Ystäväni kysyi, että voisinko kirjoitella tänne blogiin käyttämistäni hiustuotteista, hän nimittäin lainasi tyttöjenviikonloppuna joitain muotoilutuotteita minulta – ja ilmeisesti ihastui?  Tämän postauksen ”tököttejä” olen käyttänyt jo pidemmän aikaa – ja todennut ne ainakin omille hiuksilleni sopiviksi, mutta tietysti kannattaa pitää mielessä, että se mikä toimii toisella, ei välttämättä sovikaan toiselle.

hiustuotteet1

Goldwell Kerasilk Keratin Care -syvähoitonaamio. Levitetään hieromalla pyyhekuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa vähintään 15 minuuttia. Levitän tämän hiusnaamion erityisesti hiusten latvoihin – ja kunnollisen huuhtelun jälkeen lopputuloksena pehmeät ja takuttomat hiukset.

hiustuotteet2

Label. m Age-Defying Radiance Oil. Käytetään pesun jälkeen, pyyhekuiviin hiuksiin. Muutama pumppaus öljyä hiusten latvoihin tekee ihmeitä, toimii loistavasti pidennyshiukseen. Ehdoton luottotuotteeni, josta olen maininnut Olivia-lehden sivuillakin. Öljy tuoksuu taivaalliselle ja elvyttää tehokkaasti rasittunutta latvaa.

hiustuotteet3

Paul Mitchell Extra-Body Daily Boost – tyvikohottaja on suunnattu erityisesti skandinaaviselle, ohuehkolle hiukselle. Tällä tuotteella saa kivasti volyymia ja ryhtiä velttoon, ohueen tukkaan. Käytetään pyyhekuiviin hiuksiin, aivan hiusten tyveen (n. 5 suihkausta riittää), jonka jälkeen föönataan ja halutessa muotoillaan.

hiustuotteet4

Kerastasen Mousse Bouffante on tehokkaasti tuuheuttava muotovaahto, joka sisältää lämpösuojan. Otan pienen määrän tuotetta kämmenelle ja levitän kosteisiin hiuksiin, föönaan. Käytän toisinaan muotovaahtoa esimerkiksi kiharoiden ”alla”.

Kerastasen Forme Fatale puolestaan on föönausgeeli, jolla saa ryhtiä sekä tyveen että latvaan. Tuotetta levitetään pähkinän kokoinen määrä tasaisesti hiuksiin ja föönataan kohottavasti, esimerkiksi pyöröharjan avulla. Kerastasen tuotteet ovat laadukkaita ja tuoksuvat omaan makuuni juuri sopivasti, ehkä vähän hienostuneelle ;)

hiustuotteet5

Label. m:n Brunette Dry Shampoo ja Hairspray. Label. m:n ruskea kuivashampoo on jo hiukan rasvoittuneiden tummien hiusten pelastus, se raikastaa hiukset ja jättää ne mattamaisiksi. Saman sarjan hiuslakka on myös yksi lemppareistani. Erittäin kevyt lakka ei muodosta kerrostumaa hiusten pintaan eli tästä tuotteesta ei tule sitä ällöä tahmaista fiilistä, vaan sitä voi lisätä aina tarpeen mukaan. Lakassa ei ole kovin voimakas pito, se pitää kiharat liikkuvaisina. Bonusta aurinkosuojasta.

hiustuotteet6

Tigi Bed Head Headrush -kiiltosuihke, jossa on mukana myös aavistus pitoa. Headrush antaa runsaasti kiiltoa kutreille ja tuoksuu ”perustigille” eli sellaiselle karkkimaiselle. Suihkuttelen tätä etenkin napakoihin ja vähän ehkä pörröisiinkin lämpörullakiharoihin, toimii!

Kylppäristäni löytyvät myös  Tigin Bed Head Resurrection shampoo ja hoitoaine – luottotuotteeni, jotka vaan ovat ja pysyvät. Välillä kokeilen jotain muuta, mutta aina palaan lopulta tähän kaksikkoon. Muotoilutuotteita kierrätän ja käytän fiiliksen mukaan, olen sitä mieltä, että vaihtelu virkistää. Tuntuu, että hius tottuu johonkin tiettyyn juttuun, eikä se sitten enää toimikaan niin tehokkaasti, varmaan se on kyllä ihan oma keksintöni :D Toisinaan purkit pölyttyvät pidempäänkin kaapin pohjalla, kunnes bongaan ne sieltä taas käyttööni. 

Onko teillä samoja luottotuotteita? Onko sinulle hiustuotetta, jota ilman et pystyisi elämään?

-Maj

0 Comments

 1. Bobo 16.12.2014

  Kiitos beibe, nä niin menee ostoskoriin! <3

  Vastaa
  • Maj 17.12.2014

   Voi tätä komenttien tulvaa – en ehdi vastaamaan, haha :D No tärkeintä on, että sä tykkäsit <3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *