Meillä on nyt ollut jo muutaman kuukauden ajan Didriksonsin kamppiksen kautta tulleet ulkoiluvaatteet käytössä ja olen kyllä ollut erittäin tyytyväinen omaan toppatakkiini, en ole joutunut palelemaan, vaikka mittarissa on ollut jopa -20 astetta. Ulkoiluhousuina olen käyttänyt saman merkin tuulihousuja, lämpimästi kun on laittanut alle, niin niilläkin on pärjännyt. Miika on käyttänyt Didriksonsin mustaa John-duffelitakkiaan joka päivä siitä asti kun sen ensimmäisen kerran päälleen laittoi, siis ihan oikeasti! Takki kuulemma hylkii vettä hyvin räntäkeleillä, on riittävän lämmin kovemmillakin pakkasilla ja taskuihin mahtuu helposti kaikki tarvittava ja vähän ylikin.

Myös lasten haalareihin olen ollut tyytyväinen, etenkin Rebekan punaiseen Theron Amethys -haalariin, joka on ollut erittäin kestävä ja lämmin. Sampan Sutton-haalariin kaipaisin lumilukkoja lahkeisiin ja ehkä haalari muutenkin saisi olla aavistuksen lämpöisempi, toki Suttonin lämpökertoimeksi on sanottu 13, kun taas Theronin on 15. Molemmista haalareista polvet ovat ehjät, vaikka loskakeleillä ja kuivemmalla kulutus on ollut kovaa, yksi heijastin on Sutton-haalarista lähtenyt repsottamaan, mutta sen sai melko iisisti ommeltua takaisin.

Me ollaan viihdytty paljon ulkosalla. Aina kun on vain ollut vähänkin aikaa ja keli on vaan sallinut niin ollaan paineltu ulos. Se jos mikä piristää ja vähentää kiukuttelua, niin lasten kuin aikuistenkin.

winter finland snow 1winter finland snow 2winter finland snow 3 winter finland snow 4 winter finland snow 5 winter finland snow 6 winter finland snow 7 winter finland snow 8 winter finland snow 10winter finland snow 9winter finland snow 12winter finland snow 11winter finland snow 13Huomaan kaipaavani raitista ulkoilmaa jo näiden kahden kuvauksissa vietetyn päivän päätteeksi, huh. Olen ollut kotona kahdeksan pintaan, tänään vielä jumitin vaikka kuinka kauan ruokakaupassa. Vaikka duuni on ollut ihanaa, niin se kyllä on vienyt totisesti mehut. Huomenna vika kuvauspäivä – ja sitten onkin viikonloppu. Vähän sellainen fiilis loppiasen takia, että taasko? :D

-Maj

 

 

 

0 Comments

  1. Milla 8.1.2015

    Ihanan pirtsakoita kuvia :) toi sun takki kelpais kyllä mullekin ;)

    Vastaa
  2. inkku 9.1.2015

    Kivoja, ajattomia vaatteita.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *