viivinluona1viivinluona3viivinluona2viivinluona5viivinluona6Tämä maanantai on sujunut huomattavasti paremmin, mitä viime viikolla. Aamulla kuvailin ensin Mammatyylejä varten ihan mielettämän kivaa tyyppiä, jonka jälkeen olin sopinut Viivin kanssa treffit, sillä toteutettiin yhdessä toivepostausta, jossa hän vähän esittelee vaatekaappinsa sisältöä. Ihan haltioissani tsiigalin Vipsun huoneen juttuja, voi Neiti Etsivät, kaverikuvat ja kaikki muut ihanat tyttöjen jutut. Muistatteko te vielä The Baby-sitters Clubit? Tiinat, Mirkat ja Nummelan ponitallit? Huikeita kirjasarjoja kaikki!
Mieleeni palautui miten ihanaa ja samalla vähän hankalaakin tuo aika on vähän ennen yläasteella siirtymistä, tai itselläni ainakin oli. Viivin vaatekaapilla -jutun voitte tosiaan lukea myöhemmin tällä viikolla Mammatyyleistä.

Ehdittiin vielä käydä hankkimassa joulupukin puolesta pakettiakin Viiville, en kestä, että juuri se täydellinen farkkupaita löytyi naistenpuolelta. Illalla vielä kuvailtiin lapsia  joulukortteja varten. Ottamistani kuvista kelpuuttaisin ehkä juuri ja juuri yhden, tästä voitte kurkkailla millaista säätöä se oikeastaan olikaan.

Kerrankin meitsillä oli hyvä startti viikkoon, toivottavasti teilläkin?

-Maj

0 Comments

 1. Henna 9.12.2014

  The baby-sitter Club!! Voi äly, ne on tullut luettua meinaan hiukan useeseen otteeseen. Pitäsköhän ottaa kirjastosta nostalgista joululomalukemista…?

  Vastaa
 2. Todellakin muistan nuo kirjat, ihan parhaita :)!

  Vastaa
 3. Linda 9.12.2014

  Ah mä niin rakastan nuorisokirjasarjoja! Itse kulutin loppuun Goosebumpsit, Nummelan ponitallit (hui kauheeta niitä jännittäviä kohtauksia ja sitä ponitalliromantiikkaa ;) ) ja lisäksi Replica -sarjaa rakastin ylikaiken. Liekö se sitten aiheuttanut osaltaan tämän mun vilkkaan mielikuvituksen ja alakoulussakin mun tarinat olivat erittäin värikkäitä sen takia, että luin paljon kirjoja :D Mutta ihania muistoja liittyy nuoruusaikaan ja en oo aikuisiällä oppinut lukemaan kirjoja yhtä aktiivisesti niin ehkä pitäisi palauttaa muistoja mieleen näillä nuortenkirjoilla.

  Vastaa
 4. Cherrymarja 9.12.2014

  Voi veljet, halkean nostalgiasta! Olin ihan unohtanut Baby sitters club-kirjat, voi että niissä oli sitä teinitytön elämännälkää tyydyttävää tekstiä.. Ujolla Annellakin oli lopulta poikaystävä, joka otettiin mukaan perhelomalle. Heheee :D:D

  Samoihin aikoihin luin myös Sweet Valley High´ta, Pikku vampyyri- kirjoja, Tiina- kirjoja, Neiti etsiviä, Neiti Marpleja ja äidiltä salaa Kingin kauhua. Uinu, uinu, lemmikin jälkeen sai nukkua pitkän aikaa yölamppu päällä. ^^

  Vastaa
 5. Emmi L. 11.12.2014

  The babysitters clubit oli ihania, samoin luin varmaan kaikki meidän kirjaston Neiti Etsivät! Ihana nähdä ettei kaikki sentään ole muuttunut sitten omien aikojen :)

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *