Talvella ulkosalla on vaikka mitä tekemistä, voi mennä luistelemaan, hiihtämään, pulkkamäkeen tai rakentaa vaikka lumilinnaa. Aina ei silti jaksa välttämättä lähteä lasten kanssa raahautumaan omaa pihaa kauemmaksi ja jos lunta on niukalti, niin tekemiset on vähissä. Ei silti hätää, sillä sitten kaivetaan esiin mäkihyppääjät!? Ehkä ne ovat jo omasta lapsuudestasi tuttuja tyyppejä?

mäkihyppääjät1 mäkihyppääjät2mäkihyppääjät4Meidän lapset saivat kaksi hyppääjää joululahjaksi. Ukkelin mukana tuli eri maiden lippuja, jotka voi kiinnittää tyypin rintaan, Rebekka halusi omasta neonpinkistä tyypistään ehdottomasti ruotsalaisen.

 

mäkihyppääjät3mäkihyppääjät5Mäkihyppääjien seurassa ollaan viihdytty monta tuntia. Miika löysi nämä meidän tyypit Hallituskadun Etolasta, eivätkä ne olleet hinnalla pilattuja, 5,90 ja made in finland. Ainoa haittapuoli niissä on, että ne ovat katoavaista sorttia, siksi kannattaa valita ehdottomasti kirkkaan värinen tyyppi.

 

mäkihyppääjät7 mäkihyppääjät8Samsam-style! Samuelilla on ihan omat vinkkinsä, mitä voi touhuta, kun lunta ei ole riittävästi mäenlaskuun. Haalari oli jälleen kerran tehotestissä :”D

 

mäkihyppääjät6Pitääkäähän mäkihyppääjät mielessä, seuraavan kerran kun ”eioomitääntekemistä” niin voitte järjestää mäkihypyn pituuskisat :D Supermukavaa maanantaita kaikille <3

 

-Maj

0 Comments

 1. inkku 12.1.2015

  Ihana leikki, voi pitää vaikka olympialaiset

  Vastaa
 2. Laura S. 12.1.2015

  Ihanat :D Mun veljellä oli lapsena tuollainen hyppääjä ja kasarilapsina se nimettiin tietysti nimeltään Matti Nykäseksi ;) Pitääkin kaivella vanhempien varastoa josko Matti vielä löytyisi omien lasten iloksi!

  Vastaa
 3. Milla 12.1.2015

  Ihanat mäkihyppääjät!! Huippujuttu :) näyttää niin hauskalta!

  Vastaa
 4. Ilona 12.1.2015

  Muistan noi mäkihyppääjät omasta lapsuudesta, tosin eipä niistä positiivisia muistoja ole :D Pikku veli innostui heittelemään (vaikkei noita heittelemiseen tietenkään ole tarkoitetukaan) vähän väärään suuntaan 3-4v ja mulla aukesi nenä silmien välistä… arpi on vieläkin :) Siinä meni mun uudet farkut pilalle, kun muuttuivat vaaleanpunaisesta tummanpunaiseen… :D Kannattaa vahtia lapsia aika tarkasti noiden kanssa kun ollaan tekemisissä :)

  Vastaa
 5. E. 12.1.2015

  Wau, näyttää ihan superhauskalta teidän hyppyhetki! Mutta ihmettelen tässä että ompa Tampereella vähän lunta!! :o verrattuna tähän ylivieska-nivala akselille ;)

  Vastaa
 6. Noita nokinenä 13.1.2015

  Meillä olleet jo vuoden verran käytössä ja kesällä neppis autot!

  Vastaa
  • Maj 13.1.2015

   Vitsit, neppisautot! Kesällä skabaa tosiaan niillä, meidän pojat varmasti innostuvat asiasta!

   Vastaa
 7. Nenna 13.1.2015

  Voi apua, mullakin oli noita pienenä! Ne oli kyllä kivoja, mäkin muistan, että monta tuntia niiden kanssa jaksettiin leikkiä. Mulla ei ainakaan ollut silloin mitään neovärejä, vaan muistaakseni sininen ja valkoinen. Valkoinen hävisi kerran ja voi sitä ilon määrää, kun se keväällä oli pylly pystyssä sulavassa hangessa :D

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *