huutisMuutamat teistä ovatkin jo sähköpostitse kyselleet tuosta Sampan Mini Rodinin Pico-takista, että onko se kaupan? Koko 80/86 cm mahtui miltein 3-vuoteen saakka Samuelille ja takista on vielä paljon iloa seuraavillekin käyttäjille. Laitoin nyt vihdoinkin takin ja muutamia muitakin meidän lasten vanhoja vaatteita myyntiin tänne, toivottavasti ne löytävät huuto.netin kautta uusille omistajille. Lisäilen vielä muutamia kohteita illalla tai viimeistään huomenna.

Tiedoksi vielä kaikille, että myymäni vaatteet eivät ole uusia, vaan käytettyjä, mutta mielestäni siistissä kunnossa. Muutamat luokittelin uudenveroisiksi, koska niissä ei juuri mitään käytön jälkiä näy :)

-Maj

0 Comments

  1. Esteri 22.1.2015

    Heiii mieleen juolahti uusi toivepostausidea; miten lajittelet valokuvat (joita on varmaan miljoona?) koneelle? Ja minne talteen? Vaikutat ihanan järjestelmälliseltä joten voisin kuvitella että sulta joku hyvä systeemi löytyisi :)

    Vastaa
  2. Minnanen 27.1.2015

    Voi ei, eikai nämä ole jo päättynyt vai eikö linkki vain toimi :s meidän pojan osa lempparivaatteista on ostettu aiemmin huuto.netistä teidän vanhoina :) olin vielä oikein odottanut että koska laitat lisää myyntiin mutta tietenkin just nyt kun en ole ehtinyt blogiisi :D

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *