Tuo meidän 2-vuotias on saanut jostain kunnon energiapiikin, tuntuu että hänen voimavarastonsa ovat ehtymättömät. Illalla hän valvoo myöhään, eikä häntä oikein saa edes enää päikkäreille. Harvoin saan Samuelista napattua edes kuvia – sillä pojan swägä vaan on niin nopee. Sampan sairaus on helpottanut, lääkkeitä ollaan tasaiseen tahtiin saatu vähentää ja hiljalleen hän on jo alkanut saamaan jälleen omat kasvonpiirteensä takaisin.

Maaliskuun alussa mittariin napsahtaa kolme vuotta ja synttäreitäkin ollaan jo vähän suunniteltu, varmaan juhlitaan molempia lapsia taas yhdellä kertaa. Meininki on siis kaikinpuolin hyvä, vaikka omia voimavarojani hermojani energisyys välillä koetteleenkin, tavarat lentelee ja tyypillistä uhmaikäisen vastustelua on ilmoilla. Tiedättehän te? Helposti sitä sortuu karjaisemaan, kun toista ei kiinnosta syöminen, ei pukeminen, ei riisuminen, ei ulos meneminen, eikä ainakaan sisään palaaminen ja auttamaanhan kelpaa vain ja ainoastaa äiti.

 

gugguu_kidsfashion1Kiinnostavinta Sampasta on tällä hetkellä autot, oikeat ja leikkiset. Parasta on istua papan auton kyydissä ja huristella ympäriinsä. Hyvänä kakkosena tulee junarata ja duplo-legot.

gugguu_kidsfashion2 gugguu_kidsfashion3T-paita, housut ja collegetakki – Gugguu *giveaway + sukat COS
Brion parkkitalo on toissa vuoden joululahja Veljeltäni ja pojan suosikit ”Laurikilpa-auto” ja ”Cars” -pikkuautot on keräilty hiljalleen, käytettyinä ja uusina.

 

gugguu_kidsfashion4 gugguu_kidsfashion5Joskus vuosi sitten menin kajoamaan saksilla pojan hiuksiin itse, se oli katastrofi. Silloin hän sai lempinimen ”pastori silli” :D Etutukasta tuli aivan liian lyhyt ja epätasainen, Miika oli ihan kauhuissaan ja langetti minulle parturointikiellon. Viisastuneena vahingosta vein Samuelin viime viikolla ihan oikealle kampaajalle siistittäväksi.

 

gugguu_kidsfashion6Varmaa moni ei pidä tätä pojan tukkaa ehkä kovin siistinä, mutta mun mielestä se sopii  S:n habitukseen loistavasti ja on muutenkin ihan cool. Gugguulta saatu collegetakki ”Cooly Jacket” on myös huikea, se on mukava, mutta skarppi ja siinä on sopivasti asennetta, mi like!

 

gugguu_kidsfashion7Nuff said?

 

gugguu_kidsfashion8 gugguu_kidsfashion9 gugguu_kidsfashion10 gugguu_kidsfashion11 gugguu_kidsfashion12Joka päivä olen tästä vilivilperistä niin kiitollinen – koen, että edelleen minulla on aika vahva menettämisen pelko.. Olen tosi herkillä Sampan suhteen, jos vaikka hänelle tulee jotain pientäkin flunssaa, niin pelkään heti pahinta. Ehkäpä se menee joskus vielä ohi.

-Maj

 

0 Comments

 1. Inkkarit 5.1.2015

  Ihana Samppa!!! Kyllä se pelko menee ajan kanssa ohi. Samuelille iso rutistus.

  Vastaa
  • Maj 5.1.2015

   Toivottovasti tää nyt menis tällä… :) <3

   Vastaa
 2. Mar3ngi 5.1.2015

  Teillä on kyllä niin söpö ja cool pikkumies <3 Hiukset on just hyvät!

  Vastaa
  • Maj 5.1.2015

   Kiitos <3__<3

   Vastaa
 3. elisabet 5.1.2015

  Ihana Samppa <3

  Vastaa
  • Maj 5.1.2015

   Samppaa kaikki sanoo aina symppikseks, se on kyl huikee tyyppi :)

   Vastaa
 4. Henna/Newbie 5.1.2015

  Kyllähän mä sen tiesin etten ole yksin näiden ajatusteni kanssa kun sortuu karjaisemaan sille kenkkuilevalle kolmevuotiaalle mutta aina se tuntuu yhtä helpottavalta kun lukee sen toisen kirjoittamana… Vaikka se ei ollut kai tämän postauksen pääpointti niin se tuolta välistä osui ja upposi ♡ Ja toi S:n letti on just makee :)

  Vastaa
  • Maj 5.1.2015

   Juhuu, mä oon niin helposti tulistuva ja poden huonoa omatuntoa asiasta, mutta jos siitä pitää löytää jotain hyvää – niin olen myös nopeasti leppyvä :D Sitäpaitsi kaksi pientä voi rassata viilipytynkin hermot ihan äärimmilleen, eikä siihen paljoa edes vaadita!

   Vastaa
 5. Mirtsu 5.1.2015

  Mä en vaan pääse yli enkä ympäri tämän pikkuherran mahtavuudesta! :D Coolimpaa ja hellyyttävämpää menijää saa hakea. Ja tukka on just hyvä. :)

  Menettämisen pelkokin helpottaa ajan mittaa. Sampan sairastumisesta on kuitenkin kertomasi perusteella vasta niin vähän aikaa, että tuo on enemmän kuin luonnollinen reaktio.

  Vastaa
  • Maj 5.1.2015

   Tottahan se on, varmaan jokaisen tavalla tai toisella sairastavan lapsen äiti ymmärtää – ja miksei muutkin. Kiitos ihanista sanoistasi :)

   Vastaa
 6. Iiris 5.1.2015

  Pastori Silli :’) en ehkä kestä, vaan kuolen nauruun, kun koitan kuvitella sitä lookia! Mutta ihana Samppa, super cool <3

  Vastaa
  • Maj 5.1.2015

   Mä laitan siitä kuvan joku kerta, se oli kyllä suolainen :”D

   Vastaa
 7. annanna 6.1.2015

  Voi ihana Samppa! :) Tuossa viidennessä kuvassa Samuel (sivuprofiilikuva) näyttää huikean paljon sun veljeltä!

  Vastaa
 8. Sara. 6.1.2015

  Voi Samppa! Meidän James-Jamppa on kyllä just samanmoinen täystuho, mutta samanikäisiä tyyppejähän nämä ovatkin. Aika rajua rakkautta saa kokea myös tuo pikkusisko.

  Mut juu. voi todella samaistua tuohon menettämisen pelkoon.

  Vastaa
 9. Kärty 7.1.2015

  Pastori Silli on ihan ok, mä olin pienenä Selma Taateli (Ankronikasta) kun istuin pesukoneen päällä äidin parturissa.. Ehkä ikä tois kokemusta, nimittäin mama kelpaa lampaajaksi edelleen kun on kyse lyhennyksestä! Tukka tekee kyl paljon, kiva että annat leikata muutakin kun vaan täyslyhyen :)

  Vastaa
  • Kärty 7.1.2015

   KAMPAAJAKSI siis, mikähän on lampaaja :—D

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *