Tiedättekö mitä?luovuuskadoksissaOon tässä mietiskellyt…

3Kaikenlaista.

2Ja todennut, että nyt on vähän takki tyhjä. Tuntuu ihan siltä, että olen…

4Kirjoittanut tässä kuuden vuoden aikana jo kaikesta teille. ihan K A I K E S TA.

5Olen jakanut hyviä hetkiä,

6Ikimuistoisia päiviä. Olen kirjoittanut juhlasta, ristiäisistä, synttäreistä, polttareista, häistä, pirskeistä, pippaloista ja…

17Tietenkin arjesta, sellaisena kuin se on. Enimmäkseen olen kirjoittanut kaikesta ihan tavallisesta. Kertonut kuulumisiamme, voivotellut ja hihkunut ilosta. Tuntuu, että…

7kaikki on kirjoitettu ja sanottu. Idikset loppuunkäytetty – osa jutuista toistuu vuodesta toiseen.

12Olen kertonut rehellisesti millaista on lapsiperheen arki, hyvine ja huonoine hetkineen. Olen kirjoittanut satoja postauksia äitiydestä, kahdesta lapsestani ja raskauksistani. Olen vinkannut sairaalakassin sisällöstä, kirjoittanut arvosteluja rattaista, leluista ja vaatteista. Olen suositellut ja vinkannut, kysynyt apua ja ottanut opikseni.

9Olen saanut niin paljon tästä blogista ja etenki teiltä lukijoilta. Omasta mielestäni olen myös antanut paljon. Olen nököttänyt tuhansia tunteja koneella ja…

 

14ollut joskus näin lähellä koko touhun lopettamista. Olen hermostunut, kiljunut ja itkenyt, kun mikään ei ole onnistunut.

11Olen kuvannut asujani, viimeisen vuoden aikana enemmän kuin koskaan. Olen yrittänyt kehittää taitojani niin kameran edessä, kuin takanakin. Olen esitellyt vaatekaappini sisältöä, uusia hankitoja, fiilistellyt vanhoja hyväksi todettuja juttuja ja jopa laittanut teille kiertoon vaatteitani. Pelkästään muotiblogiksi Magicpoksia ei silti varmaan voisi kategorisoida.

15Olen kantanut vuosia kameraa joka paikassa mukanani. Olen napsinut valtaisan määrä kuvia. Joskus…

 

18Jopa siellä, missä ei olisi pitänyt. Joskus olen kokenut kuvaamisen taakaksi. Rakastan kuitenkin valokuvia ja jaksan innostua niistä yhä vaan ja entistä enemmän.

13Olen kertonut  teille lemppariruokapaikoistani, esitellyt kotikaupunkiani ja vinkannut tapahtumista. Olen esittellyt kotiseutuanikin ahkerasti.

8Joskus on ollut vaikeampaa. Joskus kirjoitukset ovat tulleet kuin itsestään.

 

10Olen blogini kautta päässyt moneen paikkaan, saanut monella tapaa niin paljon. Tavannut uusia ihmisiä ja solminut ihmissuhteita, olen saanut ystäviä ja ehkä vihamiehiäkin. Olen varmasti inspiroinut ja ärsyttänyt. 

      16Tämä blogi on myös itseäni varten. Sen pariin voin palata vanhoilla päivilläni ja muistella vanhoja.

19Blogi on ollut henkireikäni ja myöhemmin siitä tuli myös työpaikkani.

 20Teille olen paljastanut paljon asioita itsestäni. Tiedätte minusta kaikenlaista. 

Vans, Aurinkolasit, Spicoli

 Olen käyttänyt aikaani miettimällä, että millaisia te lukijat olette ja mistä te innostutte? Mitkä aiheet mahtaisivat olla teidän lukijoiden mielestä kiinnostavia? Olen miettinyt mihin samaistutte? Miksi te luette tätä blogiani?

 23Ja yrittänyt saada inspiraatiota ja uusia ideoita, mihin tarttua innolla.

 24Olen haaveillut, kirjoittanut, tyrmännyt, pettynyt, poistanut – ja aloittanut alusta.

 25Kuten jo alussa kirjoitinkin, nyt lähiaikoina…

  luovuuskadoksissa1Omat ideani ovat käymässä vähiin.

22Siksi pyydänkin teiltä nyt apua. Haluan saada kuplivan innostuksen jälleen päälle ja toivon, että te voisitte auttaa minua siinä?

Olisin niin kiitollinen postausvinkeistä, ideoista, toiveistanne – kuulisin niin mielelläni teiltä mistä aiheesta te mieluiten lukisitte Magicpoksista? Mikä tähän mennessä on ollut parasta? Mikä huonointa? Onko postauksia, joiden pariin olette palanneet uudelleen? Olisko joku juttusarja kenties mieluinen tai teemaviikko, ehkä joku haaste? Onko jotain mitkä jätätte lukematta? Haluaisitteko kysyä jotain?

Auttaisitteko te minua? Toiveikkaina odotan vastauksianne :)

Kiittäen ja rakkaudella,
Maj

0 Comments

 1. Inkkari 16.1.2015

  Harmi kun ei oikeen osaa antaa vinkkejä. Blogisi on kiva ja siinä on monenlaista asiaa. Toivon että jatkat samaan malliin.

  Vastaa
  • Maj 18.1.2015

   N0 kiitos kommentistasi – eikä se mitään haittaa, täällähän on moni muu jo ehtinyt vinkkailemaan :)

   Vastaa
 2. Helena 16.1.2015

  Tarinoita lapsuudesta, vauva valokuva. Miten tutustua miehensä, jne..

  Vastaa
  • Maj 18.1.2015

   Kiitokset, kirjoittelen postausideat ylös :)

   Vastaa
 3. zubi 16.1.2015

  Sisustus-teemaviikko olisi kiva! Et ole viime aikoina postaillut paljon siitä aiheesta, vaikka teillä on upea koti.

  Vastaa
  • Maj 18.1.2015

   NO jooo, ihan totta. Ehkä syynä siihen sisustuspostausten vähyyteen on just se kyllästyminen omaan kotiin, tuntuu, että täällä on vaan ne samat jutut jne. Nyt kun sisutusjuttuja oikein toivottiin, niin innostuin tekemään heti yhden sellaisen. Koitan miettiä vähän jotain uusia näkökulmia sisustuspostauksiin :)

   Vastaa
 4. henriikka 16.1.2015

  Asuja on aina kiva nähdä! Myös postaukset lastesi vaatteista kiinnostaa aina :) Ja sun raskausajan pukeutumisesta ois mielenkiintoista saada postausta. Sisustus jututkin kiinnostaa hyvin paljon, niinkuin myös ruokapostaukset :D Mulle käy kaikki!:D

  Vastaa
  • Maj 18.1.2015

   Asuja tulee kuvattua aina kerran maksimissaan pari viikkoon :) Voisin kaivaa jotain raskausajan asukuviani ja tehdä vaikka kollaasin niistä, tosin kuvat on huonolaatuisia jne. mutta jos se ei haittaa?

   Vastaa
   • henriikka 20.1.2015

    Vähän myöhässä tulee vastaus, mutta ei haittaa huonolaatuiset kuvat ollenkaan!

    Vastaa
 5. Suikkis 16.1.2015

  Kaikista kivointa tässä blogissa on elämänmakuiset postaukset. Se, että kirjoitat kauniisti ihan tavallisesta päivästä. Pidän myös sun asukuvista, niitä voit aina laittaa, ei koskaan pursua korvista.

  Jotain kauneusjuttuja ois kiva lukea enemmän. :)

  Vastaa
  • Maj 18.1.2015

   Kiitoksia vinkeistä Suikkis, kiva kuulla että asujutut kiinnostaa, niitä tuleekin tehtyä aina säännöllisesti :)

   Vastaa
 6. Linda 16.1.2015

  Minäkään en osaa sen suuremmin antaa vinkkejä aiheista, enkä eritellä mitkä jutut on blogissasi erityisesti parasta.. Itse on jäänyt lukijaksesi, koska tapasi kirjoittaa on aito, etkä kaunistele asioita. Et ole väkisin yhtään mitään, vaan juuri oma itsesi! Kuvat ovat hienoja, lapsesi ovat suloisia,.. mitä muuta lukija voi toivoa?

  Mieleeni tuli ainoastaan, että minun lisäkseni blogillasi on varmasti tuoreita lukijoita, jotka eivät ole lukeneet häistäsi, kosinnasta, polttareista, lastesi syntymästä jne. Hääpäivänä esimerkiksi muistelot teidän tapaamisesta yms. olisi ainakin itseäni kiinnostavia aiheita :)
  Vaikka oletkin kirjoittanut blogia vuosia, on täällä lukijoita, jotka eivät ole lukeneet kaikkea! Älä siis stressaa juttujen toistamisesta :)
  p.s. huvittavaa, että veljemme tuntevat toisensa harrastusten kautta! Maailma on vaan pieni!

  Vastaa
  • Maj 18.1.2015

   Tässähän tuli aika paljon idiksiä, kirjoittelen postausaiheet ylös ja lähden vähän inspiksen mukaan toteuttelemaan niitä, kiitokset sinulle :)

   Vastaa
 7. sussu 16.1.2015

  Uudet tuotteet,asuideat,arki… tykkään kanssa blogistasi juuri näin.

  Vastaa
  • Maj 18.1.2015

   Kiitos viestistäsi, uusista tai juuri nyt käytössäni olevista kosmetiikka tuotteista voisin kyllä vinkkailla :)

   Vastaa
 8. Peppi 16.1.2015

  Oon suht tuore lukija, joten en ole varma ootko näitä jo toteuttanut, mutta hmm hmm jos näistä vaikka jotain irtois
  – Mielipidekirjoitus tai ajatuksia vähän syvällisemmin
  – Kosmetiikkaan liittyen jokin?
  – Esim kirjemuodossa tehty postaus, jossa kuvailet elämääsi vaikka 10v. päästä
  – Haaveita, unelmia
  – 10 faktaa
  – Lapsiin liittyvät postaukset on aina ihania!
  – Musiikkipostaus (jos löytyis vaikka uusia vinkkejä salille;) )
  – Liikunta-aiheiset postaukset (tai etkö aika paljon käyttänyt jossain vaiheessa kahvakuulaa,saatan muistaa väärin, niin esim lempiliikkeet tai vastaava)
  – Asupostaukset kelpaa myös aina!
  – joku muistelupostaus omilta esim nuoruus- ja kouluajoilta (ellet oo tehnyt jo..:D)

  Jos tosta nyt jotain ideaa irtoais :D
  blogisi on muuten mun yks lemppareista (ja luen reilua sataa..;)) ja saa aina hyvälle tuulelle! Se on niin monipuolinen ja kaikille on jotain.
  Kivaa kevään odotusta!:)

  Vastaa
  • Maj 18.1.2015

   Kiitos, kiitos, kyllä tässä tuli jo paljon ideoita!

   Vastaa
 9. sanni 16.1.2015

  Mukava olisi lukea ”uusperheen” arjesta suhteenne alkuajoilta, miten suhtauduit miehesi lapseen ja hän sinuun jne…

  Vastaa
  • Maj 18.1.2015

   Jep, tuo aihe on ehkä liian henkilökohtainen. Kaikilla uusperheelle on eri lähtökohdat ja kaikki ihmiset ovat erilaisia, toimivat eri tavalla tms. – en koe että omasta tarinastani olisi mitään apua oikein kenellekään, enkä edes osaa oikein kirjoittaa siitä mitään? Mun mielestä Rilla kirjoitti blogissaan aiheesta tosi hienosti -> http://rillankoti.indiedays.com/2014/12/28/miten-meista-tuli-me/

   Vastaa
 10. Ani 16.1.2015

  Jotain sisustukseen liittyvää, päivä kuvina, tulevaisuuden haaveet…

  Vastaa
  • Maj 17.1.2015

   Moikka Ani! Mä sain inspistä sisustuspostauksiin, kun se tuli toiveena niin monessa kommentissa, tänään heti kirjoitin ensimmäisen. Kiitokset viestistäsi :)

   Vastaa
 11. Maija 16.1.2015

  Tuntuu vähän vaikealta antaa sinulle ”aiheita” postauksiin, sillä sinä kirjoitat juuri sitä, mitä haluankin lukea eli ihan tavallisesta elämästä, tekemisistäsi, lapsista, iloista, suruista…. Tapasi kirjoittaa asioista, viehättää ja vetää puoleensa. Vaikken tunne sua, uskon, että olet mahtava tyyppi. Uskallat puhua elämästä sellaisena kuin se on, kaunistelematta. Huonoinakaan päivinä et kuitenkaan kaada lokaa toisten niskaan, vaikka asiat eivät aina sujuisikaan niinkuin olet suunnitellut. Tahtoisin niin kovasti, että jatkat juuri sellaisista aiheista joista olet aiemminkin kirjoitellut. Tietysti iso plussa olisi jos Tepostakin kuuluisi vähän enemmän… :)

  Vastaa
  • Maj 18.1.2015

   Voi kiitos kovasti sydäntä lämmittävästä, kauniista kommentistasi <3 Tepolle onkin tapahtunut tässä lähiaikoina yks juttu, siitä voisinkin kirjoittaa!

   Vastaa
 12. Janina 16.1.2015

  luen blogiasi koska se on monipuolinen :) postausideoita.. Hmm vaikka käsilaukun sisältö mitä kannat päivittäin mukana ja faktoja itsestäsi mitä ei välttämättä vielä tiedä, sitten esimerkiksi kysymys-vastaus postaus :)

  Vastaa
  • Maj 18.1.2015

   Käsilaukun sisältö -postausta en varmaan koskaan ole tehnytkään, sellaisen voisin helposti toteuttaa. Kysymys & vastaus -postauskin voisi olla paikallaan :) Kiitos näistä!

   Vastaa
 13. Aino 16.1.2015

  Hui kauhea! Mulla tuli tätä postausta lukiessa ihan liian vahvasti tunne, että tämä päättyy sanoihin ”tämä on viimeinen postaus. Lopetan blogin kirjoittamisen.”, mutta ei sitten onneksi kuitenkaan! Minua viehättää tässä blogissa juurikin aitous, tavallinen arki, lapsijutut, juhlat, rantsuilut ja pulkkailut. Luin aikaisemmin kymmeniä blogeja, enää vain muutamaa. Magicpoks on yksi niistä.

  Vastaa
  • maiju 17.1.2015

   Sama täälä! Pläräsin hädissäni alaspäin että missä kohtaa lukee ” olen kertonut kaiken ja lopetan blogin”. Mutta onneksi et! Tämä sun blogis on oikea hyvän mielen blogi :) Jokainen postaus on minusta aina ollut erilainen, toivon että jatkat samaanmalliin! Joku muistelupostaus olisi meilenkiintoinen tai joku sinuun ja miikaan liittyvä :)

   Vastaa
   • Maj 18.1.2015

    Mun ei ollut tarkoitus mitenkään säikäyttää tai huijata – mutta nyt kuin luin postausta uudelleen, niin kieltämättä tuosta alusta tulee sellainen fiilis! Kiitos kommenteista :)

    Vastaa
 14. Laura 16.1.2015

  Minä tykkään blogissasi värikkäistä, ihanista kuvista, rennosta ja iloisesta tekstistä, jota osaat maustaa sopivalla määrällä huumoria. Positiivisuus on se juttu, vaikka ihan perusarjesta puhutaankin.

  Ensimmäisenä klikkailen auki Bloglovinista Magicpoksin, jos sisältönä on jotain lapsiperhe-elämään liittyviä juttuja. Tältä saralta voisin toivoa pikkutyttöjen tukanlaittoon ja pukemiseen liittyviä juttuja. Lastenhuoneen ratkaisut kiinnostavat edelleen, vaikka oletkin niistä kirjoitellut.

  Minusta olisi kiva nähdä myös vaikka kampaus- ja meikkitutoriaaleja meille aikuisillekin suunnattuina.

  Sinulla ja perheelläsi on ihana koti ja inspiroidun niistä kuvista mielettömän paljon! Jos teet jotain kausittaisia muutoksia sisustukseen (verhoja, tyynyjä, yms. tekstiilejä, kukkia tms.), olisi kiva nähdä, millaista muutosta saat niillä aikaan.

  Juoksemiseen liittyvistä postauksista diggaan myös: hyvät lenkkibiisit ovat aina tervetulleita, treenirytmi, maisemakuvia lenkiltä…

  Entäpä sitten perheen arkirytmi? Meillä on varmaan aika sama tilanne näiden ruuhkavuosien, päiväkotikuskaamisien, vanhempien työstressin, ruuanlaitto-, siivous-, pyykinpesurumban ynnä kaiken muun arkisen kanssa. Millaisella aikataulutuksella te selviätte siitä? Onko sinulla arjen pyöritykseen hyviä niksejä?

  Videot on kivoja, kaikenlaiset.

  Mistä sinä inspiroidut?

  Vastaa
  • Maj 18.1.2015

   Moikka Laura! Tässä tuli ihan mielettömästi kaikenlaisia hyviä ideoita, jotka eivät olleet omassa mielessäni käyneetkään! Kiitos paljon sinulle, että jaksoit kirjata ne ylös tähän kommenttiin :)

   Vastaa
 15. Hyöeli 16.1.2015

  Miikalle välillä kirjoitusvuoro! Olis kiva kuulla miltä tää sun harrastus/työSi näyttää miehennäkökulmasta! :))

  Vastaa
  • Maj 17.1.2015

   Hei! Pitääpä ehdottaa, jos hän vaikka innostuisi asiasta :)

   Vastaa
 16. Emma 16.1.2015

  Tää on niin elämän makuinen, postaus ja koko blogi. Se on ihan parasta. Palailen tänne monissakin asioissa; meillä on esim. todella samanlaiset mieltymykset sisustuksen ja vaatteiden suhteen. Tuo hameasu muunmuassa oli todella ihana, jäin äskenkin tuijottamaan sitä hetkeksi. Magicpoksin ansiosta oon viimeaikoina uusinu kodin astiastoa (koska Marimekon astiat vaan on niin ihania), saanu taas pakkomielteen String hyllyihin ja tehnyt listan vaatteista mitkä mun on PAKKO saada (mustat PU-housut vihdoin, uusi farkkupaita, lyhyet neule hameiden kaveriks… Tunnistatko omaa tyyliäs? ;-)). Lapsia mulla ei vielä ole itsellä, mutta uskon että kun niiden aika tulee, palaan tänne lukemaan kaikkia äitiyteen liittyviä postauksia.

  Siis, kaikkea sikin sokin. Etenkin mulle sisustukseen littyvät postaukset on tosi ajankohtasia (toisaalta kelle ei?) tai sitten vaikka joku postaus siitä miten sun tyyli on muuttunu vuosien, ja lasten, myötä/aikana. Teposta olis myös kiva kuulla taas pitkästä aikaa… Onhan näitä. Pääasia on kuitenkin, että tää on ihan paras just tämmösenä kun tää on! Semmosena kun sen tossa yläpuolellakin kuvailit – iloa, surua, pinnallista asiaa, vaikeita tunteita ja höpönlöpöhömppää <3

  Vastaa
  • Maj 18.1.2015

   Aivan loistavaa (ja uskomatonta) että olet saanut postauksistani inspiraatiota ja ideoita itsellesi, ihana kuulla :) Kiitos myös hyvistä ideoista!

   Vastaa
 17. Jaeida 16.1.2015

  Pelästyin jo, että lopetat! Hirveellä vauhdilla piti scrollata alas vastauksen perässä :D onneksi et kuitenkaan :)

  Täällä ainakin toivottaisiin meikkipostauksia! Esim. poskipunan valinta ja levitys, itselle sopivan sävyn valinta silmämeikkiin, jne. Ja niitä arkijuttuja, ne on parhaita.

  Kiitos ihanasta, elämänmakuisesta blogista! :)

  Vastaa
 18. mar 16.1.2015

  Yhtään postausta en ole jättänyt lukematta. Uusia vinkkejä en osaa antaa, ei ole toiveita. Lasten vaatteet, sinun tyyli, teidän sisustus.. Kaikki ne, mistä jo kirjoitteletkin :) Sinun vika on, että ensimmäisenä ostoslistalla tämän raskauden jälkeen on nahkapöksyt, ne näyttää kerrasta toiseen vaan niin kivalle!! :)

  Vastaa
 19. Henrika 16.1.2015

  Moikka Maj! Sinun blogi on ihanan todellinen ja hyvällä tavalla arkinen, ja tykkään juuri siitä, että aihealueet vaihtelevat niin laidasta laitaan. Tästä postauksesta käy todella ilmi kuinka monipuolisesti eri aiheita blogissasi käsittelet :) Kuviasi on aina ilo katsella – saat upeasti pienet hetket taltioitua kuviin! Olen lukenut aina mielelläni juttuja lapsistasi, vaikka minulla ei ole omia lapsia vielä ollutkaan. Nyt kun odotan esikoistani, kaivoin arkistoista sinun vanhoja postauksia kun odotit Samuelia. Ja varmaankin vauvan syntymän jälkeen kaivan postauksia Samuelin syntymän jälkeen :) Tällä hetkellä olen erityisen innostunut Mammatyyleistä ja mielestäni se on ihan huippu idea! Edelleen seuraan mielelläni myös sinun tyyliäsi. Erilaiset meikki- ja hiusjutut ovat kiinnostavia. Sinun blogi on siitä harvinainen, että en jätä oikeastaan koskaan postaustasi lukematta. :)

  Vastaa
 20. Helma 16.1.2015

  Mä tykkään arjesta tässä sun blogissa. Mä oon lapseton 36v nainen ja ns. vauvablogien luku ei oo mulle ihan helppoa tai mukavaa. Mutta sun blogista mä tykkään. Johtunee rehellisyydestä. Kiitos siitä!

  Vastaa
  • Maj 17.1.2015

   Voi kiitos ihanasta ja suorasta palautteesta :) Arvostan, että jaksoit jättää viestin!

   Vastaa
 21. luumu 16.1.2015

  Mun mielestä on parasta lukea ihan niitä ”tavallisia” postauksia teidän arjesta, sun ajatuksista ja kaveritreffeistä. Sun ottamat kuvat ovat ihania, ja otteesi blogiin on ihailtavan rento ja sun näkönen! Luen aina sun kirjoitukset, enkä muista että ikinä ois ollu tylsää tai epämieluisaa luettavaa! Kiitos tästä blogista ja tsemppiä uuden kipinän löytämiseen :)

  Vastaa
 22. Ottopotto 16.1.2015

  En voi sanoa seuranneeni sun blogia, mutta varmasti pelkkä arki kiinnostaa ihmisiä. Sulla on kans hyvä esteettinen taju valokuvien suhteen.

  Koska oot niin aito ja positiivinen tyyppi, ei ole lopulta niin paljoa väliä mistä kirjoittaa. Se kiinnostaa joka tapauksessa niitä ihmisiä, jotka samaistuvan suhun.

  Vastaa
 23. Fanny 16.1.2015

  Tulevaisuuden suunnitelmista, lapsuuden urahaaveista, niistä olis kiva kuulla! Tai sitten jotain lasten toteuttamia postauksia, vaikka Reben mietteitä isoksi tulemisesta tai Sampan ajatuksia :)

  Vastaa
 24. janina 16.1.2015

  Tykkään aika tasasesti kaikesta sun kirjottamasta tekstistä :) Itsellä tosin ei ole lapsia, eli esim. kaikki kurahousulöpinät skrollaan vaan nopeasti läpi :D Kiinnostavia juttuja olis kaikki sisustushommat, kuvia teidän kodista, miten Miikan kanssa tapasitte jne. Hiustenlaitto ja meikkivinkit on kans jees.

  Vastaa
 25. FannyK 16.1.2015

  Olen aina tykännyt siitä, että arki ja niin huonot kuin hyvätkin päivät näkyvät blogissasi. Kirjoitat kaunistelematta ja kuvasi ovat laadukkaita. Onkin vaikeaa sanoa mitä haluaisin lisää, sillä postaukset ja niiden aiheet ovat olleet mielestäni niin hyviä! Voisin kuitenkin mainita, että sisustusjutut ja lapsia ja arkea käsittelevät postaukset ovat olleet lemppareitani :) Ehkä teidän tulevaisuuden haaveista ja suunnitelmista olisi kiva kuulla, mutta ymmärrän jos ne ovat liian henkilökohtaisia.

  Vastaa
 26. iida 16.1.2015

  Heippa!

  oon jo pidemmän aikaa ollut sun blogin lukijana ja aikanaan kun sun blogin löysin, niin luin yhdeltä istumalta kaikki siihen astiset postaukset läpi aivan innoissani! Sun blogi oli todella innostava, kiinnostava ja mukavaa luettavaa! Mutta niinkuin varmaan huomasit, niin mennyt aikamuoto.. Sun blogisi OLI sitä kaikkea. Mutta pakko tunnustaa, että nykyään kun bloggerissa selaan seuraamieni blogien uusia päivityksiä, niin sun postsukset jää nykyään yhä useammin ja useammin lukematta.. Miksikö? En osaa sanoa siihen selkeää syytä, mutta jollain tavalla koen sun blogin tai sen sisällön latistuneen tai tylsistyneen.. Postaukset ei ole enään niin innostavia ja mielenkiintoisia.

  Vastaa
 27. mari 16.1.2015

  Pidän blogissasi elämänmakuisesta kirjoitustyylistäsi ja upeista kuvista. Osaat kertoa arjestanne mukaansatempaavasti! Mitään varsinaista toivetta en nyt osaa esittää. Mukavaa kevään odotusta :)

  Vastaa
 28. Tiia 16.1.2015

  Mä toivoisin asuja (sun ja lasten), sisustusta, treenipostauksia, kosmetiikkaa ja arkea. Jatka vain samaan malliin kuin tähänkin asti! Sun blogissa parasta on se, että kirjoitat kaikesta!

  Vastaa
 29. Emppu 16.1.2015

  Voi miten hienosti kirjoitettu tämäkin ja siivitetty kauniilla kuvilla. Aluksi säikähdin että olet pistämässä pillejä pussiin! Parasta blogissa on se, että olet aito ja kirjoitat asiat niinkuin ne ovat ja kuten susta tuntuu. Kuvasi ovat myös UPEITA! Jotkin lastenvaatteita käsittelevät jutut olen jättänyt ehkä lukematta mutta aina katson vähintäänkin kuvat! Ainun ja miehesi tarina voisi olla kivaa luettavaa. Tai se, miten vietätte kahden laatuaikaa. Arkenne on myös mukavaa seurattavaa. Olisi kiva nähdä millaisia ruokia kokkailette kotona, vaikka olisivatkin ihan sitä perus kotiruokaa! Ja sun veli on toivottu komea vieraileva tähti! ;D Ehkä hän voisi kirjoittaa joku kerta? Ja miehesikin? Ihanaa viikonloppua!

  Vastaa
 30. Emppu 16.1.2015

  *sinun ja miehesi tarina

  Vastaa
 31. annanna 16.1.2015

  Pidän blogistasi juuri tällaisena, monipuolisena. Siitä, että kerrot niistä ihan arkisista jutuista ja sitten taas välillä on juhlaa tai blogiyhteistöitä. Asukuvat siellä välissä inspiroivat myös. Tykkään kuvistasi. Jään monesti tutkailemaan jotakin kuvaa postauksessa pidemmäksi aikaa, mielestäni osaat hienosti vangita kuviin erilaisia tunnelmia. En valitettavasti osaa antaa mitään tiettyä parannusehdotusta. Mielestäni on ihanaa, että todella usein vastaat kommentteihin. En itse kovin tiheästi kommentoi, mutta aina silloin tällöin, niin on kiva saada jokin pieni kommentti takaisin. Kiitos siis niistä :)

  Vastaa
 32. Valkoinen tähdikki 16.1.2015

  Kuten joku tuolla jo aiemmin kirjoitti, myös mä ehdin pelästyä, että ootko lopettamassa! Mutta onneksi et! Vaikka oman arjen kuvaaminen saattaakin tuntua sinusta ”tylsältä”, niin meistä lukijoista se ei sitä ole. Arkiset, elämänmakuiset jutut ovat sun blogisi suola! (Itse ainakin olen useaan otteeseen pyyhkäissyt kyyneleen silmänurkastani, kun postauksesi on koskettanut.) Monet blogit keskittyvät (tarkoituksella) vain elämän ”kevyempiin” asioihin. On hienoa, että olet antanut itsestäsi näin paljon meidän lukijoiden nähtäväksi. Rohkeaa!

  Jatkossakin toivoisin näkeväni arkisia postauksia – mitä tahansa arjen keskeltä: asuja, ruokia, maisemia ulkoiluretkiltä, juhlien odotusta, pettymyksiä, onnistumisia,… Miksei myös syvällisempiä ajatuksiasi tai tulevaisuudenhaaveitasikin.

  Kaikkea hyvää sinulle ja koko perheellesi!

  Vastaa
 33. sari 16.1.2015

  Rakastin tätä rehellistä, kerskumatonta ja kuvarikasta postausta nöyrän pyynnön kera. Eniten blogissasi pidän kuvista. Värikkäistä, tai toisinaan musta-valkoisista. Arjen pienistä haasteita, onnistumisista, epäonnistumista, lapsista. En osaa oikeen sanoa, mitä haluaisin nähdä lisää muuta, kuin… kuvia,kuvia,kuvia. Ehkä kaupunginstasi, lähellä olevalta lenkkipolulta? Sisustuksestasi, ystäväsi asunnon sisustuksesta? Ruokapostauksia? Tässä ehdotuksia, vaikkakin pidän blogistasi sellaisenaan kuin se on. Kiitos!

  Vastaa
 34. Anu 16.1.2015

  Postaustoive: viikko teidän perheen kanssa päivä päivältä.
  Olen seurannut blogiasi tosi kauan enkä ole lukijana kyllästynyt. Arkiset postaukset ovat olleet kaikista kivoimpia. Kiitos!

  Vastaa
 35. Helinä 16.1.2015

  Kiitos arkea ilahduttavasta tarinoinnistasi!!
  Ideoina kaikkien edellä mainittujen lisäksi esim.
  – itsehoito-motivaatio
  – siivousrutiinit
  – asujen muodostamisen perusteet…
  Pidän kovasti monipuolisesta blogistasi :)

  Vastaa
 36. Saaramaria 16.1.2015

  Mä olen jäänyt lukijaksi hiljalleen, ensin selailin ja joskus skippasin, nykyään luen aina.

  Miksikö? Rehellisyys, elämä ja arki. Yksinkertaista, mutta kuitenkin mun mielestä blogimaailmassa hyvin toteutettuna harvinaista. Olen varmaan sun tyypillisintä kohderyhmää, kahden lapsen yli kolmekymppinen äiti, joka tykkää sisustaa ja seurata muoti- ja kauneusuutisia. Täällä tykkään kuitenkin eniten niistä elämän sattumuksista, aidosta päiväkirjamaisuudesta (tai ainakin aidolta vaikuttavasta sellaisesta). Kysyit, mihin samaistun lukijana, ja juuri tähän, tavalliseen arkeen lasten kanssa. Silloin tällöin jotain kivaa uutta, mutta pääosin sitä peruspertsaa.

  Edelleen haluaisin lukea muodista, vaatejutuista, esim. yhteistyöt, joissa valitset valikoimasta asukokonaisuuksia, ovat kiinnostavia, kosmetiikkakokeilut ja -esittelyt, meikki ja muut tutoriaalit on olleet hyviä. Päivän asut lasten kanssa touhutessa jne. Ehkä hiuspostausta ei ole ollut hetkeen? Ja no worries, että sama toistuisi, ainakin itse vaihtelen tuotteita, kokeilen ja palaan vanhaan, joten aina niistä jotain vinkkiä saa.

  Myös päiväkirjamaiset ”viikko / päivä meidän kanssa” postaukset on kiinnostavia, arkisuudesta ja tavallisuudesta huolimatta :)
  Myös pohdinnat äitiydestä, lapsista, heidän kasvustaan, vaiheistaan ja ihmissuhteista ylipäätään kiinostavat.

  Lopuksi vielä; kiitos, että olet, kiitos, että bloggaat, kiitos että jaat. Täällä ainakin luetaan.

  Vastaa
 37. SuviR 16.1.2015

  Sisustukset sekä lastenvaatejutut on niitä postauksia, mitkä aivan varmasti luen siltä istumalta kun huomaan postauksen tulleen! Niitä siis ;)

  Vastaa
 38. Helmikki 16.1.2015

  Kosmetiikka-aiheiset, erityisesti meikkivideot kiinnostavat, koska olet vain niin luonteva niissä! Ja hyvä meikkaaja.

  Myös katumuotikuvat kiinnostavat, siis ihan ventovieraiden kuvien tuijotteleminen.

  Tykkäisin sellaisesta pitkän tähtäimen projektista, joka vaatii sinulta tosin hirmuisesti hommaa, että nivoisit eri kaupungeissa huomaamiasi tyylijuttuja yhteen esim. Valokuvin. Esimerkiksi huomaako jostain että hei, nytpä saavuttiin Tampereelle!

  Itse olen ainakin huomannut, että varsinkin nuoret pukeutuu eri tavalla vaikka Joensuussa kuin Hämeenlinnassa! :D no, vähän hassu idea, mutta pidän valokuvistasi. Onneks et lopeta <3

  Vastaa
 39. Anni 16.1.2015

  Blogisi on mukava ja aito! Älä kanna huolta, tee sitä niin kuin sinusta tuntuu hyvältä, tai myös ole tekemättä kun siltä tuntuu. Videot on kivoja, olisiko ne uutta innostusta tuovaa? Ihan arjen juttuja, tai vaikka kysymyksiin vastailua videon muodossa. Tekstisi ja blogi on tuonut minulle ja niin monelle iloa ihan juuri sellaisena kuin se kulloinkin on, mutta tärkeintä on että se maistuu sinullekin hyvältä, muuten siinä ei ole järkeä. Kun siltä tuntuu niin rauhaksiin ota blogista pieni loma, jätä kamera kotiin, ja tee ihan muuta. Luovassa työssä tarvitsee innostusta ja tilaa välillä etsiskellä ja odotella. Täällä odotellaan kyllä lukijana, take your time! Tsemppii kaikkeen!

  Vastaa
 40. Mintsu 16.1.2015

  Minua kiinnostaa yksinkertaisesti vain sinun/teidän arki. Päivä kanssani -postauksia vaikka viikon ajalta olisi supermukava lukea! :)

  Myös ajatuksiasi kodista, asumisesta ja näihin liittyvistä mahdollisista haaveista haluaisin lukea.

  Vastaa
 41. Ninni 16.1.2015

  Voi, mä jo säikähdin että ethän lopeta bloggaamista :) Blogisi on nimittäin yksi parhaista! Kiitos, että jaksat sitä kirjoittaa.
  Ideoita postauksiin: sisustusjuttuja, Teposta oma postaus, ihan arjesta (aamusta-iltaan teidän perheen päivä), lasten vaatteista joku isompi postaus, millainen sun saliohjelma on ja muutakin saliharjoitteluun liittyvää, ihonhoito, valokuvaamisen vinkkejä jne… :)
  Varmasti noista oletkin postannut, mutta kiva olisi noista lukea :) Mukavaa viikonloppua!

  Vastaa
 42. Arja 17.1.2015

  Hui, säikähdin että lopetat! Huh! Onneksi et sentään! Mua kiinnostaa meikkipostaukset, tuote suositukset, hiuksiin liittyvät jutut, videot yms. Ja tietenkin asut :)

  Vastaa
 43. Heidi 17.1.2015

  Ihan arjestanne kertovat postaukset ovat parhaita! Lapset ovat niin suloisia, kuvat ja tyylisi eri osa-alueilla inspiroiva, Teppo ja muut vierailevat hauskoja lisiä :) Ensimmäistä lastamme lähipäivinä syntyväksi odotellessa otan jatkossakin vinkkejä lapsiarkeen liittyen blogistasi. Ihana blogi tälläisenään <3

  Vastaa
 44. nanu 17.1.2015

  Asut ovat kivoja. Tee myös joskus uusiksi päivä kanssani postaus?:)

  Ihana blogi, yksi lemppareistani.

  Vastaa
 45. Satu 17.1.2015

  Majjjj… Sun blogi on yksi parhaista. Valtava inspiraation lähde myös meille muille bloggaajille. Kirjoitat kiinnostavasti, silti yksityisyytesi säilyttäen. Kuvasi ovat upeita. Pelästyin myös tämän postauksen alussa, että olet lopettamassa, ihanaa, että et ole! Tämä postaus on hyvä esimerkki sun rautaisesta ammattitaidosta ja näkemyksestä blogin kirjoittamiseen, en ole eläessäni nähnyt näin hienoa postausta, jossa kysytään lukijoilta vinkkejä. Pidättelin hengitystä tätä lukiessani. Mun mielestä ei haittaa, vaikka blogi vuosien mittaan alkaa toistaa itseään. Ei lukijat muista muutaman vuoden takaisia postauksia ollenkaan. Monet on tulleet mukaan myös matkan varrella, eivätkä missään vaiheessa lukeneet postauksia taaksepäin.

  Mua kiinnostaa sun blogissa asut (sulla on ihan huippu tyyli), arkiset kuulumispostaukset, sisustus, lastenvaatteet, menovinkit lapsille, meikkausjutut, oikeestaan kaikki laidasta laitaan. Hirmu mielenkiintoista olisi lukea postauksia parisuhteesta, teidän tapaamisesta ym. mutta ymmärrän, jos haluat jättää nämä asiat blogin ulkopuolelle.

  Toivon sulle rutkasti inspiraatiota <3

  Vastaa
 46. Julli 17.1.2015

  Hui olin jo niin varma että tää blogi loppuu!!! Mutta toivottavasti ei vielä lähimaillakaan!! Mut niin entä joku postaus esimerkiksi lapsuudesta… Mitä kouluja kävit ja milanen oppilas olet ollut ja mikä on ammattisi juuri nytten ja onko haaveita vielä opiskella jotakin? :) ja huom. Ei tarvitse edes aina kirjoittaa postausta kun voit vaan laittaa niitä kuvia mitä tulee napsittua. Nehän ne on kaikista kiinnostavimpia… ainakin itse tykkään mitä enemmän kuvia niin sen parempi :)

  Vastaa
 47. Eve 17.1.2015

  Tykkään tästä tällaisena, arkijutut ja asujutut on jees! :-) tykkään kovasti kaikista ruoka ja ravintolapostauksista. Mites olis juttu esim. Tapaaminen lukijan kanssa :-D oletko ehkä saanut ystäviä lukijoistasi? :-) Voisitko tehdä joskus taas ”muuttumisleikin” jollekin? Meikkiä ja hiustenlaittoa. Olet ihana jokatapauksessa, ei tarvitse olla mitään ihmeellistä, jatka samaan malliin vain!

  Vastaa
 48. Laura 17.1.2015

  Olen lukenut blogiasi pitkään, tykkään koska olet niin aito ja rehellinen, sinuun on helppo samaistua. Sinulla on tukevasti jalat maassa ja et ole mennyt siihen mihin aika monet blogit menevät – esim: tiettyä merkkituotteita ostetaan, ja laukkuja tms ja itse siihen materialistiseen elämään en osaa samaistua ja sellaisista blogeista ei saa mitään irti, siellä on vaan pintaa ja syvempää ei kirjoitetakaan. Minusta on ihanaa, että sinun blogisi on juuri päinvastainen. Joten itse antaisin sellaisen vinkin (toiv auttaa) että jatka samaan malliin, mistä aiemminkin olet blogannut, tee vaikka videoita, kauneuspostauksia, kysymys&vastaus postauksia ja toivon että pääset pois tuosta olotilasta joka vallitsee ja me lukijat pystyisimme auttamaan. :) <3

  Vastaa
 49. Madde 17.1.2015

  Ihan kyyneleet alkoi nouseen silmiin kun pelko valtas mut ja rullasin vimmatusti postausta loppuun peläten, että lopetat. HUH!!!!! Saitpas peläytettyä… ONNEKSI<3 haetkin inspiraatioo etkä lopeta. Oon seurannut sua melkein alusta asti (lähes) en ihan, koska sitä ihan ensimmäistä blogia ja Rebekan odotusvaihetta en ole ollut lukemassa. Oot jo iso osa mun elämääni niin oudolta kun se kuulostaa. Kun on hetki, että odotan jossain, millon junaa, millon perhettä, millon istun vessassa tai laitan ruokaa. Millon odottelen autossa ja yleensä siis silloin kun odottelen, haen puhelimen laukusta, taskusta ja kaivan sun blogin esiin ja sormet syyhyten käyn sun postauksen kimppuun. Onnekseni olet a.i.n.a postannut uuden vaikka lukisin kuinka usein. Todella harvat kerrat jätät postaamatta päivän aikana. Päiväni saattaa alkaa, loppua sun kirjoittaman postauksen lukemiseen. Se tekee mun päivästä kokonaisen. Älä vaan ikinä lopeta. Kirjoitat juuri sellaisista aiheista mitkä mua kiinnostaa. Se kaikki mitä juuri luettelit. Luen niitä kaikkia, saan paljon inspiraatioo susta ja sun perheestä ja sun pukeutumisesta. Kaikesta. Ole siellä<3 Ihanaa kun olet. Kirjoita mistä vaan. Kirjoita juuri siitä kaikesta mistä itse haluat, älä mistään mikä tuntuu pahalta. Itkien oon lukenut Samuelin sairastumisesta, iloiten oon katsonut teidän kesäretkiä ja oon tosi onnellinen että oot mun elämässä. Kiitos näistä vuosista, älä vaan koskaan lopeta :') <3

  Vastaa
 50. Heidi 17.1.2015

  Arkiset jutut monesti parhaita, kuten moni edellä kommentoijakin sanonut.
  Myös lastenvaatteet yms. Lapsiin liittyvä kiinnostaa.
  Jos olet keksinyt/tehnyt jotain helppoa ja lapsille maistuvaa ruokaa,olisi resepti tervetullut.

  Tsemppiä ja uusia juttuja odotellessa :)

  Vastaa
 51. White 17.1.2015

  Älä.muuta.mitään.
  Luin just eilen illalla sun vanhoja vuoden 2012 postauksia :)

  Vastaa
 52. Niia 17.1.2015

  Luulin myös että lopetat. 6vuotta blogin pitämistä taitaa olla aika kauan, varsinkin ilman taukoja?!
  Se on totta että ihan ne perusarki jutut taitaa kiinnostaa eniten. Viikko päivärutiini postaus vois olla kiva mitä tuolla edelläkin ehdoteltiin. Kuvat ja tekstit vaikka joltain perus kauppareissulta =D Se vois olla hauska =D Ja joskushan on perus paska päivä, voihan siitäkin postata? Ystävät! Miehesi! Koti! Vaatteet! Ruoka! Juhliminen! Ihan näitä mitä oletkin postannu. Arkikuvia, ei niitä tarvi niin aina rajailla ja ”etsiä” hyviä kuvakulmia tai sommitteluja.

  Oon miettinyt kun lukee ja katselee useampia blogeja että kuinka ne teidän miehet OIKEESTI on innustuneita lähtee perheen kanssa milloin minnekin tai onko kränää et tällästä ja tällästä pitäis tehdä ja mennä sinne tai tänne?!
  Mä en vaan jaksa uskoa että ne miehet olis niin aina ilolla ja innoissaan mukana =D Miten teillä?
  Pidä pieni loma jos ei jaksa. Kyllä se siitä sitten taas. Tsemppiä.

  Vastaa
 53. E 17.1.2015

  rebekan harrastuksesta olisi kiva kuulla, mitä siellä tehdään yms..

  Vastaa
 54. Maari 17.1.2015

  Videopostauksia lisää!!:)

  Vastaa
 55. Aino 17.1.2015

  Olen 20 ja lukenut blogiasi semmoiset kolme vuotta ja risat. Minusta se on aika hyvin, kun miettii etten millään ole samanlaisessa elämäntilanteessa kuin sinä. Mielestäni se kertoo paljon myös siitä, että blogisi sisältö inspiroi minua, vaikka en pysty samaistumaan sinun elämäntilanteeseen. Hienoa on myös se, että sinä olet saanut minut lukemaan blogiasi ja kiinnostumaan elämästäsi. Olet taitava! En ehkä osaa auttaa sinua keksimään postausideoita, mutta uusien ideoiden syntyminen vaatii aina hieman jotain vanhaa. Joten pyydänkin sinua miettimään, mitkä ovat sinun vahvuuksiasi? Kerroit, että pidät valokuvaamisesta ja olet siinä kehittynyt. Minusta siinä voisi olla jotain ideaa, uuden alkua nimittäin. Olisiko aiheita, joita voisit avata lisää kuvien muodossa tai onko jokin osa-alue, johon et ole vielä kameran kanssa tutustunut? Kiitos sinulle kaikesta työstä mitä olet blogin eteen tehnyt, ja antanut. Tsemppiä!

  Vastaa
 56. Elisabet 17.1.2015

  Kun aloin lukemaan tätä postausta niin säikähdin että lopetat. Äkkiä rullasin postauksen loppuun ja onneksi et lopeta!!<3
  Tässä blogissa on ihanaa se että tää on sellanen elämän makuinen ja aito<3 sulla on myös aivan ihania kuvia!!
  Tykkään paljon sun asupostauksiata ja niistä joissa kerrot ihan vaan teidän arjesta:) Postausideoita mulle tuli mieleen kysymyspostaus, se ois aika kiva. Ja sitten Vähän spessumpi idea että ois huippu jos voisit kuvata joskus lasten kanssa videon:)
  Kiitos Maj tästä ihanasta blogista!!<3

  Vastaa
 57. Laura 17.1.2015

  Heippa! Pidän niin valtavasti blogistasi, koska se on AITO, kertoo tavallisesta arjesta sen ylämäkineen ja vastoinkäymisineen. Usein blogeissa jutut on ns. tehtyjä mutta sä kerrot oikeasta elämästä ja se viehättää! :) tää on kotiäidin päivien pelastus, kiitos että jaksat tehdä tätä. :)

  Vastaa
 58. Tiina 17.1.2015

  Moi! Oon lukenut sun blogia varmaan vasta reilun vuoden, joten mua kiinnostais kuulla sitä edeltävästä ajasta. Häistä, teidän seurustelusta jne.
  Tykkään tosi paljon siitä että sun aiheet vaihtelee. Perusarjesta on mukavaa lukea. Annat todella paljon itsestäsi tälle blogille, kiitos siitä. Kirjoitat hauskasti ja kiinnostavasti. Kerrot arjesta rehellisesti ja kaunistelematta, tai siltä ainakin tuntuu. Niin ja mä oon Tampere-fani, senkin takia luen :D

  Vastaa
 59. Heidi 17.1.2015

  Täältä ilmoittautuu yksi vuosia sun blogia seurannut, mutta todella harvoin mitään kommentoinut lukija :) Älä vaan ikinä koskaan lopeta blogisi kirjoittamista, oot ihanan aito, rehellinen ja hyvällä tavalla höpsö! Tampereella yliopisto-opiskeluvuodet viettäneenä (kääks, siitäkin on kohta 10v jo aikaa) pääsen fiilistelemään rakasta opiskelukaupunkia sinun blogisi kautta. Ehkäpäs ens kesänä pääsen taas käymään Tampereella oman perheeni kanssa.. Mulla on hieman Samuelia nuorempi poika ja kaikki lapsiin liittyvät postaukset kiinnostaa, erityisesti lastenvaatteisiin, ikäkausiin ja lapsiperheen arkeen liittyen. Oot todella taitava meikkaamaan, joten meikkipostaukset kiinnostaa myös! Miten olisi joku meikkaus-/muuttumisleikki-postaus vaaleille, keskiruskeille ja tummille hiuksille tai sinisille, vihreille ja ruskeille silmille? Tai pukeutusmispostaus eri mallisille vartaloille, vaatetyyleille tms :) Sulla on tyylitajua ja silmää vaatettaa itseäsi ja lapsiasi, joten anna mennä vaan! Pääasia, että me lukijat saadaan kuulla susta vielä piiiiitkään :) Ihanaa kevään odotusta, oot super!

  Vastaa
 60. Sanna 17.1.2015

  Minä tykkään lukea blogistasi eniten ihan arkisia juttuja, ”Päivä kanssamme tai ”Mitä meille kuuluu”-tyylisiä juttuja! :) Myös päivänasuista tykkään, niin sinun, kuin lastenkin :) Kannatan myös syvällisempiä pohdintoja, esim. Kasvatusasioista yms. Jumppahulluna on kiva lukea myös muiden treeneistä ja treenivaatteista! :D Sulla oli äskettäin postaus uusista treenivaatteista ja ne trikoot oli niin siistit! :D Itsekin rakastan värikkäitä treenivaatteita. Taisit sanoa, että toiset uudet trikoot on vielä esittelemättä, kuva niistäkin olisi kiva! :) Joka tapauksessa blogisi on yksi lemppareistani ♡

  Vastaa
 61. Saana 17.1.2015

  Hei! Älä missään nimessä lopeta tai muuta suuntaa! Olen 22-vuotias opiskelija ja nautin, kun saan lukea juuri siitä normaalista arjesta. Juuri niin kuin moni muukin on sanonut. Sinun blogia luen, muita selaan. Muilla ei ole luettavaa, kun he esittelevät musta-valko asujaan yhden hienon talon edessä. Sinuun pystyy samaistumaan. Et reissaa 10 kertaa vuodessa joka kerta todeten, että ”ihan normaalia tämä on ja tarvitsinhan jo rentoutumisen”.

  Inspiraatioon mietin, että mahtaisikohan Miika olla innokas tulemaan esille jollain tapaa. Postaus hänen päivästään? Mikä minua ei kiinnosta sitten niin paljon on ravintola postaukset. Ruokapostaukset koti ruoasta on ok, mutta toisella paikkakunnalla asuvana ei ravintola suositukset oikein kiinnosta. Mutta eipä niitä ole paljon näkynytkään :) jatka samaan malliin, itse en ole vielä kyllästynyt arkeesi, vaikka itsestäsi se ehkä tuntuukin siltä. Onhan se silti aivan erilainen arki kuin meillä useilla muilla!

  Vastaa
 62. melia 17.1.2015

  Mä ajattelin tätä tekstiä lukiessa, että ”voi v***u tääkin yks lemppari lopettaa nyt!” :D onneks et lopettanu nyt. Mutta tosiaan mä tykkään lueskella ihan arjen tavallisista jutuista ja kaikki sun postaukset on ollu mukavia. Kerrot ihan rehellisesti kaiken ja näytät, että lastenkin kanssakin on rankkaa vaikka niin ihanaa onkin olla heidän kanssa.
  Itselläniki ku ei oo omia lapsia ja elämäntilanne on niin erillainen meillä mutta mielelläni luen blogiasi ja tätä lukiessa unohtuu muu maailma hetkeks ja se on parasta!

  Vastaa
 63. Juuli 17.1.2015

  Ite tykkään lukea ihan perus arjesta ja myös reissuista mitä teette. Kuvat sulla on yleensä laadukkaita ja niitä on kiva kattoa. Asiat jotka ei itteä kauheesti kiinnosta, nii on kosmetiikka ja päivän asut. Tykkään erityisesti kuitenki siitä, että postauksia on laidasta laitaan, eikä tää oo erityisesti mikään, tyyli, ruoka, matka yms.blogi. Koskaan ei oo kyllä tullu tunne, et toistelisit samoja asioita. Ois mielenkiintosta lukea sun lapsuudesta ja nuoruudesta. Jotain vanhoja kuvia sieltä. Sitte myös aika, jollon tulit äidiksi ois kiinnostavaa. Jotaki postauksia sun vanhasta blogista ois kiva nähä, ku sillon en vielä sun lukija oo ollu. Täytyy sanoa loppuun, että oot mun lemppari bloggaaja. :)

  Vastaa
 64. emmi 17.1.2015

  Kosmetiikkaesittelyjä, meikkausohjeita, treenaamisesta. :)

  Vastaa
 65. Emma 17.1.2015

  Kyyneleet valuen luin tekstiäsi peläten että lopussa lukee, nyt lopetan koko blogin… Huoh!!! Kiitos ihanasta blogista!! Jatka ihan samaan malliin. Elämähän on toistoja…. ❤️❤️❤️

  Vastaa
 66. -Iidy 17.1.2015

  Sisustus, ruoka, trendipostaukset kiinnostaa. :) ja tietty ne normaalit arkipostaukset. :)

  Mistä muuten toi kori on missä on noita pehmoleluja? Ihana!

  Vastaa
 67. K 17.1.2015

  En tiedä, onko nämä jo tulleet aiemmissa kommenteissa(tod.näk. ovat, mutta en jaksanut lukea kaikkia läpi):
  -kauneus/kosmetiikkajutut(mitä tuotteita käytät kasvoille/hiuksiin), videotkin näistä aiheista olisi kivoja, niin j tähän liittyen kampaus- ja meikkivinkit(onhan niitä ollutkin), tuotesuositukset
  -ihan sellaisia ajatuspostauksia(tiedän, huono termi), mutta siis sellaisia yleisiä ajatuksia jostain aiheista(no sellaisia on kyllä ollutkin, esim. se väsymystäsi käsittelevä postaus)
  -videoista tosiaan tykkään, niitä voisi joskus olla(on kyllä ollutkin, mutta ehkä vähän useammin, jos siis aiheita keksit, ei niitä titenkään väkipakolla ole järkeä tehdä)
  -joku ”päivä meidän kanssa”- tyyppinen ehkä?

  Kaiken kaikkiaan oon tykännyt tosi paljon blogistasi, koska se on sellainen rehellinen/avoin blogi, jossa kerrot myös arjestasi, eli et ole ”ulkoistanut” blogiasi vain asukuviin/kauneusjuttuihin(tosin toisiin blogeihin tämä sopii mainiosti), luulen, että olet löytänyt oman tapasi kirjoittaa blogia,, mutta en kyllä yhtään ihmettele, jos inspiraation puutetta on välillä, se on ihan ymmärrettävää. Joskus blogeja lukiessa mietinkin, että miten keksisin aina postausaiheita, jos itse kirjoittaisin blogia…

  -Niin ja Tepon kuulumiset tuli mieleen, niistä ei ole tainnut pitkään aikaan olla mitään..

  -Joskus voisi olla ihan vain kuvapostauskin, kenties? SIis kun sanoit, että kannat kameraa mukanasi, niin joskus voisi olla ihan vain pelkkiä kuviakin(en nyt tiedä, onko siinä mitään järkeä, mutta tuo tuli vain mieleen)

  Muuten, ootko katsonut True Dtectiveä(näkyvillä YleAreenassa ainakin), ehkä voisit tykätä?

  Vastaa
 68. K 17.1.2015

  siis True Detective, pakko nyt oli korjata kirjoitusvirhe, vaikka kyllä sen oikean muodon tuosta taitaa tajutakin… Mukavaa viikonloppua!

  Vastaa
 69. KatiLeena 17.1.2015

  Blogissasi on ihanan monipuolisia juttuja. Lemppareita on ihan arkiset jutut; touhut lapsien kans ja päivän asut. Tosiaan joku päivä/viikko meidän kans -juttu vois olla mukava. Blogissasi on kauniita kuvia! Kiva kun jaksat blogata meidän lukijoiden iloksi vaikkei aina helppoa olekaan! :)

  Vastaa
 70. Ssofia 17.1.2015

  Hei rakas Maj! Luin postausta peläten, sydän koko ajan pamppaillen, kurkkua kuristaen, odottaen sanoja ”tämä on viimeinen postaukseni”… Mutta huh, onneksi postaus ei päättynyt niihin sanoihin, olen siitä niin onnellinen. Olen 20-vuotias tyttö, tai oikeastaan kai nainen, joka on lukenut blogiasia lähes alusta asti. Blogisi on ollut tärkeä osa elämääni ja aikuistumistani, sillä sinä olet ollut ja olet yhä edelleen sellainen nainen, jota pidän esikuvanani ja jollaiseksi haluaisin itsekin kasvaa. Mielestäni blogisi on hyvin aito, elämänmakuinen, arkinen, inspiroiva, hyväntuulinen, taidokas, kehittyvä, kaunis… Ei ole väliä mitä, mitä ja miten kirjoitat, sillä tekstiäsi jaksaa lukea aina, useinmiten se saa myös paremmalle tuulelle. Myös kuvillasi on sama vaikutus. Mieleeni ei tule oikeastaan mitään postausideaa tai muuta inspiraatioita, sillä mielestäni parhaita postauksia on juurikin arkiset postaukset, joissa kerrot päivän kuulumisia kuvin ja sanoin. Toisaalta mielestäni tämä postaus oli erittäin hyvä, ehkä jopa yksi parhaista. Luen mitä ikinä kirjoitatkin. Toivottavasti kirjoitat jatkossakin. Lupaan, että myös minä kommentoin jatkossa useammin!

  Rakkaudella, Sofia

  Vastaa
 71. Noita nokinenä 17.1.2015

  Tosi paljon tykkäsin siitä postauksesta missä esittelit lasten kirjoja:) luinkin sen kolmesti ainakin! Joku semmonen postaus Mis Samppa ja Rebekka esittelisivät lempi lelunsa olis hauska:)

  Vastaa
 72. Ida 17.1.2015

  Tykkään sun blogista oikein paljon just siksi, että se on elämänmyönteinen ja aito, kertoo arkisia asioita (just siks tää on parasta koska elämä on eniten arkea ja arjesta voi tehdä kivaa niinkun ootte tehnyt!) ja on valtavan monipuolinen.

  Kaikki bloggaajat aina toitottaa ”haluan pitää blogini hyvän mielen paikkana enkä purkaa tänne negatiivisia juttuja”. Mua ärsyttää tollanen kiiltokuvamaisuus ja just siitä Magicpocksissa tykkään kun täällä on asiat esillä iloineen ja suruineen. Koska sehän sitä todellisinta elämää on :) Ja mulle tämä on hyvän mielen paikka vaikka kaikki ei oliskaan aina niin aurinkoista. Tykkään siitä että on erilaista sisältöä: menovinkkejä, arkipäivän juttuja, asuja, urheilujuttuja… Saan paljon inspistä omaan elämääni Magicpocksista, se on parasta. Tykkään sun rehellisyydestä ja siitä miten et ole moksiskaan jos joku ei pidä asustasi tai muusta. Ihailen myös sun pukeutumista koska se on yksinkertaista – just mun makuuni.

  Eniten toivoisin, että jatkaisit vaan samaan malliin, oon tykännyt blogin sisällöstä tähänkin asti jo :) En osaa ehdottaa muuta kun että päivä kuvina-postaukset tai sellaset ”10 faktaa minusta”-postaukset on ainakin hurjan kivoja yleensä.

  Vastaa
 73. Iisa 17.1.2015

  Argh, kirjoitin pitkään kommenttia joka sitten hävis yhtäkkiä puhelimen näytöltä…eiku vaan uus yritys.

  Eli, muistan muutaman vuoden takaisen postauksen, jossa oli kesäisiä kuvia susta ja pienestä Rebekasta, taisit esitellä marimekko-aiheisia asuja? Se oli eka päivä, jolloin eksyin blogiisi ja onneksi eksyin. Siitä lähtien olen ollut koukussa, ja tää onkin nykyään toinen niistä kahdesta blogista, joita palaan aina innolla lukemaan päivä toisensa jälkeen (joskus aiemmin blogilista oli vähintään 10). Elämäntilanteeni on erilainen, olen 20-vuotias opiskelija joka hakee paikkaansa tässä maailmassa, ei lapsia yms., silti lasten välikausivaatepostauksetkin jaksaa kiinnostaa. :D Tykkään paljon sun tyylistä, teidän kodista ja tapaa millä sisustat sitä, kauniista kuvista ja mukaansatempaavasta tekstistä…ja asut vielä Tampereella, kaupungissa johon muutosta oon haaveillut monta kertaa, ja oot saanut mut haluamaan sitä entistä enemmän! Ehkä sä oot jonkinlainen esikuva mulle (haha, ei mitään paineita :D).

  Mun toive postauksiin liittyen on siis että jatkat samaa rataa, ja videopostauksia susta ja lapsista ois kyllä tosi kiva nähdä enemmän (vaikka instagramissahan niitä näkyy välillä)! Kiitos ihanasta blogista! :)

  Vastaa
 74. Liisa 17.1.2015

  Jonkinlainen postaus tulevaisuuden haaveista kiinnostaisi muakin. Ymmärrän ettei sitä välttämättä halua jakaa kaikkia juttuja täällä blogissa, mutta jotain suuntaa antavaa haaveilua… Työstä, kodista, matkasuunnitelmista jne..

  Kiinnistaisi myös nähdä koruvalikoimaasi. Mitä käytät päivittäin, mitä juhlissa, millaisia et käyttäisi mistään hinnasta? Ostatko merkkijuttuja vai shoppaatko mistä vaan? Olet tästäkin joskus kirjoitellut muistaakseni, mutta jonkinnäköinen kuvakollaasi olisi hauska. Myös rebekan ja Viivin koruja voisi esitellä samassa?

  Myös ihan perus arkipostaukset on kivoja. Otat kivoja kuvia, ja kirjoitat rehellisesti. Teet kaikista aiheista mielenkiintoisia tuolla omalla tyylilläsi :)

  Vastaa
 75. meeja 17.1.2015

  Älä ainakaan ala yrittämään liikaa. Väkisin vääntämään aiheita. Vähennät hetkeksi postaustahtia, jos ideat vähissä.
  Blogisi on tosi hyvä ja on kiva lukea vaihtelevia aiheita. Jatka samaan malliin :)
  Parhaita on ne ihan arkiset postaukset, kun käytte jossakin tai esittelet asuja.
  On myös kiva lukea vinkkejä uusista tuotteista tai kokeiluista esi. voiteista, ruuista ym.

  Vastaa
 76. arja 17.1.2015

  Sulla on paras blogi :) luen tätä siksi,kun olet niin maanläheinen ja rauhallisen oloinen persoona. Vaikutat loistavalta äidiltä, ja rakkautesi lapsiasi kohtaan huokuu monista lapsiaiheisista postauksista. On kaikista mukavinta lukea arkisista asioista, lapsista, varsinki kaipaisin lisää treenaukseen liittyviä postauksia? :) ja hyvät kuvat on plussaa aina. Rakastan plärätä kuvia blogeissa,varsinki jos ne on taidokkaasti otettuja! Itsellänikin 2 lasta niin lastenvaattet on myös yks kiinnostava juttu. Mutta, tää on hyvä myös just tälläsena!! Kiitos mukavista lukuhetkistä :)

  Vastaa
 77. Laura 17.1.2015

  Mä toivoisin lisää tyylijuttuja. Esimerkiksi kiinnostaisi esittely sun asusteista, etenkin laukuista. :)

  Vastaa
 78. Esteri 17.1.2015

  Mäkin säikähdin aluksi, ettet vain ole lopettamassa, huh! :) Mutta Mammatyylien puolelta luettua oli että olet huolellinen pyykinpesijä joten siitä varmasti voisi kehitellä jutun pyykkäämisen perusteet tms. :) Myös unelmakoti tai unelmien tulevaisuuden asunto olisi kivaa luettavaa, ihan siis että minkälaisen kodin valitsisit jos saisit, tätä mä olen joskus ehdotellut aiemminkin. Ja vinkkejä aloittelevalle bloggaajalle.

  Niin, ja mun mielestä perusarkipostaukset on parhaita, koska ne on niin hyväntuulisia! Tykkään kyllä kaikesta oikeastaan mitä kirjoitat, en toivo mitään radikaaleja muutoksia. Postaustahti on mielestäni kyllä aika tiivis, ehkä liika kiire(?) on omiaan syömään inspiraatiota. Ota rennosti, olet just paras sellaisena kuin nyt olet! <3
  T:"vanha" lukija

  Vastaa
 79. Marjo 17.1.2015

  Olisi kiva kuulla, millaista sun työ on bloggaajana, miten paljon aikaa sulla menee postauksien tekemiseen ja valmisteluun (kuvien ottaminen ja niiden karsiminen, muokkaus yms).

  Sulla on kiva blogi, se on sopivasti elämänmakuinen, aito, rehellinen, jokaiselle löytyy varmasti jotakin :) Lisäksi Tampere on <3

  Tampere voisi olla vaikkapa jonkin postauksen aihe: mihin veisit Tampereella vieraasi, mitkä on sun/teidän lempparipaikkoja, kahviloita, kauppoja, vierailukohteita, ravintoloita?

  Vastaa
 80. Leia 17.1.2015

  Heippa! Ajattelin myös jättää kommentin, vaikka harvakseltaan tulee niin tehtyä. Luen silti sun jokaisen postauksen aina! Sun blogi on aito ja voin helposti samaistua suhun, vaikka meidän elämäntilanteet on melko erilaiset… Mun mielestä olisi kiva lukea sun ajatuksia äitiydestä, mikä muuttui ja mitä et todellakaan osannut odottaa ennen kuin tuli äidiksi… tästä tulee väkisinkin mieleen Ilta-Sanomat tyylinen otsikointi ”7 asiaa, jotka äitiys sinussa muuttaa ” :D minulla ei ole (vielä) lapsia, mutta toivon kovasti sitä lähitulevaisuudelta. lisäksi valokuvaamisesta olisi kiva lukea, sun vinkit hyviin kuviin. Mukavaa talven jatkoa sinulle, toivottavasti löydät kipinän takaisin :)

  Vastaa
 81. Jonna 17.1.2015

  Blogisi on lemppari ehdottomasti:)! Ehdotan päivä kanssani postauksia esim.viikon ajan ! Meikkaustutoriaaleja ja ihan perus arkijuttuja :)! Jatka vain samaan malliin!

  Vastaa
 82. Viivi 17.1.2015

  Moikka, ensinnäkin kiitos huippu blogista!

  Vastaa
  • Viivi 18.1.2015

   Mä kirjoitin pitkän tekstin mutta se kaikki on kadonnut! :( No ei muuta kuin uudestaan. Eli olen seurannut blogiasi jo reilu kolme vuotta. Olen aina pitänyt tavastasi kirjoittaa. Moniin juttuihin on todella helppo samaistua ehkä jo siksi että tyttäreni on saman ikäinen kuin Samuel. :) Kaikkein eniten tykkään ihan tavallisista arkipostauksista. Lapsiin liittyvät jutut, niin vaatetukseen ja kaikenlaiseen tekemiseen liittyvät. Musta on myös kiva kuulla menovinkkejä lapsiperheille ja mitä tekemistä Tampereella voi keksiä. Lisää kaipaisin hiustenlaittovinkkejä pikkuneidille. En osaa kuin perus letit ja ponnarit tehdä joten pikku inspis olisi tarpeen. :) Kynsientuunaus vinkkejä olisi kiva kuulla pitkästä aikaa ja yleensäkin kauneudenhoitoon liittyviä juttuja. Valokuvaus kiinnostaa myös kovasti joten siitäkään ei voi tarpeeksi lukea. :) Jatka samaan malliin, meitä tuntuu olevan monta innokasta lukijaa! :) Mukavaa kevään odotusta sinulle ja perheellesi! :)

   Vastaa
 83. Heidi 17.1.2015

  Ekaksi kiitos ihanasta blogista! <3 Erityisesti sun valokuvat on aina kaunista katseltavaa. Mä toivon vieläkin lisää asiaa lastenvaatteista. Oma suosikkiaiheeni, eikä niitä postauksia ole koskaan liikaa.

  Vastaa
 84. Tupu 17.1.2015

  Mä tykkään sun blogista just tällaisena kun se on: aitona ja elämänmakusena. Oon samanikäinen sun kanssa, mutta meidän elämäntilanteet on ihan erilaiset, ja kuitenkin aina samastun sun postauksiin ja saan paljon inspiraatiota. Muistan että eka postaus sulta oli, kun kerroit Maunon kohtalosta… Se oli eka postaus, mikä sai herkistymään ja niitä herkistymisiä on tullu monia sen jälkeenkin. Oot taitava kirjottamaan ja myös todella lahjakas valokuvaaja! :)

  Vastaa
 85. mari 17.1.2015

  Hei!
  Tuoreena äitinä kaikki lapsiin liittyvä kiinnostaa!
  Esim; lasten lempikirjat
  Katsaus lasten lelukaappiin
  Miten muistaa tuttavapiiriin syntynyttä lasta?

  Vastaa
 86. Satunnainen 17.1.2015

  Hmmm… vaikea. Tykkään lueskella ihan näin, että on sitä ja välillä tätä. Minusta on jees, että on vähän niin kuin ”elämäraporttia”, tällaista oli tänään ja tällä viikolla jne. Mutta ymmärrän kyllä, että tuntuu takki tyhjältä.

  Joskus toivoin, että olisi postaus aiheesta ”näin syntyy blogikirjoitus”. Ihan vaihe vaiheelta kuvien kera. Itse kun en ole bloggaillut, niin ihme kyllä se kiinnostaisi. Videoita en ole itse innokas katselemaan, mutta kuvalliset meikkausvinkit innostavat. Ja jos mietin, mikä mätsäisi omaan elämään, niin ne esiteinit; vaatetus, hiustenlaitto, kevyt meikkaus… ja ”kuinka opettaisin tytärtä meikkaamaan”. Olisi huippua, jos olisi joku nuortenvaateliikkeen tai vaikka ihan H&M:n kanssa yhteistyöteemailta äideille ja tyttärille… ehkä se on jo liikaa toivottu… :D

  Olen ihan uuno kaiken muotiin liittyvän kanssa, eli kun joku jaksaa seurata, mikä on nyt in ja mikä tulossa, niin olen onnellinen. Eli ihan perusraportit, mitä muotimaailmassa nyt tapahtuu, kiinnostavat myös.

  Mutta ihan näillä entisilläkin olen tyytyväinen ja jatkan seurailua. Tykkään.

  Vastaa
 87. Seurailija 17.1.2015

  Hui kamala! Mäkin säikähdin! Sulla on mahtava blogi, et saa lopettaa, ikinä!

  Vastaa
 88. Elina 17.1.2015

  Olisi mukava lukea enemmän Tepon elämästä näin parikymppisenä eläintenystävänä! Miten herran päivät sujuu? Onko omissa oloissaan vai osallistuuko teidän kanssanne tekemisiin (parhaansa mukaan ;D) yms, taikka ihan vaan kuvien muodossa.

  Hauska olisi myös nähdä lapsienne piirroksia, taideteoksia ja askarteluja blogissa, myös kenties ohjeita askarteluihin? (Esimerkkinä tuli mieleen Reben ja Miikan tekemä sininen lintu.)

  Näin Tampereelta poismuuttaneena toivoisinkin näkeväni blogissasi myös ihan perinteisiä maisemakuvia Mansen vilinästä ikävää helpottamaan; koskipuistosta, keskustorilta, Pyynikiltä, joka paikasta! Niin kaunis kaupunki talvella kuin myös kesällä joten varmasti kuvista olisi iloa myös niillekin jotka eivät ole Tampsterissa koskaan käyneetkään :)

  Kivaa uutta olisi myös kuulla lisää Tampereen uusista (miksei myös vanhoista?) kahviloista, lounas- ja ruokapaikoista. Kenties pienimuotoista arvostelua niistä? Eri hintaluokkaisia ja tyylisiä?

  Neljä vuotta blogisi lukua takana ja toivottavasti samat vielä edessä, hyvää jatkoa teidän perheelle ja onnellista vuotta 2015! :)

  Vastaa
 89. Milla 17.1.2015

  Blogistasi on tullut yksi suurista suosikeistani viimeisen parin vuoden aikana juuri arkipäiväisten aiheiden ja normaalin perheen arjen kuvaamisen johdosta. Vaikken ole samassa elämäntilanteessa kuin sinä – vasta etsimässä ensimmäistä yhteistä asuntoa poikaystävän kanssa ja lapsista ei vielä tietoakaan – on blogiisi jotenkin todella helppo samaistua. Mukavimpia postauksia ovat mielestäni suloisia lapsiasi koskevat jutut, vaikuttavat aivan mahtavilta tyypeiltä nuo tenavat. :)

  Tsemppiä Maj – toivottavasti löydät näistä lukuisista kommenteista hyviä ideoita, ja jatkat kirjoittamista! Itse toivoisin lisää vain samaa arkihöpötystä ja sen mausteeksi ehkä muutama kauneuspostaus lisää. :)

  Vastaa
 90. jenppu 18.1.2015

  Täällä myös 22-vuotias tyttö seurannut sun blogia ahkerasti ainakin 3 vuotta. Harvemmin kommentoin, mutta nyt oli pakko, kun säikähdin sun lopettavan! :D vaikka elämäntilanteet eivät ole samat, saan sinulta inspiraatiota pukeutumiseen, sisustukseen ja myös joinain päivinä olen lähtenyt juoksulenkille kävelylenkin sijaan, ihan vaan siksi että olit juuri silloin kirjoittanut jotain liikkumisen ihanuudesta ;D. Minua kiinnostaisi nähdä kuvina/ tarinoina, miten olet muuttunut bloggausvuosien myötä. Ulkoisesti ja sisäisesti. Myös sisustusjutut kiinnostavat! Ja tietty asut, ja…. jatka samaan malliin! :))

  Vastaa
 91. enni 18.1.2015

  Yhdyn niin moneen edellä olevaan kommenttiin. Nimenomaan, blogisi on ihana ja aito. Juuri tällaisena kuin se on. Kaikki juttusi on mielenkiintoisia ja kivaa luettavaa. Monipuolinen blogi jossa on vähän kaikkea :) parasta! Se ihan tavallinen arki. Ne tavalliset päivän postaukset kommelluksineen ja fiiliksineen. Asukuvat, sisustusjutut, tyylijutut, kauneusjutut, reissujutut. Kaikki kelpaa :D Tämä on hyvä juuri näin. Mielestäni esimerkiksi pelkkä muotiblogi on melko tylsää luettavaa pidemmän päälle. Siellä käydään välillä vaan vähän vilkaisemassa. Sinun blogisi kaltaiset taas on niitä mitä käydään kurkkimassa monestikin päivässä, olisiko jo tullut uusi postaus. :) itse siis toivon että jatkat samaa rataa. Rennolla otteella tavallisia asioita, aidosti. :)

  Vastaa
 92. Leena 18.1.2015

  Aivan huippu postaus :)
  Luen blogiasi koska se on niin elämänmakuinen.
  Ei mitään ihmeempiä toiveita, jatka samalla linjalla :)

  Vastaa
 93. lotta 18.1.2015

  Itse tykkään lukea blogiasi juuri aitouden ja elämänmakuisten postausten vuoksi. Minusta on ihanaa että blogisi ei ole kiiltokuvamaailma, vaan siellä esitellään myös elämän vaikeita, surullisia, tylsiä ja väsyneitä hetkiä.

  Olen blogimaailmassa hieman kyllästynyt siihen asioiden kaunisteluun ja itseään toistaviin aiheisiin. Toki osa bloggaajista haluaa pitää blogin hyvänmielen paikkana ja kauniiden ja iloisten asioiden pohjana. Itse pidän kuitenkin paljon enemmän hieman enemmän elämäänsä avaavista kirjoittajista. Näin lukemisesta tulee henkilökohtaisempaa ja vuorovaikutuksesta aidompaa.

  Hmm. yritän kai sanoa että jatka samaan malliin, omana itsenäsi ja kirjoita ajankohtaisista sinun arjessasi tapahtuvista asioista. Jos vielä jotain konkreettisempia aiheita yritän keksiä niin tässä joitakin kirjoitusaiheita, joista esimerkiksi mielelläni lukisin:

  – sisustuspostaukset ja tavaroiden organisointitapoja, kuvista päätellen teillä on aina niin ihanan minimalistisen siistiä olematta liian kliinistä ja tylsää
  – lasten harrastuksista ja ajan jakamisesta lasten, lasten harrastusten, töiden ja arjen kanssa
  – parisuhteesta enemmän, mitä teette kun saatte aikaa kaksin, miten huomioitte toisianne arjessa
  – miten paikkasi uusioperheessä on kehittynyt miehen lapsen kanssa
  – asukuvia, ostoksia, kaikkea muuta tavallista blogimateriaalia
  – kauneudenhoitoon liittyviä postauksia, niissä kun olet kuitenkin erityisen osaava ammattilainen
  – ennen kaikkea normaalia arkea ja päivittäisiä tapahtumia kauniiden kuviesi kanssa

  Vastaa
 94. Anne 18.1.2015

  Kuudessa vuodessa varmaan ehtii kertoa monenlaista, moneen kertaan. Ja varmasti välillä tuntuu, ettei ole aihetta ja kaikesta on jo puhuttu.
  Se ei ole kuitenkaan näkynyt tälle puolelle.

  En muista milloin ja miten eksyin blogiisi, mutta luen sitä vähintään viikoittain. Aluksi olin kiinnostunut lapsiin liittyvistä postauksista, lapseni ovat melko saman ikäisiä kuin sinulla ja monet jutut osui ja upposi. Ja tulivat juuri oikeaan aikaan. Kiitos.

  Blogissasi on mielestäni sopivasti kaikkea, kauneutta, liikuntaa ja perhe-elämää. Ja erilaisia vinkkejä puuhasteluun kaupungilla. Vaikkemme asukaan Tampereella, olen aina innoissani uusista vinkkauksistasi. Olemme käyneet ”ansiostasi” Tallipihalla, Pikku kakkosen puistossa ja seuraavaksi ollaan menossa sinne Dinosaurus-juttuun, jos vielä ehditään.

  Toivoisin postauksia Tamperelaisista sisustuskaupoista, en muista nähneeni sellaista. Muuten olisi kiva jos jaksat jatkaa samaan malliin ja piristät välillä vähän ankeita päiviä hassuilla jutuillasi ja ihanilla kuvilla.
  Tsemitsemii ja aurinkoisia kevätpäiviä!

  Vastaa
 95. Jemina 18.1.2015

  Hei! Kädentaidot kiinnostavat ja itse tuunatut jutut ja ideat! Sisustus jutut myös! Oma postaus koruistasi kiinnostaisi myös! Tarinat lapsuudesta ja kuvat kiinnostavat ja hyvinvointi/treeni jutut kiinnostaa aina! Kerro unelmista mistä haaveilet ja mitä haluaisit vielä tulevaisuudessa toteuttaa. Tämmöiset asiat jaksavat kiinnostaa aina :)

  Parasta on juuri tuo monen mainitsema aitous blogissasi.

  Vastaa
 96. tiikku 18.1.2015

  Blogisi on aivan ihana, niiin aidon tuntuinen. Tuntuu, että joissain blogeissa kirjoittajat antavat vain ripauksen arjestaan, mutta koko vaatekaapin sisältö silti tulee esiteltyä. Ymmärrän, että sekin on yksi blogien katergoria, mutta itseäni se ei niin miellytä. Olet kirjoittanut ihanan monipuolisia postauksia. Arkipäivän postaukset ovat juuri parhaimpia. Vinkkejä on kuitenkin vaikea antaa, mutta esimerkiksi ihan perusarkiruuista kertova postaus voisi olla mukava taikka teidän lauantai-illan perinteet perheen kesken. Tampereen hyvät ja huonot puolet asuinpaikkana tai oman kodin hyvät ja huonot sisustusjutut! Kaikki kelpaa minulle! Ehdin jo huolestua lukiessani tätä postausta, että ilmoittaisit lopettavasi tämän blogin, mutta onneksi niin ei asian laita ollutkaan! Tsemppiä jatkoon, toivottavasti kommentit auttavat sinua jatkamaan ja saavat kirjoitusinspiksen takaisin! :) Blogisi on valloittavan ihana!!

  Vastaa
 97. Meri 18.1.2015

  Voi Maj. Sun blogi on ollut ja on lemppari kautta aikojen. Ehkä juurikin siksi kun kerrot elämästä laidasta laitaan. Mieleenpainuvimpia postauksia ovat olleet varmastikin hääpostaukset sekä Samppamiehen sairastelusta kertovat postaukset, jotenkin koska ne ovat olleet myös teille isoja juttuja. Rakastan kotisi sisustusta, siitä on aina ihana lukea. Perhe-elämästä ja vauvasta haaveilevana on mukava lukea normaalista arjesta kertovia postauksia. Asukuvista en yleensä blogeissa perusta, mutta sinä saat nekin hauskalla ja rennolla tavallasi kiinnostamaan ja inspiroimaan. Vinkkejä voisi olla esimerkiksi postaus sun opiskeluista ja haaveista tulevaisuuden työkuvioita ajatellen, vaikea keksiä, sun postaukset kun on ollut täydellisiä just tollaisenaan. Kirjoitat siitä mistä tekee milloinkin mieli, jos tekee. Halaus ja tsemppiä! Älä ota liikaa ressiä ;)

  Vastaa
  • Meri 18.1.2015

   Ainiin, olen 22-vuotias sairaanhoitaja opiskelija Oulusta :)

   Vastaa
 98. Henna 18.1.2015

  Blogisi on ehdottomasti yksi lemppareistani, niin aito ja juurikin se elämänmakuinen. Muistan, että olet joskus tehnyt videopostauksen, jossa laitat Viivin hiuksia. Meikki- ja hiustenlaittovideoita voisin siis toivoa lisäää :)

  Vastaa
 99. Anu 18.1.2015

  Aluksi haluan kiittää ihanasta blogista ❤ Oon ollu lukija siitä asti kun aloit odottaan Samuelia. Ois kiva kuulla minkälaisia blogeja itse luet? Pieni esittely parista blogista omin sanoin ois kiva saada.

  Vastaa
 100. Minna 18.1.2015

  Mä luen sun blogia ihan vain sen takia, että pidän tavastasi kirjoittaa tavallisesta arjesta. Kuvat ovat myös ihan huikeita! Itselläkin on 2 pientä lasta, joten on kiva lukea postauksia lapsista, kokemuksi lastenvaatteissa jne. Päädyin sun blogiin aikoinaan kun olin saanut vasta toisen lapsen ja oma tyyli hävisi yhtäkkiä taivaan tuulin. Täältä sitä inspiraatiota sitten löytyi! :)

  Vastaa
 101. Ansku R 18.1.2015

  Olen lukenut blogiasi jo vuosia, se on ehdottomasti yksi parhaista. Vaikka olenkin reippaasti sinua vanhempi, silti huomaan ajattelevani monista asioista samalla tavalla. Erittäin monia blogeja olen lukenut, mutta harvaa olen lukenut säännöllisesti vuosia, sinun on kuitenkin yksi niistä.

  Blogisi on erittäin aito, olet positiivinen ja täynnä elämää. Itse luen mieluiten näitä lapsiperheen elämästä kertovia postauksia, iloista ja suruista, menoista, matkoista, arkisesta touhuamisesta. Myös kauneudenhoitopostaukset ovat kiinnostavia, itselläni ei ole aikaa ottaa selvää uusista tuotteista, kun kolme lasta vievät kaiken ajan. Joten kaikki vinkit otetaan mielellään vastaan :) Ja löytyy muuten omasta garderoobistanikin nahkajäljitelmä pöksyt sinun innoittamana!

  Tsemppiä ja toivottavasti jaksat vielä blogata ja ilahduttaa meitä lukijoita pitkään!

  Vastaa
 102. Piia 19.1.2015

  Täältäkin Pohjois-Karjalasta blogisi saa kiitokset suurperheen äidiltä :)
  Toivoisin alusvaate-postausta, ihan ohjeita mitä mihinkin tilaisuuteen ja kivoja ostopaikkoja. Maj ruokaostoksilla olisi myös ihan hauska juttu ;)

  Vastaa
 103. Satunnainen 19.1.2015

  …niin ja vielä tuli mieleen, että kun blogi on ollut jo kauan olemassa, niin voisi joskus tehdä ”uusintapostauksia” vanhojen pohjalta ja linkata siihen vanhaan: joko sama tilanne kuin silloin joskus, miltä se näyttää ja tuntuu tänään tai sitten päiväkirjamaisesti tuollainen päivä oli tuolloin ja tällainen se on nykyään.

  Sitten ”lemppari-sarja”, lempielokuvat, -kirjat, jne.

  Entäs joku ”kuukauden kommentoija/lukija/seuraaja” (mikä vaatisi tietysti yhteydenottoa niihin lukijoihin ja seuraajiin), mutta siis harvakseltaan joku niin toivova lukija saisi lyhyesti esitellä itsensä, kertoa, miksi blogiasi seuraa ja mitä siitä ajattelee ja linkata oman bloginsa, jos sellainen on.

  Onko ollut päiväkuvausta toisen perheenjäsenen vinkkelistä? Koiran päivä voisi olla ihan mielenkiintoinenkin. :D

  Vastaa
 104. Elina 19.1.2015

  Henkilökohtaisesti asupostaukset ei kiinnosta minua kauheasti. Toki niitäkin välillä saa olla. Parasta blogissasi on ihan tavallisen arjen kuvaus, lapsiperheen arki hyvine ja huonoine puolineen. Tykkään myös blogisi aitoudesta ja laadukkaista valokuvista.

  Vastaa
 105. Maarit 19.1.2015

  Olen kyllä vähän tylsä, mutta en osaa antaa mitään vinkkejä :-) Tykkään hirveästi blogistasi just tän monipuolisuuden vuoksi! Ihanaa kun postaat niin monipuolisesti vaatteista, perhe-elämästä, sisustuksesta ja kaikesta… ja ennenkaikkea niin aidosti!
  On tosi ymmärrettävää jos välillä tuntuu että ideat loppuu/takki on tyhjä mutta toivottavasti jaksat ja jatkat kuitenkin samaan malliin :)

  Vastaa
 106. Iita 19.1.2015

  en jaksanut lukea kaikkia läpi, jos vaikka jo tätä ehdotettiin… elikkä sisustus aiheinen juttu vaikka teidän wc uusiksi, muistaakseni olet joskus toivonut että se rempattais. Ja vaikka se ei menisikään remppaan niin tee postaus minkälaisen haluaisit :)

  Vastaa
 107. Oona 12.2.2015

  Blogisi on aivan ihana! Lapsiperheen arjesta on aina kiva lukea. Pidän myös videoistasi, erityisesti meikkausvideoista. Niihin ei voi koskaan kyllästyä, ja aina voi oppia jotain uutta. :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *