Processed with VSCOcam with f2 presetTämän hassun tiikeritytön kanssa olin eilen illalla ostoksilla, aika pörröinen tyyppi vai mitä? Yritin ehdotella, että jos nyt laitetaan päälle joko takki tai hattu, mutta ei yhtäaikaa molempia. Hän itse oli niin viehättynyt tästä yhdistelmästä, että annoin periksi.

Tein Mammatyyleille oman instagram-tilin (@mammatyylit), tämä tikru-tyttö kuva on siellä ensimmäisten postaamieni joukossa. Mammatyylien instassa julkaisen varmaankin sneak peek-kuvia kuvauksista, äitien ja lasten tyylijuttuja ja kaikkea muutakin kivaa aiheeseen liittyen, vähän fiiliksen mukaan. Yritänkö ihan turhaan udella, että mikä olisi kiinnostavaa sisältöä? Niin harvakseltaan saan teiltä mitään palautetta sisältöjen suhteen, että se varmaan sitten on ihan tyydyttävää, toivon ainakin niin :) Erittäin mielelläni kuulisin teidän mielipiteitänne ja toteuttaisin postaustoiveita, eli jos vaan on mitään mielessä niin let me know?!

Viikonloppuna olin kuvaamassa ensimmäistä kertaa viiden lapsen katrasta, etukäteen vähän jännitti, mutta hyvinhän se sitten meni lopulta. Julkaisin myös juuri tänään viikon tyylimamman tuolla Mammatyylejen puolella, terkkuja vaan Nekalasta ;)

-Maj

0 Comments

 1. Jenna 16.12.2014

  Itse ainakin tykkään mammatyyleistä ihan tuollaisenaan! Jatka siis samaa rataa! :)

  Vastaa
  • Maj 17.12.2014

   Kiitos Jenna :)

   Vastaa
 2. Esteri 16.12.2014

  Saako valittaa? Tää ei nyt liity Mammatyyleihin eikä blogin sisältöön vaan sivun navigointiin..ai että kun taas ärsyttää kun tuossa sivussa ei ole valikkoa josta löytyisi esim kaikki kuukauden tekstit HELPOSTI!! Ja se on ärsyttävää etenkin näin mobiilikäyttäjänä skrollata sivua alas että tulee Edelliset postaukset. Ja on ärsyttävää juuri siksi kun tämä on yksi lemppariblogini ja heti ei näe kuinka paljon uutta on tullut viime käynnin jälkeen. Että sinne Olivialle terkkuja että voisitteko panostaa sivun käytettävyyteen – kitooooooos!!

  Vastaa
  • Maj 17.12.2014

   Saa valittaa! Tämä on huomioitu, katsotaan mitä asialle vois tehdä? Kiitokset palautteesta :)

   Vastaa
 3. Inkkarit 16.12.2014

  Voi miten ihana Tikru!

  Vastaa
 4. elinah 16.12.2014

  Toivoisin mammatyyleihin lasten hiustenlaitosta juttuja. Esim. miten saa liukkaaseen tytön tukkaan kiharat jotka pysyy??

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *