Vuosi 2014 oli erilainen. Teppo tuli perheeseen samana vuonna kun Rebekka on syntynyt eli 2010, muutimme tähän asuntoon 2011 ja aloin odottamaan Samuelia, joka syntyi 2012. Menimme naimisiin 2013 ja saman vuoden marraskuussa aloitin Oliviassa bloggaamisen. 2014 vuosi ollaan vedetty samalla kokoonpanolla, mutta sitäkin tarmokkaammin. Viime vuosi oli ennenkaikkea tapahtumarikas – ja myös pysäyttävä. 

 

Tammikuutammi2tammi1tammitammi8tammi4OLYMPUS DIGITAL CAMERAtammi5tammi7Vuosi vaihtui ystäväni Hennan perheen luona Turun suunnalla, lapset touhottivat porukalla ja me aikuiset nautimme olostamme, hyvästä ruuasta ja kuohuvasta. Tammikuu toi mukanaan kauan odotetut pakkaset, ulkoilimme ahkerasti lasten kanssa – pulkkailu oli se juttu! Jälkikäteen katsottuna alkuvuosi oli meille vuoden rauhallisinta aikaa, arkiset asiat veivät mennessään.

 

Helmikuuhelmikuu2 helmikuu3 helmikuu4 helmikuu5helmiHeti helmikuun alussa me karattiin kahdestaan Miikan kanssa viikoksi Kap Verdelle lämmittelemään. Loma oli ihana irtiotto arjesta, mutta lapsia oli kyllä hirveä ikävä. Kuntoilin koko helmikuun suhteellisen ahkerasti, otin jopa lomalle lenkkarit mukaan. Touhusin blogiyhteistöiden parissa ja ehdin käydä pyörähtämässä Turussa, juhlia kaverin synttäreitä ja katsomassa Karri-Koiraa Tampereen yössä.

 

Maaliskuumaalis1 maalis2 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAMaaliskuun ensimmäinen päivä ja Miikan akillesjänne pamahti poikki – ja se tiesi minulle vähän raskaampaa arkea, eikä ihan vähänkään sanoisin. Sain silti järjestettyä asiat niin, ettei minun tarvinnut peruuttaa Tukholman reissuani, jossa olin Olympuksen kutsumana. Järjestimme loppukuusta lapsille vähän isommat 2+4-vuotissynttärijuhlat, joista muksut nauttivat ihan mielettömästi. Otimme vastaan Elovenan puurohaasteen ja kehittelin puuroreseptejä. Viihdyin tosi paljon lasten kanssa puistoilemassa ja yritin keksiä vähän kaikenlaista ohjelmaa, Miika kun ei voinut oikein poistua neljän seinän sisältä keppiensä kanssa – tai toki pystyi, mutta meneminen oli hankalaa, kun meillä ei ole sitä hissiä tässä talossa…

 

HuhtikuuOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAhuhti4OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAHuhtikuu oli aika hektinen! Meidän kämpässä tehtiin ikkunaremppaa ja samaan syssyyn sattui veljeni vierailu. Olin mukana Muotikirppistä koskevissa paliksissa ja kävin Helsingissä Kiehl’sin kutsumana. Puolenkuun tienoilla bloggaajat saivat tunnustusta Aussie Blog Awards -tapahtumassa, samana viikonloppuna osallistuin myös Indiedaysin järjestämään Inspiration päivään, sekä sen tiimoilta järjestettyyn iltatapahtumaan. Helsingissä vietetyn viikonlopun jälkeen kävin nukkumassa yhden yön kotosalla, jonka jälkeen me lähdettiin ystäväni Suvin kanssa laivareissulle. Se olikin aikamoinen reissu, kun vietimme päivän Tukholmassa kahden naisen ja viiden lapsen voimin, kivaa oli! Kotiuduttiin risteilyltä sopivasti pääsiäisen viettoon – ja ettei olisi ihan käynyt tylsäksi, niin suuntasin lasten kanssa vielä huhtikuun viimeiseksi viikoksi Ylivieskaan :D

 

Toukokuutouko1 touko2 touko10OLYMPUS DIGITAL CAMERAtouko3OLYMPUS DIGITAL CAMERAtouko7Voi toukokuu, yllätit meidät ihanilla helteilläsi. Toukokuusta on jäänyt mieleen erityisesti Minimuotikirppistelyt, ensimmäiset mansikat – ja apua, Sampan mansikkakuume, naapuruston mammojen pihabileet, Rebekan ensimmäinen jumppaesitys ja totaalikyllästyminen keltaisiin hiuksiin. Toukokuussa taidettiiin ylittää jo helleraja ja meidän perhehän oli heti rantsussa :D

 

 

Kesäkuukesä111kesa2 kesa3 kesa4 kesa7 kesä1 kesä6 kesä8 kesä9 kesä10 kesä12 kesä13Toukokuun lopussa jo heitettiin hyvästit osa-aikaiselle päiväkodille – ja vaihdettiin lasten kanssa vapaalle. Kesäkuussa vierailtiin Riikan luona Hämeenlinnassa, järjestin blogitytöille suklaatastingin, kävimme perheen kanssa heittämässä keikan Tukholmassa, kyläiltiin serkuilla, oltiin rantsussa… Juhannus meni ystävien seurassa rennosti, siinä vaiheessa kuuta vaan tuli ihan superkylmät ilmat ja ehdin jo manata, että tästä tulee surkea kesä. Vaan eipä tullutkaan, rantsuelämästä saatiin loppujen lopuksi nauttia melkein kyllästymiseen saakka. Blogissa vietettiin kesäkuussa pukeutumisen teemaviikkoa, kuvasin ennättysmäärän omia asujani ja kirjoitin lastenkin tyylistä. Sain suostuteltua ystäväni Emmin ihan ensimmäiseen Mammatyylit-postaukseeni, vitsit olin innoissani kun päätin ryhtyä tekemään uutta postaussarjaa, josta kehkeytyikin viime lokakuussa ihan oma Mammatyylit-blogi.

Huh, aika paljon on ehtinyt tapahtua puolessa vuodessa, postaan kakkososan (heinä-joulukuu) erikseen, siinä toivossa, että joku jaksaa vielä senkin lueskella :)

-Maj

 

 

 

0 Comments

  1. FannyK 2.1.2015

    Minä ainakin ehdottomasti luen mielelläni toisenkin osan :-)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *