Arkisin käytössäni on melkeinpä aina tämä alla kuvassa oleva DKNY:n musta nahkalaukku. Laukku on juuri hyvänkokoinen omaan käyttööni, se on aika isohko. Jos tarvitsee kuljettaa läppäriä tms. mukana tai jos tulee tehtyä hankintoja kaupungilta, niin nekin mahtuu helposti laukkuun. Olen muutenkin ollut laukkuuni tyytyväinen, sopivan yksinkertainen ja ajaton – ja mikä parasta, käy kaiken kanssa.

arkilaukkulaukunsisältö1Laukun sisälltä on pari pienempää taskua, johon tulee heitettyä pikkutavarat jemmaan.

laukunsisältö2Toisinaan lompakon virkaa toimittaa vain pieni pussukka, josta löytyy lähinnä ajokortti ja pankkikortti. Useimmiten minulla on kuitenkin Rey Formilta aikoja sitten saamani isompi lompakko, jonne mahtuu kaikki tarpeellinen, siinä on mm. vetoketjullinen kolikkotasku ja paljon tilaa korteille.

 

laukunsisiältö5Pakko heti tunnustaa, että tästä kasasta puuttuu käsipeili, se on melkein aina mukana, mutta koska mulla on vaan yksi käsipeili mitä käytän, niin tällä kertaa se oli jäänyt kylppäriin – ja vahingon huomasin vasta nyt.

Laukussani mukanani kulkee ainakin:

– Lompakko
– Puhelin (iPhone 5)
– Avaimet
– Harja (Tangle Teezer)
– Muumi-puhdistusliinoja
– Nenäliinoja
– Muumipurkkaa
– Rusinoita
– Huulikiilto tai pari (Clarins & Burt’s Bees)
– Kuulokkeet
– Vesi- tai vichypullo
+ kamera

Laukkuni sisältö oli vuosi sitten aivan jotain muuta kuin nyt, raahasin mukanani kaikenlaista vaipoista lähtien. Nyt pääsee yllättävän vähällä tavaramäärällä lähtemään, ihan lastenkin kanssa. Oi niitä aikoja, kun laukussa oli pakollisena tyyliin vaihtovaatekerrat, harsot, tuttipullot, lelut ja vaikka mitä :”D Nyt lapsiani varten laukussa on vain puhdistuspyyhkeet ja rusinoita. Jos olemme pidempään liikenteessä, niin varmuuden vuosi saatan ottaa messiin heitä varten jotain pientä evästä kuten banskut ja pillimehut. Toisinaan Samuel käy salaa pakkamaassa laukkuuni pikkuautoja ja muita omia tärkeitä tavaroitansa.

Avaimet, puhelin ja lompakko -kombon lisäksi tärkein tavaroista on varmaan harja, ihan ehdoton mulle. Toisinaan laukun pohjalle kertyy ponnareita, pinnejä ja kuitteja, sellaista epämääräistä sälää, tiedättehän te? Yksin liikenteessä ollessani kuuntelen yleensä musiikkia Spotifysta.

Mitään ihmeellisiä päätelmiä meikäläisestä ei laukun sisällön perusteella kyllä pääse tekemään vai mitä? Mitä te kannatte mukananne laukussa?

-Maj

0 Comments

 1. Janina 20.1.2015

  Pyysinkin tätä postausta kun sai toivoa, jee! Itsellä kulkee aina mukana avaimet, nahkahanskat,hiusharja,kuulokkeet, huulipuna ja huulirasva sekä vesipullo :) välillä myös muut meikit jos tiedän että saattaa joutua lisäämään.

  Vastaa
  • Maj 20.1.2015

   Hei aina saa ehdottaa ja toivoa :) Mullakin on toisinaan mukana meikkipussukkaa, riippuu vähän mihin sitä ollaan menossa ja kuinka pitkäksi aikaa ;)

   Vastaa
 2. Lilyyy 20.1.2015

  Itselläni kulkee just noi sun mainitsemat jutut laukussa, eli vaipat(kahta kokoa), vaihtovaatteet molemmille, harso, tuttipullo, tutti, pikku pyyhe, kosteusliinat, völipalat, vesipullo ym ym ja siihen vielä omat kamat päälle.. huhhuh vois kuvitella että kannan lätkäkässia olalla mutta melko pieneen tilaan noi saa ängettyä :) Mitäänhän sieltä laukusta ei löydä ilman että kaataa koko sisällön maahan :D

  Vastaa
  • Maj 20.1.2015

   Tiedän niin tuon tunteen :D Ennen olin aina penkomassa laukkuani ja jupisemassa ”Ne oli mulla täällä jossain…” Haha! Toisinaan edelleen sama juttu!

   Vastaa
 3. Jenni 20.1.2015

  Hei, mistä toi sun luurin suojakuori on? Ihanan raikkaan värinen :)

  Vastaa
  • Maj 20.1.2015

   Se on Topshopista :)

   Vastaa
 4. Sonjak 20.1.2015

  heippa! Ei liity nyt tähän aiheeseen mutta aikaisemmassa postauksessa sanoit että olet joskus postannut siitä mitä sairaalakassiin olit pakannut. :) onko mahdollista laittaa linkkiä siitä? Ei enään kauaa niin sit pitäis täällä olla pakattuna. :)

  Vastaa
 5. Veera 20.1.2015

  Hei,
  Kiva kun teit postauksen tästä laukusta :) Vaikuttaa juuri kätevältä arkilaukulta!

  Vastaa
  • Maj 20.1.2015

   Moi Veera!
   Tätä postausta toivottiin ja se oli niin helppo toteuttaakin, mukava jos tykkäsit :)

   Vastaa
 6. Elisabet 21.1.2015

  Aivan ihana laukku ja kiva postaus!:)

  Vastaa
  • Maj 22.1.2015

   Hauska kun tässä on allekain kaksi kommenttia ja niin eri mielipidettä, mutta superkiva kuulla, että sinä tykkäsit jutusta. Tämä oli yksi lukijoiden toivepostauksista :)

   Vastaa
 7. e 21.1.2015

  Nää alkaa olla vähän tekemällä tehtyjä nää postaukset. Laukun sisältö, oikeesti? Sit vielä loppuun toi ”Mitä te kannatte mukana laukuissanne”- kysymys, ihan ku se ois joku päivän polttava aihe… :DD Ihan pikkasen liikaa yritystä.

  Vastaa
  • Maj 21.1.2015

   Chillaa, tätä postausta nimenomaan toivottiin :)

   Vastaa
   • Niinu 22.1.2015

    Haha, voi jestas! Itse ainakin olen sen verran utelias, että luen mielelläni muiden naisten ja äitien laukkujen sisällöstä. Jatka Maj samaan malliin, sulla on tosi kiva blogi. Postaukset on ihanan aitoja, elämänamakuisia!;)

    Eipän postauksia tai blogeja tarvi niiden lukea, joita ei kiinnosta!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *