viikko 49 instaweek insta latelyOlen aloittanut juuri kirjoittamaan blogivuoden 2014 yhteenvetoa, mutta sitä muistellessa & näpytellessä menee tovi jos toinenkin, joten summataanpas ensin tämän kuluneen viikon tapahtumat. Joulukuun esimmäinen viikko oli täynnä positiivistä kiirusta, tapasin uusia tyyppejä ja näin vanhoja ystäviä. Olin kotosalla, kyläilemässä – ja juhlimaankin ehdittiin!

Maanantai ei alkanut kovin lupaavasti, mutta Ida pelasti huonosti alkaneen päivän. Sain mieluisaa postia ja illalla tein erittäin nopean, mutta tehokkaan treenin leidillä. Unohtelin kaikenlaista, löin pääni auton takaluukkuun ja liuta muita pieniä ärsyttäviä asioita vain tapahtui.

Tiistaina kirjaimellisesti juoksin kampaajalle Teppo kainalossani. Stressasin koiran vointia, koska se oli taas edellisen yön oksennellut, mutta onneksi se jäi sitten siihen. Hankin itselleni True Bloodin kaksi vikaa tuokkaria, olen tuijottanut jaksoja ihan viikon jokaisena päivänä, usein pikkutunneille saakka. Ericin vampyyrisiskoa näyttelevällä Lucy Griffithsillä on ah, niin täydelliset hiukset, eikä Alexander Skarsgårdkaan yhtään hullumpi ole, omg.

Keskiviikko ja torstai menivat töitä tehden, kävin Nekalassa kuvaamassa Mammatyylejä. Sain viimeinkin tehtyä Yves Rocherin joulukalenterin, pussukoista on paljastanut ihania juttuja. Paketoin ensimmäiset joululahjat.

Perjantaina lapset juhlivat itsenäisyyspäivää  päikyssä, Samuel lähti aamulla innoissaan rusetti kaulassa mestoille. Ida osti Miikalle rusetin illan juhliin, koska vanha oli kadonnut mystisesti, arvaatteko mihin väriin Ida päätyi? Ilveksen kekkereissä oli hyvä meno, mutta kipaistiin nopeasti myös naapuriin kurkkaamaan Karri-Koiran ja Ruudolfin keikkaa, olen tosifani, kunnon riivaajamamma, haha!

Lauantaina ihailtiin Linnan juhlien pukuloistoa, syötiin maailman parasta pitsaa ja saunottiin koko perheen voimin serkkuni luona. Juteltiin myös hääjuttuja, aika ihanaa, että yksi parhaimmista ystävistäni menee naimisiin juuri serkkuni kanssa, molemmat ovat niin tärkeitä tyyppejä elämässäni, voitte siis arvata minun olevan innnoissani. Se oli kyllä ihan täydellinen rentoutumislauantai, ihanaa. Sauna ja Madaran Detox-kasvonaamio vei viimeiset väsymyksen riippeet pois ja olo oli uudestisyntynyt.

Sunnuntaillekin riitti vielä ohjelmaa, sillä yllätimme esikoistaan odottavan Even babyshowereilla. Höpöttelimme vauvajuttuja ja safkasimme 20 hengen porukalla, samalla kun päivänsankari nautiskeli mm. jalkahoidosta. Lasten nukkumanmenon jälkeen katson vielä jakson True Bloodia, tai no ehkä kaksi – ja niin tämäkin viikko on sitten taputeltu.

-Maj

0 Comments

 1. Inkkari 8.12.2014

  No, huh,huh, paljo on sinun viikkoon mahtunut:)

  Vastaa
  • Maj 8.12.2014

   No oli kyllä ehkä poikkeuksellisen vilkas viikko :)

   Vastaa
 2. Lila Syren 8.12.2014

  Ai, sinne te katositte… koiran kainaloon:D Hyvä kuva toi!

  Vastaa
  • Maj 8.12.2014

   Apua, eiks kukaan sanonut mitään? :D

   Vastaa
   • Lila Syren 9.12.2014

    No, eipä mitään:) mekin taidettiin Mikan kanssa mennä ihan menojamme siellä.. Mut oli hauska ilta ja oli kiva nähdä, vaikkakin aika pikaseen :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *