Muutamia kuvia vielä viime viikolta, oli niin huippua olla pitkästä aikaa kotikotona! Toivottavasti päästään vielä ennen kesää toisen kerran pohjoiseen käymään. Vaikka kovasti yritettiin, niin ihan kaikkia läheisiä ei ehditty moikkailemaan. Erityisen harmissani olen, että emme muka ehtineet naapurissa asuvan pitkäaikaisimman ystäväni kanssa vaihtamaan edes kuulumisia, jos tätä luet, niin olet ollut ajatuksissani <3

 

jouluylivieskassa1Ratiritiralla – tuli talvihalla, vai miten se meni?

jouluylivieskassa2 jouluylivieskassa3 jouluylivieskassa4 jouluylivieskassa5Pulkkamäki jäi kakkoseksi tämän leikkihärpäkkeen rinnalla, Peppe oli mörkö – ja häntä kirmattiin karkuun.

 

jouluylivieskassa6Ja lapsihan on terve kun se leikkii?

 

jouluylivieskassa7Enhän itsekään voinut vastustaa kiusausta, vaan kiipesin mestoille. Tulee yksi supernolo juttu mieleen viime kesältä kun kiepsahdin keinussa vähän ympäri ja tarvittiin ulkopuolisten apua meikän pelastamiseksi xD

 

jouluylivieskassa8Joulun pidetyin asu, raitasukkikset ja tylliunelma, molemmat joululahjoja.

 

jouluylivieskassa9Ja tässä se kaikista tärkein lahja. Vanhemmiltani saatu Furby, joka on nimetty Zofiaksi. Uusi perheenjäsenemme, joka aiheuttaa ristiriitaisia tunteita.

 

jouluylivieskassa10Joulupäivän tansseihin lähdössä! Ylivieskassa ns. Tapsan tansseja bailataan jostain syystä jo joulupäivänä, tietääkö kukaan syytä tähän? Bongaa kuvasta meikä x 3?

 

jouluylivieskassa11Lentävästä keijusta on jo puhuttu tarpeeksi. Flying Fairyt olivat btw Prismassa -50% alessa, MIKSIKÖHÄN? :D No, Rebekka on onnellinen keijunsa kanssa.

 

jouluylivieskassa12Tämän rakkaan tyypin näin ekaa kertaa vasta nyt viiden kuukauden iässä, mikä väryys, että en nähnyt häntä vastasyntyneenä. Toivottavasti tavataan pian uudelleen, Valtti-muru!

 

jouluylivieskassa13No siis tässähän kuunnellaan iltasaduksi ”Let it go” -biisiä, kuka arvaa mistä piirretystä täällä ollaan otettu huumaa? Rebekka uskoo, että hän onnistuu mm. kadottamaan tavaroita ”jäävoimillaan”. Etsin jotain hukassa ollutta sukkaa, niin tyttö vaan totesi, että voi ei käytinköhän vahingoissa voimiani? En ehkä kestä.

 

jouluylivieskassa14Elämä on paljon ihanampaa kun on pukeutunut prinsessaksi. Pitäisköhän itsekin kokeilla?

-Maj

0 Comments

 1. Emma 30.12.2014

  Mun 4v. sisko sai Joulupukilta Elsa peruukin, Elsan korkokengät ja Elsan juhlakruunun. Mekko jäi kuulemma vielä puuttumaan – se pyydetään sitten ens vuonna :’D Kuulemma äitiltä tulee jo Let it Go:t korvista ulos kun neiti laulaa samaa kohtaa repeatillä jo neljättä viikkoa haha

  Vastaa
  • Maj 1.1.2015

   Elsa-peruukki O___O En ehkä kestä! Jos Let it Go alkaa tuleen korvista ulos ni ei muuta ku sama suomeksi, taakse jäää, taakse jäää, taakse jäääääää!

   Vastaa
 2. k 30.12.2014

  ah, frozen! ja tuo biisihän on vallan ihana ;)

  t. 24v, joka katsoi kyseisen leffan jouluna… 50v anopin kanssa :—D

  Vastaa
  • Maj 1.1.2015

   Juu onhan se ihan silleen :D Toki liika on liikaa, u kno?

   Vastaa
 3. Jen 30.12.2014

  Taitaa olla yleinen käytäntö Pohjanmaalla, että tapsantansseja vietetään jo joulupäivänä. Kotipaikkakunnallani Etelä-Pohjanmaalla on ainakin ollut näin ”aina”, kun taas täällä Jyväskylässä kyseinen käytäntö kuulostaa monista aivan vieraalta. :) Mutta näinhän se on, että Pohjanmaalla tehdään kaikki vähän omalla tavalla. ;)

  Vastaa
  • Maj 1.1.2015

   Totta, totta! Me ei voida siis puhua Tapsan Tansseista – mutta toisaalta, jos venyy seuraavalla päivälle ni miks ei… :D

   Vastaa
 4. annanna 30.12.2014

  Ihania kuvia :) Täällä ei voinut jouluna ulkoilla kun pakkasta oli -22-28 pyhien aikaan. OIkeastaan vasta eilen alkanut lauhtumaan. Meillä päin (etelä-lappi) suositumpi baareilupäivä on myös joulupäivänä.

  Vastaa
  • Maj 1.1.2015

   Ehkä siinä on enemmän aikaa elpyä sitten…?

   Vastaa
 5. HannaH 30.12.2014

  Kukas teidän lasten serkkupuoli on? Onko sisarellasi ottolapsi? Jäi vaan mietityttämään edellisistä postauksista :)

  Vastaa
  • Maj 30.12.2014

   Siskoni miehellä on lapsia, serkkupuoli ei taida olla mikään virallinen nimitys, mutta ei se niin justiinsa :)

   Vastaa
 6. Inkkari 30.12.2014

  Tosi hyviä kuvia, miten noin tarkkoja voi olla?

  Vastaa
  • Maj 1.1.2015

   Ei kai nämä mitenkään erityisen tarkkoja ole tai en ehkä oikein hiffaa mitä tarkoitat?

   Vastaa
 7. Sanka 31.12.2014

  ”voi ei käytinköhän vahingoissa voimiani?” :D

  Elsa taitaa olla aikas monen pienen tytön suosikki nyt. Mun mielestä tilannetta kuvastaa hyvin ystäväni kommentti tyttäreilleen: ”On ok, että sä tykkäät Elsasta, mutta kai sä ymmärrät, ettei koko meidän perheen elämää voi muuttaa sen takia?!”

  Vastaa
  • Maj 1.1.2015

   Juuri näin. Veljesi ei ole lumiukko. :D

   Vastaa
 8. Henna 31.12.2014

  Oli kyllä ihanaa nähdä! Valtti-murulainen lähettää terveisiä! Tullaan tässä alkukeväästä Tampereelle. Sillon viimestään nähään! <3

  Vastaa
  • Maj 1.1.2015

   Valtti <3 No toivottavasti sitten viimeistään, tiedossa on superhektinen alkuvuosi, mutta jos järkkään maaliskuussa taaas vähän isommat synttäripartyt lapsille, niin tulisitteko sinne vaikka?

   Vastaa
 9. annu 31.12.2014

  Missä päin Ylivieskaa on tuommoinen leikkipuisto? Ei ole osunut silmään..tuonne on siis päästävä:)

  Vastaa
  • Maj 1.1.2015

   Moikka Annu!
   Tuo puisto on Koskipuistossa, Muuttolantien ja Tasangontien välissä. Pyörätien varrella, näkyy tielle!

   Vastaa
 10. Sapa 31.12.2014

  Meillä juhlitaan tapsantansseja siksi joulupäivänä kun melkein aina kaikilla on töitä tapaninpäivän jälkeisenä päivänä. Nythän se seuraava päivä sattu lauantaille mutta esim. viimevuonna oli se oli perjantai, arkipäivä ja näin ollen työpäivä. :)

  T. Sapa

  Vastaa
  • Maj 1.1.2015

   No niimpä, totta!

   Vastaa
 11. Krista 1.1.2015

  Olen lapista kotoisin ja siellä kans aina ollut tapana, että joulupäivänä juhlitaan.

  Vastaa
  • Maj 1.1.2015

   Ehkä syynä on just välimatkat tai tuossa edellisessäkin kommentissa on pointtia!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *