun vilkaisee, niin ei ihan heti uskoisi, että nyt on joulukuun puoliväli. Keskiviikkona mammaporukamme pikkujoulujen ohjelmassa oli pipareiden koristelua ja pikkujoululahjojen jakamista. Vilinää riitti, sillä meitä aikuisia oli kymmenkunta ja alle kouluikäisiä lapsia oli ainakin 12.

Samuel ei päässyt osallistumaan näihin bileisiin, koska hän oli kipeänä. Täällä riehuu joku ihan älytön silmätulehdus, joka on nyt sitten Rebekallakin, tietenkin. Meidän lääkärireissujen saldo tälle viikolle on tähän mennessä 3 kappaletta. Hartain toiveeni olisi, että saataisiin kaikki olla loppuvuosi terveinä. Tämän pikkujoulurumban jälkeen ensi viikko menee (toivottavasti) ihan arkirutiineilla, mutta sitten jouluviikolla me aletaan jo rauhoittumaan jouluviettoon.

 

lastenjoulu1Nella ja Rebekka koristelupuuhissa muiden kanssa.

lastenjoulu2Kreisit nakkitikut. Ystävieni ja illan isäntäväen Heidin ja Antin kämppä oli melko kaaoksessa, mammat hääri keittiössä ja lapsia vilisi joka suunnasta. Kaikki meni kuitenkin yllättvän hyvin, ei loukkaantumisia, eikä mitään mennyt rikkikään.

 

lastenjoulu3No siis se on tarkkaa hommaa!

 

lastenjoulu4Illan asukoodi oli kaikesta päätellen raita, eikä me oltu Reben kanssa yhtään mukana, höh!

 

lastenjoulu5 lastenjoulu6Pöydän päässä istuu nuori Robin, siis Niklas!

 

 

lastenjoulu7 lastenjoulu8 lastenjoulu9 lastenjoulu10On se kokoontuminen tosiaan näin suurella porukalla aikamoista sähellystä, nuorin juhlija oli vasta 5 kktta. Ehditiin kyllä villistä meiningistä huolimatta kavereiden kanssa vaihtamaan kuulumisiakin, oli kiva nähdä kaikkia nii-iiin pitkästä aikaa. Ennen kotiinlähtöä pidettiin vielä yhdessä siivoustalkoot, muuten isäntäväelle olisi jäänyt ihan kohtuuton urakka yksin hoideltavaksi.

Miten siellä päässä, vieläkö pukkaa pikkujouluja vai alkaako tälle vuodelle kaikki olemaan jo  plakkarissa? 

-Maj

 

 

0 Comments

  1. Inkkari 12.12.2014

    Onpas teillä ollu viihtyisän näköiset bileet:)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *