Meillä on puhuttu paljon Elsasta – ja tietysti katseltu taas Frozen-elokuvaa pariin otteeseen. Metsästimme eilen H&M:ltä sitä Elsa-pukua, jonka on ilmeisesti muutama muukin pikkutyttö halunnut itselleen, sillä se on loppu jokaisesta Tampereen H&M:ltä. Jos bongaatte Elsa-mekon jostain, niin vinkatkaahan mullekin?

Täällä on ollut aikamoista hulabaloota, kun pojat juhlivat serkkuni Nikon polttareita – ja me tytöt taas puolestamme olemme samoissa meiningissä serkun tulevan vaimon kanssa. Lapset ovat olleet intoa piukassa torstaista saakka kun saimme polttarisankarin Nikon veljen tyttöystävän Viivin kylään Rovaniemeltä saakka. Serkkua serkun perään, mutta serkut ei kuitenkaan ole keskenään menossa naimisiin, pysyittekö kärryillä? Ja sitten veljenikin pamahti yökylään, samoihin kekkereihin juu menossa :D

Lapsethan heräsivät kuudelta odottamaan, että vieraat nousisivat ylös, Ihan jeba… Pohjanmaalta hälyytettiin eilen mun äitikin paikalle, kun kerran pariskunnan polttarit ovat yhtäaikaa. Miten niin pientä säätöä? Toisaalta meikäläinen tykkää kun on ihmisiä ympärillä ja meneillään on kaikenlaista kivaa.

 

elsat1Neidit ihan ”Elsoina”.

elsat2Kuvat ovat perjantaina otettu, kun pyörimme kaupungilla lasten ja Viivin kanssa, riensin ensin sitä ennen kuvaamaan Mammatyylejä. Pikkuveljeni käytti koiran pihalla ja ilmoitti, että siellä on sitten melkein plussaa (kiitos siitä), siksi lenkkarit. Veljeni ei edes asu Rovaniemellä, mutta hänellä on varmaan jotain termostaatti-ongelmia. Jäädyin. Tosielämän frozen.

 

elsat3Viivi on ihana. Pohjoisen jääprinsessa.

Mun suku ei missään nimessä ole pahin, vaan oikeastaan paras. Ja heidän puolisonsa, vielä parempia, jos mahdollista <3

 

-Maj

0 Comments

 1. Rena 24.1.2015

  Really beautiful ice princesses <3
  xx from Bavaria/Germany, Rena http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Katja 24.1.2015

  Mistä muuten olet ostanut nämä korvikset/minkä merkkiset ne on: http://www.olivialehti.fi/magicpoks/files/2015/01/loka8.jpg

  Oon niitä katsellut useammassa postauksessa ja muuten, ihan kuin olisin jo johonkin postaukseen jättänyt kommentin ja kysynyt korvisten alkuperää, mutta en nyt saa päähäni, että jätinkö kommentin ja jos jätin, niin mihin postaukseen, joten kysyn nyt siksi tässä…

  Vastaa
 3. Nelli 24.1.2015

  Lindexin valikoimasta löytyy paljon Frozen-tuotteita! :)

  Vastaa
 4. Ninni 24.1.2015

  Meidän tytölle ostin Elsa mekon Ideaparkin toys r us liikkeestä.

  Vastaa
  • Maj 27.1.2015

   Kiitos Vinkistä, käyn katsomassa sieltä :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *