Kesällä blogini täyttyy rantsukuvista ja instagramissa eniten käyttämäni hashtagi oli varmaankin #beachlife – talvella ollaan taas pulkkailemassa ja fiilistellään joulua, talvijuttuja jne. sitähän samaahan se tuppaa olemaan vuodesta toiseen.

Tammikuusta eteenpäin jotenkin tuntuu, että elämä jumittuu rutiineihin, kunnes jälleen keväällä uudet tuulet puhaltelevat ja tuovat taas erilaisia, mielenkiintoisia juttuja tullessaan. Rutiinit ovat ihan jees,  joululoman jälkeen olen tavallaan vähän jo ehtinyt kaipaillakin sitä ihan tavallista rytmiä.

Tänäänkin me suunnattiin pariksi tunniksi Pyynikille pulkkailemaan, jonka jälkeen tasattiin kulutetut kalorit kunnon munkeilla. Kotiinviemisinä meillä oli punaiset posket ja meikäläisellä tolkuton väsymys, hyvä kun en tähän koneelle nuupahda.

 

talvi1 talvi2 talvi3 talvi4 talvi5 talvi6 Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 presetEka tortilloja iltapalaksi ja sen jälkeen ajattelin käpertyä sohvalle tuijottamaan Netflixistä Siltaa. Veikkaan, että Miikan aktiivisuusranneke vilkuttaa pulkkailun ja futsalpelin jälkeen övereitä, kerrankin :D Olen muuten taas ihan koukussa, tällä kertaa siis pohjoismaiseen jännityssarja Siltaan, vähän keski-ikäinen fiilis, hoho!

Toivottavasti huomenna aloitetellaan uutta viikkoa skarppeina ja hyvillä energioilla. Veljeni aikoi tulla kylään ja ajateltiin viedä lapsia päiväleffaan tai HopLopiin riehumaan tai miksei tehtäisi vaikka molemmat, jee!

Oikein mukavaa sunnuntaita kaikille, onko siellä muita ulkoilusta uuvahtaneita?

-Maj

0 Comments

 1. Tiina-tonttu 11.1.2015

  Siis silta on vaan niin koukuttava! Ahmin kaksi kautta viikossa! Nyt on tyhjä olo ja mietintä, että mihinkä hurahtaisi seuraavaksi;)

  Vastaa
  • Maj 12.1.2015

   Mulla on kans aina sama juttu, pakkomielteisesti tuijotan seuraamani sarjan jaksot alusta loppuun – ja sitten tulee ihan tyhjä fiilis, kun viimeinenkin jakso on katsottu? Tiesitkö muuten, että Silta-sarjan kolmas tuotantokausi pitäisi tulla ulos suunnitelmien mukaan ensi syksynä? Mutta ”Martin” ei ole siinä enää mukana, kamalaa!

   Vastaa
 2. Inkkarit 11.1.2015

  Voi tuota Tepiä, söpö. Kivannäköisiä puuhaa teillä.

  Vastaa
  • Maj 12.1.2015

   <3 Tepsukka!

   Vastaa
 3. Noita nokinenä 11.1.2015

  Näyttää hauskalta ! Älä nyt väsytä itseäsi liikaa<3

  Vastaa
  • Maj 12.1.2015

   Ei hätää, energiavarastot on täytetty kunnon yöunilla :))

   Vastaa
 4. Mirtsu 12.1.2015

  Voi tuota Teppoa! Ihana, kun antaa haalarin ja tossujen olla jalassa…meidän karvakorvalle on ihan turha kuvitella laittavansa mitään muuta lämmikettä kuin pehominen villapaita. :)
  Ja Silta on niin koukuttava! Ei keski-ikäistä ollenkaan…näin mä ainakin toivon, muuten täälläkin on yksi varhais keski-ikäinen. :D

  Vastaa
  • Maj 12.1.2015

   No on Teppokin vähän kankea, kun sillä on nuo kaikki varusteet päällä. Ton ”tuulitakin” alla oli vielä viltsuri :D Ja keski-ikäisyydestä vielä… ”Mitäs teit lauantaina? ” -Kävin saunassa, join lasin viiniä ja katsoin pari jaksoa Siltaa :DDDDDDDDDDDD

   Vastaa
 5. Annika 12.1.2015

  Minkäs merkkiset nuo Tepon tossut ovat?

  Vastaa
 6. Noora 12.1.2015

  Oi oi! Silta on aivan mahtava sarja! Harmi, että sitä ei ole kuin kaksi kautta tehty. Toinen sarja mitä kannattaa katsoa on tanskalainen Kylmäveriset tappajat. Ahmin sen Sillan jälkeen viikossa :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *