Toissa viikonloppuna vietimme tyttöjen kesken laatuaikaa Naantalin kylpylässä, mutta ennen sitä kurvasimme nopeasti Ruissaloon, tsekkaamaan sisustusliike Avelian tarjontaa. Tuo telakka-alue on jännittävä sijainti sisustusputiikille, karun kaunis ympäristö kuitenkin inspiroi itseäni kovasti. Ilmassa leijaili savun kotoisa tuoksu ja tuntui vähän siltä, kuin aika olisi pysähtynyt.

 

avelia1 avelia2 avelia3 avelia4 avelia5 avelia6Saman tyyppisen tunnelman tahtoisin omaan kotiinikin. Nuo ihanat lattiat, takka, huonekorkeus, ikkunat… voi pojat.

avelia7 avelia8 avelia9 avelia10 avelia11 avelia12 avelia13 avelia14Char ja Henna tekivät löytöjä, mutta me Monan kanssa tyydyimme tällä kertaa vaan ihailemaan ja fiilistelemään. Suosittelen lämpimästi poikkeamaan Aveliassa, jos Turun suunnalla liikuskelette. Putiikin yhteydessä on myös pieni kahvila, jossa voi tuumailla mahdollisia hankintoja tai vaan hengähtää ja istua alas hetkeksi.

-Maj

0 Comments

  1. Milla 7.12.2014

    Ihana tunnelma välittyi kuvista. Täytyneepä poiketa jos sattuis Turun suunnalle eksymään ;)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *