asut1 asut2Lasten vaatteet – Gugguu *giveaway, Samuelin kengät M-kids ja Rebekalla on Crocsit*. Nuo Samuelin pöksyt ovat olleet käytössä reippaasti yli vuoden verran – väri sekä kangas on säilynyt lukuisista pesuista huolimatta tosi hyvänä. Sääli kun tuo 86 cm koko alkaa käydä hiljalleen lyhyeksi lahkeista, hehe. Samoin nuo Sampan kengät ovat olleet sopivat jo ikuisuuden, mietin tässä vain, että kuinkahan valtavat ne oli ostettaessa…

 

asut3 asut4Repsu on legginssityttöjä, ihan kuten minäkin. En vain ole oikein hoksannut hankkia hänelle mitään kivoja arkisia tunikoita, tätä pirtsakkaa settiä lukuunottamatta. Rebekalle sopii niin kauniisti oranssi väri.

 

asut5Mun vaatteista ei paljoa muuta näy kuin Niken tennarit ja COSin takki. Heitin pörröliivin tuonne takin alle lämmittämään, vaikka eihän me ulkosalla oltu juuri ollenkaan.

asut6Seikkailtiin koko päivä tänään lasten ja mun veljen kanssa Ideaparkissa, suurin osa ajasta tietysti meni yläkerran Funparkissa eli HopLopissa. Veljeltäni kyseltiin, että ”onko teidän lapset aina noin hyvällä tuulella?” – ”Juu, siskon lapsia ne on ja osaa ne kiukutellakin” oli vastaus kuulunut. Toisaalla myyjä sanoi minulle, että ”annoin vaihtorahat sun miehelle” Niin, tota siis pikkuveljelle. Sehän on ihan aina pakko korjata, koska omasta mielestäni se on ihan hassua, että meitä luullaan pariskunnaksi, mutta luonnollisesti ihmiset mieltää rattaita työntelevän veljeni miehekseni. Naurattaa se silti. Meniskö teidän mielestä Peppe iskästä? Kurkkaa Rebekan ja Petterin söpö yhteiskuva tästä.

Petteri onnistui bongaamaan itselleen reissulta farkut ja minä ostin itselleni paidan yhtä tiettyä hametta varten, mutta saapas nyt nähdä toimivatko ne sittenkään yhdessä. Lapset saivat herkutella. Niin ja saihan Samuel myös raivarit, kun piti lähteä. Kuusi tuntia oli kyllä muiden mielestä ihan riittävä aika Idiksessä… Mun pinnaa ei tällä kertaa raivoaminen juuri kiristänyt, ehkä veljeni leppoisella seuralla oli osuutta asiaan.

-Maj

 

0 Comments

 1. Noita nokinenä 14.1.2015

  Nuo Rebekan vaatteet on niin ihanat! Ja niitä jo päivällä ihastelinkin hoplopissa:) Ihan hauska, että veljeäsi luullaan mieheksesi meillä taas anoppia luullaan aina mun äidiksi:D kerran oli oma äitini mukana suku kemuissa, mut kukaan ei tajunnu heti et se on mun äiti , kun äitil oli tummat hiukset ja kaikki luuli vaaleaa anoppia mun äidiksi :D

  Vastaa
  • Maj 15.1.2015

   Kiitokset, Gugguun vaatteet on kyllä tosi kivoja ja laadukkaita :) Monesti just vaikka pelkän hiustenvärin perusteella arvuutellaan sukulaisuus tms. :)

   Vastaa
 2. Emma 14.1.2015

  Mua luullaan monesti mun siskon äitiks :-D ONNEKS meillä on 15-vuotta ikäeroa ja mä oon vasta parikymppinen ja sisko 4vee, että tän erehdyksen vielä sulattaakin helposti, enkä ees jaksa korjata asiaa enää vaan hymyilen ja nyökkäilen vaan, heh. Paras erehdys oli, kun oltiin äitin ja tätin kanssa kaupungilla kun sisko oli vasta viikon ikänen – vanhempi rouva tuli mun luo kun hyssyttelin rattaita ja kehu kuinka hienosti oonkaan palautunu synnytyksestä jos vauva kerta vasta viikon ikäinen, minä tulevana viikonloppuna ripille pääsevä teini olin vähän hämillään :-D Äiti oli tietenkin vauvan mummo ja täti isomummo WHAT haha.

  Vastaa
  • Maj 15.1.2015

   Ymmärrän kyllä, että välttämättä ei aina jaksa lähteä korjailemaan asiaa :) Aikamoinen väärinkäsitys :D

   Vastaa
 3. Juuli 15.1.2015

  Tuttua hommaa tuo että luullaan vaikka miksiksä. Kesällä mua luultiin 16v siskoni äitiksi. Oon kuitenki vaa 6 vuotta siskoani vanhempi. Ja useammanki miehen vaimoksi mua on luultu ;D Mut onhan se toisaalta ymmärrettävää, jos esim.liikkuu pienten lasten kans jonku miehen seurassa.

  Vastaa
  • Maj 15.1.2015

   Se on juu ymmärrettävää :)

   Vastaa
 4. minnie 15.1.2015

  Ihania kuvia jälleen kerran. :) Ja joo voisin kyllä ottaa veljesi tulevien lasteni iskäksi… :D

  Vastaa
  • Maj 15.1.2015

   Kiitokset, Petteri nappasi kuvat :)

   Vastaa
 5. Sofia 15.1.2015

  Mä luulin töissä erästä vanhaa herraa ja hieman nuorempaa rouvaa isäksi ja tyttäreksi. Varmaan pitkään puhuttelinkin niitä näin, kunnes tämä rouvashenkilö tuli ilmoittamaan, että kyseinen vanhempi herra on nyt nukkunut pois. Otin osaa isän poismenon johdosta, kunnes sitten selvisi että kyseessä on mies ja vaimo!!! Kyllä tuolloin hävetti, kun toinen itkua tihrustaen suree…

  Vastaa
  • Maj 19.1.2015

   Voi ei, mutta hei, sä et sitä tehnyt tahallaan! Tuommosta voi vaan sattua ja saattahan se hävettää, mutta ei mun mielestä siinä silti mitään pahaa ole, että erehtyy :)

   Vastaa
 6. Lina 16.1.2015

  Aivan ihana tuo tunika – leggarit yhdistelmä. Niin passeli lapsen touhuihin :)

  Vastaa
  • Maj 19.1.2015

   Totta, ne päällä on hyvä leikkiä, mutta ne ovat myös pirtsakan väriset ja nätit :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *