reputViime perjantaina lapset olivat viimeistä päivää tälle vuodelle päiväkodissa ja nyt on reput heitetty naulakkoon odottelemaan toviksi. Ensi vuonna ne sieltä sitten taas napataan, kun meikä mutsi lähtee työkeikalle loppiaisen jälkeen. Vuosi 2015 näyttää tosi jännittävältä jo nyt, työjuttujen saralla on luvassa uusia ja mielenkiintoisia projekteja, jotka eivät varsinaisesti liity tähän bloggaamiseen. Toivon, että niistä saan inspiraatiota muuhunkin tekemiseeni, kuten sanottu, vaihtelu virkistää. Haluaisin työjuttujen ohella kuitenkin olla vielä osittain kotona eli toivon, että hommat menee siihen malliin, että lapset osa-aikaisesti päivähoidossa ensi syksyyn saakka.

Tämä päivä meillä on vielä aikamoista pyöritystä, saadaan vieraita, käydään pikkujouluissa ja pitäisi pakata reissukamatkin valmiiksi. Huomenna aloitamme joulun vieton täällä Tampereen mummolassa, josta jatkamme perinteiseen tapaan matkaa kohti Ylivieskan mummolaa. Tiedossa on siis kaksi peräkkäistä jouluaattoa, kahdet joulusafkat ja kahdet lahjat, hyväksi havaittu systeemi. Toivon tosissani, että ehdimme kaiken kyläilyn ohessa vähän rauhoittumaan ja ehkä pulkkamäkeenkin? Millä mallilla teillä on hommat? Joko hanskat on heitetty tiskiin, eli onko rentoutumismoodi jo päällä?

-Maj

0 Comments

  1. Aurora 23.12.2014

    Vielä viisi tuntia töitä jäljellä, sen jälkeen rauhoitutaan perheen kanssa joulun viettoon ja palataan töihin vasta viikon päästä tiistaina.

    Oikein rauhaisaa ja hyvää joulun aikaa koko perheellenne Maj ja kiitos kuluneesta vuodesta blogisi parissa :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *