Viime keväänä lenkkarimuoti räjähti ihan käsiin, käsi ylös kuinka moni osti uudet lenkkarit, joilla ei kuitenkaan lenkkipolkuja kuluteta? Muistatteko vielä tämän Lenkkarileidi-postauksen? Tuo asuyhdistelmäni todellakin jakoi mielipiteet, eikä siinä mitään, olisi vaan mielenkiintoista tietää, että onko kukaan kommetoineista kääntänyt kelkkaansa tämän asia suhteen?

Anyways lenkkareista tuli coolit ja niitä alkoi näkymään katukuvassa muidenkin kuin sporttisten asujen kanssa. Toivottavasti lenkkarit tulivat jäädäkseen, sillä niillä pääsee kätevästi ja ennenkaikkea reippaasti paikasta toiseen – ja sehän sopii minulle, sillä kuljen muutenkin aina puolijuoksua, nyt voin siis vaan yksinkertaisesti juosta :D Olen jokseenkin nopeatempoinen tyyppi, en kestä odottelua, enkä hidastelua. Toki ihan sama mulle vaikka se trendi menee ohi, ehkä lenkkareiden hinnatkin tulisivat sitten vähän alaspäin…?

Tämänkertainen asuni on muutenkin sporttinen, sillä olin oikeasti menossa paliksesta suoraan salille. Treenin jälkeen heitän nopeasti kamat vaan niskaan – hyppään bussiin ja juoksen pysäkiltä himaan, lenkitän usein vielä samaan syssyyn koirankin. Tehot irti vaan oikein kunnolla.

sporttinen asu1 sporttinen asu2Pipo – H&M
Takki – Zara
Collegepaita – H&M
Juoksutrikoot, kassi ja kengät – Nike

 

 

sporttinen asu3 sporttinen asu4Kiharat suoriksi, pipo päähän ja lenkkarit jalkoihin, tältä mä itseasiassa aika usein näytän. Ja tätä lookkia taidettiin asukuviin ihan toivoakin, jos en nyt ihan väärin muista?

-Maj

 

0 Comments

 1. Liisa 17.12.2014

  Näppärä asu, tykkään! Tykkäsin myös ihan hulluna siitä lenkkarileidi-asusta ja olin hullun yllättynyt kaikista negatiivisista kommenteista! Se on niin nykypäivää, ainakin täällä Helsingissä. Olen laittanut monesti lenkkarit jalkaan lähtiessäni ulos juhlimaan ja suurin syys siihen ei ole ollut se että jaksaajaksaa, vaan ihan puhtaasti että näyttää mielestäni niin pitun hyvältä. Olen saanut lenkkariyhdistelmistä usein kehujakni. Ei pidä olla niin täti! T. Lissu 27v

  Vastaa
  • Maj 17.12.2014

   Se olis kyllä voinut olla ”Hullu lenkkarileidi” siinä oli sopivasti tätiä ja teiniä samassa paketissa :”D Hauska kuulla, että sä peukutit – ja sun lenkkariyhdistelmät kuulostaa mun mielestä just hyvälle!

   Vastaa
 2. laura 17.12.2014

  Huh, onneksi luin tän postauksen ennen luennolle lähtöä aamulla sillä tuskailin pienen asukriisin kanssa. 8 h luennolle ei todellakaan kiinnosta laittaa päälle mitään epämukavaa joten sinun inspiroimana heitin jalkaan lenkkarit ja päälle kollaripaidan! Ongelma on se että mielestäni itselläni lenkkariasut näyttävät aina liian arkisilta/sporttisilta mutta aina saatuani inspiraatiota muiden asuista, rohkaistun itsekin lähtemään ihmisten ilmoille niket jalassa (ja pipo päässä koska bad hair day). Sulla on muutenkin aivan pettämätön tyylitaju ja huokailen aina sun asukuvia katsellessa että olispas itselläkin noin hyvä silmä asuille! :) (Ja vaikka itse olenkin opiskelijana eri elämäntilanteessa kuin sinä, niin tykkään ihan kamalasti lukea kaikkia sun postauksia, lapsista yms. Teidän Samppa on vaan niiiiiin suloisen näköinen ja oloinen poika, ja Rebekka ihanan huolehtivainen isosisko <3)

  Vastaa
  • Maj 17.12.2014

   Hei nainen, mulla ei ole todellakaan mikään pettämätön tyylitaju – mutta se on silti kauniisti sanottu sinulta – ja olen erittäin imarreltu jos saat mun tyylistä inspistä. 8 h tunnin luento kuulostaa just siltä, että pitää olla erittäin mukavasti pukeutunut :)

   Vastaa
 3. Emilia 17.12.2014

  Peukku asulle!! Niken treenilaukku kiinnostaa, voisitko kertoa mistä olet ostanut sen tai mikä malli se on?

  Vastaa
  • Maj 17.12.2014

   Moikka Emilia! Tuo treenikassi on kyllä aika vanha, olen ostanut sen ehkä jotain 4-5 vuotta sitten Ylivieskasta :D

   Vastaa
 4. Elisabet 17.12.2014

  Ihana asu!!♡

  Vastaa
  • Maj 18.12.2014

   Voi kiitokset – joskus superbasic onkin ihan jees :)

   Vastaa
 5. Epsis 18.12.2014

  Jee, tätä mä toivoin;) Tuhat peukkuu tälle! Upea, freesi Maj!

  Vastaa
  • Maj 18.12.2014

   Hehee, kivaa jos tykkäsit :) Pitää laittaa enemmän mun sporttilookkeja tänne, jos te tykkäätte?!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *