Me olimme juhlistamassa uudenvuodenaattoa ystävien luona pienellä porukalla, mukaan mahtui meidän perheellisten lisäksi pari sinkkua. Tehtiin yhdessä texmex-safkaa, kippisteltiin kuohuvaa, ammuttiin muutamat raketit – ja saunakin lämpeni. Vedettiin rennosti verkkarilinjalla, just hyvä.

Monta vuotta tuli juhlittua  vuodenvaihdetta railakkaasti kavereiden kanssa, sitten tuli lapsia kuvoihin – ja oltiin, että hetkinen mitäs me nyt tehdään? Nyt on onnekas fiilis siitä, että meillä on samanhenkisiä ystäväperheitä (vihaan tuota sanaa, mutta menkööt), joiden kanssa voidaan rennosti kokoontua yhteen.

 

uv1Sara-neiti, porukan pienin juhlija istuskelemassa tomerana sohvalla.

 

Processed with VSCOcam with b5 presetJa Marge-tädin sylissä, tämän kuvan instagramissa minua seuraavat ovatkin jo ehkä bonganneet. Tämän kauniin lempinimen (ilman täti liitettä) minulle on antanut tämän pikkuneidin äiti :D

 

uv2Idan paljettihame herätti pikkuväessä riemunkiljahduksia! Itselläni on tuohon hameeseen mätsäävä yläosa, joten tarvittaessa voidaan lainailla puolin ja toisin, jos vaikka tulee tarvetta olla pirskeiden kimaltavin tyyppi?

 

Processed with VSCOcam with f2 presetIda teki meille ihan supermaistuvaa guacamolea, sitä olisi voinut vedellä kaksin käsin, ehkä taisin niin tehdäkin… Pitääkin kysyä häneltä ohjetta siihen! Ruokakaupassa oli muuten texmex-osaston hyllyt ihan tyhjillään, ovatko tacot ja tortillat kenites perinteistä uv-partyjen safkaa perunasalaatin ja nakkien ohella?

 

uv3Juipille jälkkäriä.

 

uu3Turvallisuus ennen kaikkea? Lehtine, Margetäti ja pikku-Ida, ketkä muutkaan muka?

 

uv4 uv5Levyseppähitsaaja <3

 

uv6 uv7Pienetkin jaksoivat valvoskella aika pitkään, he menivät saunan ja iltapalan kautta siskonpetiin nukkumaan. Kaikki neljä muksua nukahtivat aika kivuttomasti – ja koko yö meni rauhallisesti.

uv8 uv9 uv10Aikuisten laatuaikaa, eli proseccoa ja snäksejä. Mun kotisukat nimetiin tiskiräteiksi, pöh! Huomatkaa myös paljettijakku, pitihän sitä vähän jotain blingblingiä heittää verkkareiden kaveriksi. Ei muuten millään maltettu mennä nukkumaan vaan höpöteltiin niitänäitä Lehtisen keittiönpöydän äärellä aina pikkutunneille saakka.

Löhöilyputki jatkukoon vielä loppiaiseen, pieni rauhoittuminen kotosalla on kohdillaan kaiken kyläilyn ja menemisen jälkeen. Äitini tuumasi, että sitä ollaan taas menty ”tukka putkella” joulusta saakka :D Totta, on ollut ihana nähdä sukulaisia ja ystäviä, sillä alkuvuosi tulee olemaan töiden kannalta erittäin hektinen.

-Maj

 

0 Comments

 1. riiri 2.1.2015

  Mitkä ihanat samishuivit teillä on Idan kanssa?:)

  Vastaa
 2. Henna 2.1.2015

  LEVYSEPPÄHITSAAJA! :D En kestä!! Ihan huikee. :D

  Vastaa
 3. Nelli 2.1.2015

  Vaikuttaa siltä, että teillä oli ihana uusi vuosi :)

  Ja kaupan kassatätinä allekirjoitan täysin tuon, että tortillat ja tacot ovat todella suosittuja ruokia vuodenvaihteessa.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *