Liikuntapuolella on ollut aika rauhallista, olen vähän laiskasti käynyt lähiaikoina treenaamassa, kerran tai pari viikossa salilla ja siihen päälle juoksulenkki. Sunnuntaina kävin tosin tekemässä salitreenin, maanantaina olin juoksemassa – eilen pidin vapiksen ja tänään on tarkoitus mennä vielä kahvakuulatunnille. Liikun nykyään fiiliksen mukaan, silloin kun ehdin ja siltä tuntuu, tosin jos olen koko viikon ilman hikiliikuntaa, niin oloni on tunkkainen. Täydellistä olisi, jos pystyisin liikkumaan 4 kertaa viikossa reippaasti, juosten, kuntosalilla tai ohjatulla tunnilla. Tavoitteita minulla ei sen kummemmin ole, ehkä kesän päätteeksi voisin osallistua puolimaratonille uudestaan. Viimeksi aikani oli 2,09, joten tänä vuonna voisin tavoitella sitä kahta tuntia, mutta tärkeintä itselleni on osallistuminen – ja se, että pystyn juoksemaan koko matkan, ilman että minulla olisi oksennuksenmaku suussa.

Uusia treenikamppeitakin kaappiini on ilmestynyt, ostin Adidaksen pinkin juoksupaidan alennusmyynneistä ja sain oi! oi! brazililta kahdet värikkäät leggarit sekä mustan pitkähelmaisen treenitopin niiden kaveriksi.

salivaatteet, treenikamat, juoksuvaatteetLegginsit/oi! oi! Brazil*giveaway, juoksupaita/Adidas, keltainen toppi/Reebok, musta toppi/oi! oi! brazil*, kengät Nike ja Asics.

Rakastan Niken lenkkareita yli kaiken, mutta Asicselta on löytynyt omaan jalkaani passeli juoksukenkä, tuota samaa mallia minulla on ollut jo kahdet lenkkarit. En käy missään tanssitunneilla, joten peruskenkä riittää salihommiin ja niille ohjatuille tunneille, joissa toisinaan käyn. En ole vieläkään saanut aikaseksi hankkia kunnollisia talvijuoksukenkiä, vaikka ne olisivat kyllä varmasti tarpeelliset. Muutenkin ostelen tosi harvakseltaan uusia treenivaatteita, edelliset ovat olleet niin hyviä, ettei ole ollut tarvetta ;)

 

adidas runningUusin ostokseni on tämä Adidaksen juoksupaita, sitä voi ihan hyvin käyttää salillakin ja se vaikuttaa hyvältä ostokselta, ihanan pitkät hihat. Sellaista minulla ei entuudestaan ollut ollenkaan.

 

oioibrazilCamboriún Digital Coco -leggareissa on ihanan kreisikuosi, mi like! Lisäksi ne istuvat päälle kuin toinen iho.

 

oioibrazil värikkäät jumppatrikootTästä pääset kurkkaamaan miltä nämä pinkit leggarit näyttää päällä.

Parhaimmillaan uudet treenikamat piristävät ja motivoivat liikkumaan. Itse olen onnistunut tekemään tosi kestäviä hankintoja, aniharvoin olen joutunut pettymään, kun olen panostanut urheilukamppeisiin. Tsemppiä treeneihin kaikille!

-Maj

 

 

0 Comments

 1. ninnu 21.1.2015

  Tosi kivoja kamoja! Ja ei kande ottaa stressiä liikuntamääristä. Stressitön keho ja hyvät unet sopivan määrän ohella pitävät kehon kuosissa! Lapset liikuttaaaaaaa sanan kaikessa merkityksessä meitä äitejä niin kovin! Kivaa vkoa! t.vanha lukijasi

  Vastaa
 2. Elisabet 21.1.2015

  Ihanat treenikamat sulla!<3:)

  Vastaa
 3. piu 24.1.2015

  Suosittelen ostamaan lenkkareiden päälle laitettavat nastaremmit, jotka tulevat monta kymppiä halvemmaksi kuin ”oikeat” talvilenkkarit. Omani hankin parilla kympillä XXL Sportista. Nastoilla voi juosta vaikka jäätiköllä :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *