lasten lookit1 lasten lookit2 lasten lookit3 lasten lookit4 lasten lookit5 lasten lookit6 lasten lookit7 lasten lookit8 lasten lookit9 lasten lookit10 lasten lookit11

Kuvat ovat minun ottamiani. Lasten meikit ovat myös käsialaani ja hiukset ovat minun sekä Lauran (Prof Tampere) tekemiä.

Kolmen päivän urakka saatiin tänään päätökseen – voin kertoa, että ranteet on kaiken kihartamisen ja puunaamisen jälkeen levon tarpeessa. Olen superkiitollinen, että sain viimeisenä päivänä Profin Lauran apuun, en olisi ikinä ehtinyt yksin tehdä kaikkea. Meillä oli tänään niin paljon pitkää & vahvaa tukkaa kammattavana, aikaa upposi kiitettävästi simppeleihinkin kampauksiin, enimmillään kaksi tuntia per pää, huh!

Gugguun kuvauksista jäi päällimmäisenä mieleen uskomattoman upeat lapset ja heidän ihanat vanhempansa. Haltioissani kuvasin lasten lookkeja talteen ja yhdessä ihmeteltiin  miten ”fotogeenisten” ja reippaiden pienten tyyppien kanssa me saatiin tehdä töitä. Kaikille heille ja meidän koko kuvaustiimille iso kiitos ja rutistus<3

Meikäläisellä olisi vielä tämän ja eilisen päivän behind the scenes -materiaalia yhden postauksen verran, katsotaan jos julkaisen sen vielä myöhemmin.

-Maj

0 Comments

 1. Inkkarit 10.1.2015

  Ihastuttavia kuvia ja vielä ihanampaa lapsia!

  Vastaa
 2. Ilts 10.1.2015

  Huh miten kauniit silmät tuolla oranssihupparisella tytöllä on. Aivan ihanat.

  Vastaa
 3. Maaru 10.1.2015

  aivan uskomattoman upeita kuvia ja niin ihania lapsia, iso kiitos myös teille!

  Vastaa
 4. Annas 10.1.2015

  kivoja kuvia, mut miks niin paljon ripsaria lapsilla?

  Vastaa
 5. Annahoo 10.1.2015

  Hienoja kuvia ja söpöjä lapsia. Mutta samaa ihmettelen minäkin – miksi lapsia pitää meikata?

  Vastaa
 6. saara 11.1.2015

  Kuvat olisivat mielestäni olleet paljon kauniimpia, jos lapset olisivat saaneet olla ihan luonnonkauniina. Itse en ymmärrä nuin pienten meikkausta.

  Vastaa
 7. Heini 11.1.2015

  Ihanat lapset! Ja tuon vaatemerin vaatteet ovat tosi kivoja! Ripsiväri otti minunkin silmiini… jotenkin tulee sellainen pikkuaikuinen -fiilis. Kauniita ovat ripsiväreissäkin, mutta jotenkin luonnollisempaa olisi ehkä ollut ilman.

  Vastaa
 8. anna 13.1.2015

  Söpöjä lapsia, mutta nuo meikit… Nou-nou-nou!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *